Soğumuş olamaz öyle olsa dönmezdim bana beni hala deli gibi kıskanıyo biliyorum kıskançlığından ağladı kaç kere4 ayda soğumuş demekki
benle barışmaya uğraştı ben ilk başta kabul etmedim çok zor şeyler yaşadım sınav stresi de vardı.fakat barışmak istediğimde geri geldi hemen ve beni gene sahiplendi seviyor beni sadece zamanla güvenini kazanabilirim öyle diyorBarışmanız kimin kararıydı?
kıskançken dayanamayıp ayrılmışsın,
şimdi kıskançlık+güvensizlik var. işin 4 kat daha zor..
yerinde olsam çelikten bir sinir sistemim yoksa barışmazdım.
sonunda pskiloji bozulmasına kadar varıyor bu durumlar.
Merhaba,size ilişkimde olan bazı şeyleri anlatmak istiyorum .4 yıllık bi ilişkim var ve 4 ay önce ayrıldık.1 ay ayrı kaldık ve barıştık ayrılığımız benim kararımdı.çok kıskanç bi insan.evden dışarı çıkmamı kıskanacak kadar çok olunca tartışıyorduk sürekli.ama onu çok seviyorum o da beni seviyor fakat ben ondan ayrıldığım için bi takım güven sorunları oluştu bana karşı ve zamanla geçer diyor ve bana soğuk davranıyor beni sınıyor.bu konuda ne yapmalıyım?
B
benle barışmaya uğraştı ben ilk başta kabul etmedim çok zor şeyler yaşadım sınav stresi de vardı.fakat barışmak istediğimde geri geldi hemen ve beni gene sahiplendi seviyor beni sadece zamanla güvenini kazanabilirim öyle diyor
4 ay ayrı kalmadık 3 hafta kaldıkEğer birlikte yapabiliyor olsaydınız, 4 ay ayrı kalmazdınız. Kaldı ki kıskançlık o noktadaysa, aşılabilecek bir sorun değildir. Daha sevgiliyken yapamıyorsunuz, evliliği nasıl yapacaksınız ?
Düzeltiyorum o zaman. Eğer birlikte yapabiliyor olsaydınız, 3 hafta da ayrı kalmazdınız. İlişkinizin her gününde birbirinizle ve birbirinize bağlı olurdunuz.4 ay ayrı kalmadık 3 hafta kaldık
Ayrılık bizim aramızda olmayacak bişeydi orada ben hatalıyım ben ayrıldım ve o üç hafta ikimizde zehir oldu bazı şeylerin farkına vardım ben ve barıştık.herşey sevgiyle olmuyor farkındayım fakat zamanla herşeyin eskisi gibi olacağına eminim ben sadece güvenini kazanmak için napabilirim bunu sormuştum.ayrılan bendim hata ettim bidaha yapmayacağımı anlaması gerekDüzeltiyorum o zaman. Eğer birlikte yapabiliyor olsaydınız, 3 hafta da ayrı kalmazdınız. İlişkinizin her gününde birbirinizle ve birbirinize bağlı olurdunuz.
Konuyu ne için açtıığının farkındayım fakat güvenini kazanmaya çalışmak yerine, ilişkinin olumsuz yönlerinin muhasebesini yapmak senin için en doğrusu olur. Bende bu doğrultuda yazdım o yüzden yorumlarımı. Aşırı derecede bir kıskançlıktan bahsediyorsun. Hiç haber izliyor musun tatlım sen, kadın cinayetlerinin %98'i ne yüzünden işleniyor ? Kocalarının aşırı kıskançlığından.. Seviyor olabilirsin anlıyorum, ama dediğin gibi herşey sevgi ile olmuyor. Doğru ve evlilikte mutlu olacağın adamı da seveceksin sonuçta. Hem de çok daha fazla.. Bence biraz daha mantığınla düşünmeye çalışmalısın, duygularınla değil.Ayrılık bizim aramızda olmayacak bişeydi orada ben hatalıyım ben ayrıldım ve o üç hafta ikimizde zehir oldu bazı şeylerin farkına vardım ben ve barıştık.herşey sevgiyle olmuyor farkındayım fakat zamanla herşeyin eskisi gibi olacağına eminim ben sadece güvenini kazanmak için napabilirim bunu sormuştum.ayrılan bendim hata ettim bidaha yapmayacağımı anlaması gerek
Hayır kıskandığını belirttim evet fakat bana herhangi bi kısıtlama yapmadı şu güne kadar evden çıkma şunu yapma gibisinden,anlaşmazlık yok aramızda ve onu çok iyi tanıyorum,eğer bu insanla olmazsa geleceğim,çok büyük sıkıntılar çekerim başkasıyla olurken sürekli onun davranışlarını ararımKonuyu ne için açtıığının farkındayım fakat güvenini kazanmaya çalışmak yerine, ilişkinin olumsuz yönlerinin muhasebesini yapmak senin için en doğrusu olur. Bende bu doğrultuda yazdım o yüzden yorumlarımı. Aşırı derecede bir kıskançlıktan bahsediyorsun. Hiç haber izliyor musun tatlım sen, kadın cinayetlerinin %98'i ne yüzünden işleniyor ? Kocalarının aşırı kıskançlığından.. Seviyor olabilirsin anlıyorum, ama dediğin gibi herşey sevgi ile olmuyor. Doğru ve evlilikte mutlu olacağın adamı da seveceksin sonuçta. Hem de çok daha fazla.. Bence biraz daha mantığınla düşünmeye çalışmalısın, duygularınla değil.
Sorun şu:eskisi gibi değil,eskisi gibi olması için zaman geçmesi gerektiğini söyledi fakat çok fazla bi zaman istiyo benden.huyu böyleydi hep.eskidende kavga ederdik günlerce abartırdı.canımı çok sıkıyo bu durumRahatsız olduğun nedir ? Artık seni kıskanmıyor gibi davranması mı ?
Dilimi tutmazsam beni bırakır diye düşünüyordur.Dereyi geçene kadar dişini sıkıyordur.
Kaldı ki evden çıkma diyene kıskanç demek az kalır.Hastalıklı bir düşünce biçimi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?