Ilişkimde olan zorluklar

Aşırı kıskanıp hayatını kısıtlayan biri diye ondan ayrılıyorsun sonra barışınca da kendini ona kanıtlamak adına güvenini kazanmaya çalışıyorsun, öyle mi? Sevgilinde güven problemi hat safhada başta kendine güvenmediğinden bunun acısını senden çıkartıyor sense hala kendini suçluyorsun! Bu adam sana güvenmez sorun sende değil onun zihniyetinde.

cnm her yoruma o beni seviyor yazmissin
ama sevginin hersey demek olmadiginida biliyorsun.Kiskanclik ve guvensizlik arasindaki cizgi ince malesef bunu ayirt etmek cok zor.
suan sen 4 yillik calistigin bi sirkette yonetici olmussun sonra orayi birakmissin simdi ayni sirkete en alt pozisyondan girip cikarken ki yonetici pozisyonuna donmek icin ugrasiyorsun yani sirket senden bunu istiyor...
Neden ve nicin ayrildiysan baristigindada o sorunlarin konusularak cozumlenmesi ve bir sonraki zamanlarda onune cikmamasi lazimdi 3 haftalik ayri kaldiginiz donemin faturasi sadece sana kesilmemeli o 3 hafta icerisinde oda iliskinize ayriki bisi yapmis olabilir ve bundan dolayi sana bu sekilde davraniyorda olabilir. her zaman hatayi kendinde arama
Tekrar ayrilik kacinilmaz bu benim fikrim tabiki

Tekrar ayrılık kaçınılmaz diye neden dediniz?arsmızdaki sorunları çözdük zaten.sadece ona o zamanlar acı verdiğim için bazı şeylerde kendini geri çekiyo.ayrılık kaçınılmazsa bu benim tarafımdan olur gene onun böyle bişey yapacağını sanmıyorum

aranizdaki sorunlari cözmus degilsiniz ki buradasınız.. bu benim sizin anlattiklariniz ve yaptiginiz yorumlara nazaran dusuncem... hepimiz belirli seyler yasadik yasiyoruz az cok nelerle karsilasilacagini tahmin edebiliyoruz. cunku herkes hayatinin bir kosesinde benzer seyler yasiyor.
hakkinizda hayirlisi olsun

Soğumuş olamaz öyle olsa dönmezdim bana beni hala deli gibi kıskanıyo biliyorum kıskançlığından ağladı kaç kere
Kiskancligindan agliyorsa,bu hastalik derecesinde bir kiskanclik demekki,kiskanani,yapilana engel olmak isteyeni duydum,gordumde,dayanamayip agliyorsa durum daha vahim..baristiginiz halde birde guenemeyip soguk davraniyorsa size,bunuda bahane edip,iliskiyi bitirin bence..

Hiçbir şey yapmayın o hatalı sonuçta bence yaptığı sadece naz,eskisi gibi olur yakında :)

Bi düşünün çok sevdiğiniz insan sizi terk ediyo hemen güvenmek zor değil mi tekrardan,böyle bi güvensizlik söz konusu bende tekrardan güvenmesini istiyorum tabiki ama bunun daha hızlı bi şeklde olmasını istiyorum

Tamam o konuda anladim sevgilinizi,hayal kirikligi yasamis sizden yana,kendini her an terkedilecek gibi hissediyor ama,ben kiskanclik mevzusunun vahim oldunu dusunuyorum,o yuzden ayrilin dedim.zaten su sira güvenide yokmus,ugrasacaginiz iki dert varken,guvensizlik,ve daha onemlisi,aglar boyutta kiskanclik,saglikli bir iliski olmayacagini dusunuyorum bu sartlarda.benim fikrim bu.sizin icin soyluyorum,bu kiskanclikla bi anlik cinnet gecirip,karisina,kizina zarar veren adamlari duymuyor degiliz.sirf bu yuzden soyledim.senin kararin tabiki.

Siz de bir düşünün o zaman, çok kıskanması zaten güvenmediğinin belirtisiydi evden çıkmayacak kadar değil miydi, öyle miydi ona da bir karar verin ayrıca.. Bir dediğimiz bir dediğimizi tutmazsa zaten kimse kimseye güvenemez.

çok kıskanç bi insan.evden dışarı çıkmamı kıskanacak kadar çok olunca tartışıyorduk sürekli

bana herhangi bi kısıtlama yapmadı şu güne kadar evden çıkma şunu yapma gibisinden,

Bana sadece kıskandığını söyledi bu beni engellemez ,zaten saçma olur böyle bişey.ya beni tekrar terkederse korkusunu sadece zaman yenebilir diye düşünüyorum

Bence bir daha ayrılmayı düşünme diye blöf yapıyor. Maksat burnun sürtsün. Yeme derim ))

Bir kere terk edilmiş, haliyle yeniden aynı üzüntüyü yaşamaktan korkuyor, davranışı normal yani
Huylu huyundan vazgeçmeyeceğine göre bu korkuyu yaşaması da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…