ilişkime neler oluyor herşey tükeniyor sanki canım çekiliyor ne olur yardım ..

keşke sakin olabilsem ama olamıyorum ki .. olmuyor çok denedim çok çok gittim akrabalarıma vs vs yinede olmadı kurtulamadı bu durumdan ilişkimiz kurtulamadı bu süreçten ilişkimiz ne yaparım ben .. kurtarmak istiyorum ilişkimizi .. can çekişiyor sanki .

arkadaşım belki öyle olmadığı halde öyle hissediyorsundur.. bir süre sonra konşulacak pek bir anı kalmıyor gerçekten.. herşey konuşulmuş oluyor anılara dair.. o zaman ortak anılar yaratın... çok gezin... çok fotoğraf çekin.. farklı yerler farklı etkinlikler.. sana önerebilceğim en büyk tavsiye bu. rutinleştirmeyin bazı şeyler,...

Konuşacak bir şeylerin kalmaması,hatta bazen konuşmayı istememek ilişkiyi çıkmaza sokan
şeyler değildir ki?
Küfür,şiddet,aldatma,çoğu konuda ters düşme,birbirini yok sayma,
takmama gibi şeyler çıkmaza sokar..
Gerçekten büyütüyorsun boşa üzüyorsun kendini..
Herkese olmuştur bunlar. en mutlu çiftler bile bazen off hiç konuşasım yok şimdi
diye düşünmüştür ya da konuşma anında sıkıldığını hissetmiştir.
Bunlar çok doğal şeyler..
Biteceğini anlarsın diyorsun ya şöyle bir durum mu?
Günlerce aramayıp seni merak etmiyor mu ilgisi belirgin bir şekilde
azaldı mı Seni bilinçli olarak üzüp,kırıp gönlünü almıyor mu
sevgisinden şüphe mi ediyorsun artık o zaman biteceğini
hissedebilirsin..

bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bizim ilişkimizin zamana yenilmiş olması o kadar kötü o kadar acı ki herşey ne kadar da güzeldi oysa ..

Bir sene sadece,bir senede zaman yenilmek kelimesi için erken değil mi? hem de çok erken.

Sence ne değişti yani deki şu değişti somut olarak.

Mesela günde 3 saat konuşuyoduk şimdi haftada 1 saat gibi değişenler neler.

canım bizim sorunumuz Herkese olmuştur bunlar. en mutlu çiftler bile bazen off hiç konuşasım yok şimdi
bu cümlene benziyor bu cümlenle çelişiyor diğerleri değil hak veriyorum bazı zamanlar olur böyle gercekten olur ama bu son 1 bucuk aydır oluyorsa ne yapılması gerekir beni korkutan üzen bu

hayır canım hayır öyle değil keşke öyle olsa günde 5 dak. konuşşakda içten gelerek konuşşak ama öyle değil sanki artık ne onun ne de benim içimden gelmiyormuş gibi zorla konuşuluyormuş gibi off bi gitse başımdan tabiri varya sanki öyle bir sıkılganlık bir bunalganlık dönemine girdi ilişkimiz 1 bucuk aydır ve bu durum her gecen gün artıyor

romantik bi sürpriz yapmaya ne dersin? bazen o kadar bunalırız ki... bir kırılma noktası olur.. bazen bir parmak şıklatmaya bakar olay.

Sen daha burada yazarak derdini anlatamıyorsun, adamla günlük hayatta ne konuşacaksın?

Ben şimdi sana en son okuduğun kitap ne diye sorsam, sen okumayı seviyorum ama uzun zamandır okumadım diyeceksin. En son hangi sanat etkinliğine gittin desem, çok yoğunum gidemedim diyeceksin. Günceli takip ediyormusun desem, Hürrem in entrikalarını anlatacaksın. Siyaset desen nanay... Yüz yüze görüşmeler de azaldıysa sona yaklaşmışın arkadaşım geçmiş olsun.

