[/B]Kızlar hemen konuya gireym uzun zamandr buraya yazmayı sizlerden fikir edinmyi düşünüyordum kısmet bugüneymş.üç yıllık ilişkim var aramzda bir yaş var öğrencyken tanştık tek bir sorun dışında hiçbir sıkıntımız yok çok şükür.tek sıkıntı da benm
kızlar ben paranoyaklk derecesnde kıskancım üç yıldır çok bile dayandı kendisi pdrci haliyle insanlarla ilişkisi ama ben o kdar kıskanıyorumki onu facemiş okulda konuşmasymış vs bir kız göreym yanında çıldırıyorm.kendsi ben istiyorum diye hayallernden vazgeçip memleketme atandı.ama bana yetmiyor.kendisine çok güveniyorum daha önce ayrılıklar yaşadık onunla sevgili olmak isteyen kızlar olmş ve erkek arkadaşm o kızlara, hayatımda olursa birtek sahlep olur şuan ayrıyız ama ikimzde biraz kafamızı dinliyoruz ondan başkası olmaz vs diyormuş.ortak arkadaşımız söyledi bunu bana.bizim tartışmalarımız sadece üçüncü şahıslar yüzünden çıkıyor kızlar onu da ben çıkarıyorum.daha önce iki kez ilişkim olmuştu ikisinde de aynı sorunları yaşamıştım.ve nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.bugün yine tartıştık ve tartışma konumuz şuydu: onun yakın bir kız arkadaşı var ve ben okuluna birkaç kez gittiğimde kızla bir türü tanışamadk.dün yine okuluna gitmiştim tam okul çıkışıydı erkek arkadaşm beni bekliyordu okulun kapısında kız da gitmişti ben sinirlendm tanışmak istemiyor mu bu kız ndn beni beklemedi diye bir de erkek arkadaşm kızın bir resmni beğenmşti facede.ben tabii bu konudan da bahsedince çıldırdı.meğer kızla her daim kanka modunda arkadaş değillermiş ve okul çıkşnda karşılaşırlarsa selamlaşıp eve dağılıyorlarmış dün karşılaşmadkları için bnm geleceğimden bahsetmemiş arkadaşına.bu arada kız arkadaşı sevgilimden on yaş büyük ben paranoyak gibi neden tanışmıyo bu kız benle diye sorun yapıyorum.kızlar bugün bu nedenle ciddi ciddi kaybediyordum onu ve bir daha böyle bir şey olmamalı kesnlkle gururu çok incindi çünkü bir dahakine ayrılabilirz :26:
En kısa şekliyle anlatmaya çalıştım kızlar cümleleri toparlayamıyorum dağınık da yazmış olabilirim kusura bakmayın.sizce ne yapmalıyım bir daha böyle bir şey yaşamamak için.neden yapıyorum anlamıyorum erkek arkadşm öyle ortamlara akan bir çock bile değil okulundaki herkes benm için bu şehre geldiğini biiyor.ona çok hakszlk ediyorum vicdan azabı duyuyorum.böyle bir şey yapınca çok üzülüyorum ben de sonra ne yaptm ben diye; ama iş işten geçmiş oluyor.böyle yaptıkça onu kendmden soğutuyorum eskisi gbi bakmıyor bana sanki onun güvenini ve bana karşı azalan sevgisini tekrar nasıl kazanabilirim? Fikirlerinizi paylaşrsanız çok sevinirim...
Ay bu arada çok uzun olmuş özür dilerim her şeyi apaçık yazmak istedm de :26:

En kısa şekliyle anlatmaya çalıştım kızlar cümleleri toparlayamıyorum dağınık da yazmış olabilirim kusura bakmayın.sizce ne yapmalıyım bir daha böyle bir şey yaşamamak için.neden yapıyorum anlamıyorum erkek arkadşm öyle ortamlara akan bir çock bile değil okulundaki herkes benm için bu şehre geldiğini biiyor.ona çok hakszlk ediyorum vicdan azabı duyuyorum.böyle bir şey yapınca çok üzülüyorum ben de sonra ne yaptm ben diye; ama iş işten geçmiş oluyor.böyle yaptıkça onu kendmden soğutuyorum eskisi gbi bakmıyor bana sanki onun güvenini ve bana karşı azalan sevgisini tekrar nasıl kazanabilirim? Fikirlerinizi paylaşrsanız çok sevinirim...
Ay bu arada çok uzun olmuş özür dilerim her şeyi apaçık yazmak istedm de :26:
Son düzenleme: