ilişkime neler oluyor herşey tükeniyor sanki canım çekiliyor ne olur yardım ..

NurDahan24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
21
0
0
Balıkesir
çok dardayım . içim daralıyor yanıyorum . bu öyle bir acı ki nerden başlayacağımı bile bilmiyorum
benim 1 yıllık bir ilişkim var. herşey o kadar güzeldi ki . o kadar muhteşemdi ki. ilk zamanlarda ne olduysa su 1 bucuk 2 ayda oldu bizim ilişkimize hep hayranlıkla bakarlardır birbirimize çok yakışıtırırlardı . ben ne çok emek verdim bugün lere gelmek için neler çektim. çok zor biriydi çok şu son 2 aydır ne oldu bilmiyorum kızlar bazı şeylerin tükenmeye başladığını hissettim insan hissediyor doğuyor içine günden güne . üstelik bende bu duygulara kapıldım hani insanın elinden hiç birşey gelmez öylece izler ya .. ?öyleyiz sanki. ilk zamanlarımızı bu duygular olmadan ki zamanlarımızı o kadar çok özlüyorum ki. ne oldu bize anlamıyorum ben ilişkimiz göz göre göre gözlerimin önünde eriyor yok oluyor bir sıkılmış lık bıkkınlık hali eskisi gibi degil hissediyorum işte ama hiç birşey yapamıyorum sona gidiyor sanki boğuluyorum nefes alamıyorum . bizi bu duruma getiren ne oldu onun beni sevdiğine eminim bende onu çok seviyorum kızlar çok ama günden güne tükeniyor birşeyler hani insan bir yere girer de çıkamaz ya öyleyiz sanki anlıyorum hissediyorum çaresizim. ne yapabilirim ilişkimi bu durumdan kurtarmak için ne yapabilirim o zamanlarımızı çok özlüyoruz geçen konuşuyorduk laf arasında hep aynı muhabbetler hep aynı konular gibi bir konuşma oldu haklı gercekten öyle ama önceleri böyle değildik biz değildik ilişkim tükeniyor çok çaresizim bana bir kapı gösterin ne olur bir çıkış kapısı ölümünü bekleyen hasta gibiyim sanki canım çekiliyor .. en kötüsüde hiç birşey yapamamak . bu durumuza ..

Ama benzer cümleleri kurup durmuşsun bu şekilde yardımcı olamayız ki sana..
Eskisi gibi olmayan ne?
Olaylardan kesitler anlat mesela..
Eskiden böyleydi artık böyle diye farkları göster
Aranızdaki diyaloglardan örnek ver..
Anlayamazsak yorumlayamayız
:26:

k. bakmayın kızlar acımdan ne yapacağımı bilemedim . ne yazacagımı ilişkimiz eskisi gibi değil eskisi gibi güzel değil. ne oldu bende bilmiyorum şu 2 aydır böyle . sorunumuz öyle ahım şahım yok fazla kızlar önceden sürekli konuşşak bile hiç sıkılmazdık hiç bizim sevgimiz aşkımız çok büyük ama ilişkimiz son aylarda tükeniyor sanki yavaş yavaş tükeniyor bunu hissediyorum artık konuşmalardan sıkılır olmuş sevgilim hissediyorum ben bunu hep aynı şeyler zaten görüşemiyoruz da dün bana hep aynı konular hep aynı muhabbetler doğru söylüyo ben bile bazen konuşmak istemiyorum ne oldu bizim bu buyük sevgimize o zamanlarımıza ne oldu çok acı çekiyorum ilişkimi kurtaramıcak gibiyim sanki .. .. o çıkmaz yolun aydınlığı yok gibi sanki kızlar k. bkmayın anlatamıyorum bile belki çok kötüyüm

İlk günlerin güzelliğini yaşayan da sizsiniz,son günlerdeki soğukluğu da.
Bunun bir taktiği yoktur şunu yapın düzelir diye bir formülü de.
Her şey sizin eliniz de,her şeyi ancak siz içinizden gelerek düzeltebilirsiniz.
Hayat kısa,üzülecek bir şeyler aramak için çok kısa.
Olmamış sebeplere takılmak için.
Başlarda ki o oğlan ve o kız sizsiniz,yine içinizden o oğlanla kızı çıkaracak da sizsiniz

arada böyle durgunluk dönemine girer ilişkiler. çok büyük felaketmiş her şeyin sonu gelmiş gibi konuşmuşsun. panik yapma. zaten seni seviyorsa biraz soluklanır dinlenir, sonra yine kaldığınız yerden devam edersiniz.

Her ilişki zamanla eskisinden uzaklaşır..
Yeni olan her şey eskir..
Yeni aldığımız bir elbiseyi ilk giydiğimizdeki heyecanla 1
yıl sonra giydiğimizdeki heyecanımız nasıl ki aynı değil
ilişkilerde de böyledir..
Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum sakin ol.
İlk aylar her buluşmaya giderken ayy ne giysem diye düşünürken
bir zaman sonra bunun telaşını pek yapmayız.
İlk zamanlar uzun uzun konularla mesajlaşırken
saatlerce duraksamadan telefon konuşmaları yaparken
sonraları konuşacak bir şey bulamayabiliriz.
Bu sevginin azaldığı anlamına gelmiyor, ilişkinin biteceği anlamına da
gelmiyor.. Sadece birbirinizi tanıdıkça soracak sorunuz kalmıyor.
Artık konular hakkında fikirlerinizi,zevklerinizi öğrenmiş oluyorsunuz.
Ve günlük konuşmalar bugün ne yaptın, ne oldu gibi şeyler oluyor.
Kötü bir şey yok ki bunda sakin ol..
İlişkindeki eski coşkuyu,heyecanı özlüyorsun anlıyorum
O zaman birbirinize sürprizler yapın mesela..
İlişkinize renk katmak elinizde..

canım kusura bakma da ben pek anlayamadım sorunu.. hep aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldınız mı böyle bişey mi?

Eğer imkanınız varsa herkesten uzak bir yere gidin 1 gün boyunca başbaşa kalıp herşeyi konuşun...

Bize iyi gelen bir yöntemdir bu umarım sizde de işe yarar...

Birde unutmamak gerekir ilişkilerin düştüğü ve yükseldiği evreler vardır.
Hemen paniğe kapılmamak gerekir.
Ufak bi çabalama ile çözümlenecek şeylerden eğer çift gerçekten olgun bi çiftse.

canım kusura bakma da ben pek anlayamadım sorunu.. hep aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldınız mı böyle bişey mi?

hayır canm öyle birşey değil ben günden güne herşeyin bittiğini tükendiğini hissediyorum sanki bazen ben bile konuşmak istemez oldum bize ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyor

bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bizim ilişkimizin zamana yenilmiş olması o kadar kötü o kadar acı ki herşey ne kadar da güzeldi oysa ..

olmuyor be canım olmuyor işte keşke arada olsa keşke geçse 1 bucuk 2 aydır böyle sona gidiyormuş gibi sanki ...

Önce sen biraz sakinleşmelisin bana göre..sevgine ve karşında ki insana da bu yönde güvenin varsa sabret düzelicektir.gidebilirseniz farklı bir yer ya da sadece sen iki günlüğüne filan uzaklaşırsan belki değişim gösterir ilişkiniz yani ara da bende de oluyo hemen anneme ya da ablama gidiyorum geldiğimde taze kan gibi geliyo.ilişkimiz canlanıyor belki size de yararı olur. Kendini sıkma oluruna bırak biraz derim..

canm keşke bu renk katmakla alakalı olsa ama inanki böyle birşey değil hani sen yemeğini yersin tabakta ki ya biteceğini anlarsın .. öyle bir durumu tükketiğini anlarsın .. tabiki ilk günlerde ki gibi olamaz hiç bir zaman ama böylede bir çıkmaza girdi kurtaramıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…