İşte o zaman korkacak bir şey yok ara ara ilişkilere uğrar o sorun öyle
bi yoklar bi sarsar sonra gider.. Hem bir kaç gün sadece mesajla haberleşin
sesinizi özlemiş olursunuz sonraki konuşmanız çok keyifli gelir
ve konuşcak,anlatcak şeyler birikmiş olur o telefonu kapatmak istemezsiniz
ilk günlere dönmüş gibi hissedersiniz bizzat yaşadım
dene gör bak gerçekten

Bas tekmeyi gitsin nerde yazıyor göremedim

Hm anladım.

Sen bişeyler yapsan ikinizle ilgili bi gün planlasan şöyle baş başa.Belki enerjiniz tükenmiştir ne bileyim monotonluk sıkmıştır değişiklik yapsanız.

canım slm..
seni çok iyi anlıyorum bu çok üzücü ve kötü bi durum ama emin ol herkeste oluyo bu tip şeyler..ama bunu aşkınıza bağlamak olmaz bence çünkü bi insana bazı şeyler sıkıcı geliyosa yada sıradan geliyosa sorun bi sen değilsin o adamın bütün günü öle geçmiştir ondan ööle konuşuyodr..bu arada merak ettiğim gün içinde ne kadar aralıkla konuşuyosnz bazısı var 10dkda bir konuşuyor onu görünce ben bile dumura uğruyorum.. mesela sevgilin çalışıyo mu işten dolayı konuşamadığınız filan olmuyo mu hiç hani gün içinde birbirinizi özleme gibi bi durum..burdaki arkadaşlara katılıyorum birlikte bişiler oluşturmaya bakın mesela biz bööle bi durumdan değil ama bi karar almıştık yazın tadını çıkarma amaçlı her pazar biyerlere gidrdik piknik olur gezip görme olur ne biliim böle şeyler yapın..bu senle alakalı değil tek taraflı adamın hayatıda monoton artık e sende öle bi sinyal alınca karşıdan sende geri çekiliyosn bu sefer ama yapma üstüne düş canım..bu arada aynı şehirde değilmisiniz bişi yazmıştın ama ordan bu sonucu çıkardım..umarım herşey güzel olur..

canım içinizden konuşmak gelmiyorsa konuşmasanız.. eğer 5 dakika konuştuğunuzda bile off çok daraldım kapansa artık şu telefon diyorsanız deseniz ki sevgilinize kendimize biraz zaman verelim bugün konuşmayalım? hem kafanızı toplarsınız hem de birbirinizi özlersiniz..
yada başka bir fikir olarak kendinizi yeni bir meşgale bulun arkadaşlarınızla eğlenceli bir gün olur yada bir kurs olur akşam sevgilinizi aradığınızda o heyecanla anlatacak çok şeyiniz olur birbirinize sıkılmazsınız
ama bunlar sona yaklaşmak değil içiniz rahat olsun :) hepimiz arada yalnız kalmak istiyoruz. benim canım telefonla konuşmak istemediğinde aşkım benim canım sıkılıyo ya kapatalım mı derim sonra en fazla iki saat dayanabiliyorum arıyorum yine

çok kötü çok evet canm o kadar kötü ki yaşamayan bilemez gerçekten yok su an çalışmıyor ve başka yerde görüşemiyoruz da zaten ..

bence de suprızler yapın bırbırınıze yada sen yap .. bıryerlere gdın ... havalar soguk ama cok guzel gezıler oluyor.. onlara katılabılırsınız..

aynı tür bi problem başıma gelmişti maalesef.bunu kendime inanılmaz derecede sorun ediyordum,tıpkı senin ettiğin gibi.ilişkimiz bitecek,herşey yokuşa sürülmeye başlandı,çıkmazdayız diye...sonra ayrıldık.yabancı gibi olduk.ve öğrendiğim tek şey keşke bu kadar sorun yapmasaydım.bu doğal bir süreç.aşkın doğası budur,heyecan azalır çünkü birbirinizi gittikçe daha iyi tanırsınız ve yerini sevgiye bırakır,dinginliğe bırakır.bence bundan tat almayı dene.belki de biraz kendinize zaman ayırmalısınız.farklı etkinliklere yönelip bunlardan bahsetmelisiniz.aynı anda bi filmi açın,farklı yerde olsanız bile,izleyin,üstüne konuşun.bir de eğer artık hiç ortak noktanız kalmazsa,yabancılaştığınızı hissederseniz ayrılmayı deneyin,çünkü daha bir yılın sonunda böyleyse,ileriye dönük olaylar sizi üzebilir...

