Merhaba,size ilişkimde olan bazı şeyleri anlatmak istiyorum .4 yıllık bi ilişkim var ve 4 ay önce ayrıldık.1 ay ayrı kaldık ve barıştık ayrılığımız benim kararımdı.çok kıskanç bi insan.evden dışarı çıkmamı kıskanacak kadar çok olunca tartışıyorduk sürekli.ama onu çok seviyorum o da beni seviyor fakat ben ondan ayrıldığım için bi takım güven sorunları oluştu bana karşı ve zamanla geçer diyor ve bana soğuk davranıyor beni sınıyor.bu konuda ne yapmalıyım?
Tekrar ayrılık kaçınılmaz diye neden dediniz?arsmızdaki sorunları çözdük zaten.sadece ona o zamanlar acı verdiğim için bazı şeylerde kendini geri çekiyo.ayrılık kaçınılmazsa bu benim tarafımdan olur gene onun böyle bişey yapacağını sanmıyorumcnm her yoruma o beni seviyor yazmissin
ama sevginin hersey demek olmadiginida biliyorsun.Kiskanclik ve guvensizlik arasindaki cizgi ince malesef bunu ayirt etmek cok zor.
suan sen 4 yillik calistigin bi sirkette yonetici olmussun sonra orayi birakmissin simdi ayni sirkete en alt pozisyondan girip cikarken ki yonetici pozisyonuna donmek icin ugrasiyorsun yani sirket senden bunu istiyor...
Neden ve nicin ayrildiysan baristigindada o sorunlarin konusularak cozumlenmesi ve bir sonraki zamanlarda onune cikmamasi lazimdi 3 haftalik ayri kaldiginiz donemin faturasi sadece sana kesilmemeli o 3 hafta icerisinde oda iliskinize ayriki bisi yapmis olabilir ve bundan dolayi sana bu sekilde davraniyorda olabilir. her zaman hatayi kendinde arama
Tekrar ayrilik kacinilmaz bu benim fikrim tabiki
Aglicak derecedeyse durum vahin bence .Soğumuş olamaz öyle olsa dönmezdim bana beni hala deli gibi kıskanıyo biliyorum kıskançlığından ağladı kaç kere
Vahimden kastınız?Aglicak derecedeyse durum vahin bence .
Tekrar ayrılık kaçınılmaz diye neden dediniz?arsmızdaki sorunları çözdük zaten.sadece ona o zamanlar acı verdiğim için bazı şeylerde kendini geri çekiyo.ayrılık kaçınılmazsa bu benim tarafımdan olur gene onun böyle bişey yapacağını sanmıyorum
Kastim su kiskanclk guzeldir ama dozajindaysa agliyacak derecedyse artik normalin uzerindedir anlatabil mi bilmiyirum bukiskancligini torpulemesi sart.Vahimden kastınız?
Kiskancligindan agliyorsa,bu hastalik derecesinde bir kiskanclik demekki,kiskanani,yapilana engel olmak isteyeni duydum,gordumde,dayanamayip agliyorsa durum daha vahim..baristiginiz halde birde guenemeyip soguk davraniyorsa size,bunuda bahane edip,iliskiyi bitirin bence..Soğumuş olamaz öyle olsa dönmezdim bana beni hala deli gibi kıskanıyo biliyorum kıskançlığından ağladı kaç kere
Bi düşünün çok sevdiğiniz insan sizi terk ediyo hemen güvenmek zor değil mi tekrardan,böyle bi güvensizlik söz konusu bende tekrardan güvenmesini istiyorum tabiki ama bunun daha hızlı bi şeklde olmasını istiyorumKiskancligindan agliyorsa,bu hastalik derecesinde bir kiskanclik demekki,kiskanani,yapilana engel olmak isteyeni duydum,gordumde,dayanamayip agliyorsa durum daha vahim..baristiginiz halde birde guenemeyip soguk davraniyorsa size,bunuda bahane edip,iliskiyi bitirin bence..
Tamam o konuda anladim sevgilinizi,hayal kirikligi yasamis sizden yana,kendini her an terkedilecek gibi hissediyor ama,ben kiskanclik mevzusunun vahim oldunu dusunuyorum,o yuzden ayrilin dedim.zaten su sira güvenide yokmus,ugrasacaginiz iki dert varken,guvensizlik,ve daha onemlisi,aglar boyutta kiskanclik,saglikli bir iliski olmayacagini dusunuyorum bu sartlarda.benim fikrim bu.sizin icin soyluyorum,bu kiskanclikla bi anlik cinnet gecirip,karisina,kizina zarar veren adamlari duymuyor degiliz.sirf bu yuzden soyledim.senin kararin tabiki.Bi düşünün çok sevdiğiniz insan sizi terk ediyo hemen güvenmek zor değil mi tekrardan,böyle bi güvensizlik söz konusu bende tekrardan güvenmesini istiyorum tabiki ama bunun daha hızlı bi şeklde olmasını istiyorum
Bi düşünün çok sevdiğiniz insan sizi terk ediyo hemen güvenmek zor değil mi tekrardan,böyle bi güvensizlik söz konusu bende tekrardan güvenmesini istiyorum tabiki ama bunun daha hızlı bi şeklde olmasını istiyorum
çok kıskanç bi insan.evden dışarı çıkmamı kıskanacak kadar çok olunca tartışıyorduk sürekli
bana herhangi bi kısıtlama yapmadı şu güne kadar evden çıkma şunu yapma gibisinden,
Bana sadece kıskandığını söyledi bu beni engellemez ,zaten saçma olur böyle bişey.ya beni tekrar terkederse korkusunu sadece zaman yenebilir diye düşünüyorumSiz de bir düşünün o zaman, çok kıskanması zaten güvenmediğinin belirtisiydi evden çıkmayacak kadar değil miydi, öyle miydi ona da bir karar verin ayrıca.. Bir dediğimiz bir dediğimizi tutmazsa zaten kimse kimseye güvenemez.
Sorun şu:eskisi gibi değil,eskisi gibi olması için zaman geçmesi gerektiğini söyledi fakat çok fazla bi zaman istiyo benden.huyu böyleydi hep.eskidende kavga ederdik günlerce abartırdı.canımı çok sıkıyo bu durum
Umarım geçer korkusu temennim buBir kere terk edilmiş, haliyle yeniden aynı üzüntüyü yaşamaktan korkuyor, davranışı normal yani
Huylu huyundan vazgeçmeyeceğine göre bu korkuyu yaşaması da normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?