ben 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim biz kadınlar hep deli divane aşık olalım istiyoruz içimizdeki liseli kız heycanalrı hiç bitmiyo hep o diilerdeki gb elde etme heycanalrındaki gb hep o ilk günlerdeki heycanlarımız gb bu duyguların hiç bitmesini istemiyoruz bunun adı tutku,aşksa o duygulardan biz kadınalr cok zevk alıyoruz...ama aşktan daha güçlü bi duygu var SEVGİ... aşkınız bitmedi canım sen onu öyle iyi tanıyosunki artık oda seni 1sene canınızdan can oldunuz herşeyi konuştunuz birbirinizin herşeyini keşvettiniz heycanınız azalmış olabilir ama başka bi evreye geçiyosunuz hemde ömür boyu sürcek bi evreye SEVGİ dönemine...ben eşimle sevgilid eğildim 5 ay nişanlı kaldım elime değdiginde kalbim yerinden cıkcak gb olurdu nişanlıyken avcumun içini öperdi bayılcam sanırdım şimdi öpüyo hiçç tık yok bendehatta dalga geçer bazen aşim öper oooo sen alıştın derama başka heycanlar oluyo başka heycanalr alıyo yerini... bunda korkulcak bişi yok her anlattında heycanlanmıcaksın artık,eskisi gb hep hayran hayran bakmıcak belki sana ,eskiden birlikte yemek yerken en cok senle ilgilenir ara arar yerdi yudumlarını artık belki önce karnını doyurcak sonra sana bakıcak..bunlar normal şeyler bu şöleki evrim geçiriyo ilişkiniz aşktan sevgiye dönüşüyo..önemli olan sevginizi ve saygınızı yitirmemek.. yeni heycanalr kat ilişkine hiç gitmediginiz yerlere gidin ..ikinizin resimlerinden bi vidyo hazırla ...ona bi hediye al..neden cok mutlu olur ona bi süpriz yap...bi maca bilet al birlikte gidin.... star parkta buz okeyi oynayın ne bilim böle şeyler işte hani o ilk zmanlarki ateşli bakışları mı istiyosun canım malesef hep aynı heycanlar kalmıyo onun eli senin eli oluyozamanla onun kalbi senin kalbin onun yarımı senin diğer yarın aşk mı o geçiyo canım ama aşık oldugun adamın sana ömür boyu sadakatla sevgiyle saygıyla baglanması daha önemli bu bi süreç bu kadar paniğe gerek yok heycan yapma ve sevginin tadını çıkar sorunlu bi ilişkin varmış psikolojisine kapılma çok film izliyoruz ondan oluyo bunlar

eşim bazen ben tvye bakaerken bana baktıgını yakalıyorum aaa diyorum bana bakıyosun baksana baksana sevsene sevsene yapıyorum bana hep böle asık asık bak diyorumdiyo ben sana zaten asıgım seviyorum izleme şu dizileri ondan öreniyon bunları diyo

üüzlme yani dogal şeyler bunlar büyütme hayatınıza renk kat ortak bişeylerden eglenmeye bakın mutluluklar

kızlar çoğumuz gidin gezin eğlenin diyoruz biraz konuşmaktan çok yaşayın diyoruz ama arkadaşın sevgilisi başka şehirdeymiş..cevaplarımız yeterli olmuyor..canım benc imkanın varsa sen onun olduğu yere git sürpriz yapmış olmak için yada bi şekilde bi araya gelmeyi ayarlayın bu daha iyi olur ve çok heyecanlı olacağından eminim çünkü şuanda sadece birbirinizin varlığını bilen iki kişisiniz paylaşımınız pek yok anladığım kadarıyla o yüzden yanyana geleceğinizin düşüncesi bile yetecektir emin ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…