- Konu Sahibi NurDahan24
-
keşke sakin olabilsem ama olamıyorum ki .. olmuyor çok denedim çok çok gittim akrabalarıma vs vs yinede olmadı kurtulamadı bu durumdan ilişkimiz kurtulamadı bu süreçten ilişkimiz ne yaparım ben .. kurtarmak istiyorum ilişkimizi .. can çekişiyor sanki .Önce sen biraz sakinleşmelisin bana göre..sevgine ve karşında ki insana da bu yönde güvenin varsa sabret düzelicektir.gidebilirseniz farklı bir yer ya da sadece sen iki günlüğüne filan uzaklaşırsan belki değişim gösterir ilişkiniz yani ara da bende de oluyo hemen anneme ya da ablama gidiyorum geldiğimde taze kan gibi geliyo.ilişkimiz canlanıyor belki size de yararı olur. Kendini sıkma oluruna bırak biraz derim..
Kaç yaşındasın ve ilk ilişkin mi merak ettim?:26:
Konuşacak bir şeylerin kalmaması,hatta bazen konuşmayı istememek ilişkiyi çıkmaza sokancanm keşke bu renk katmakla alakalı olsa ama inanki böyle birşey değil hani sen yemeğini yersin tabakta ki ya biteceğini anlarsın .. öyle bir durumu tükketiğini anlarsın .. tabiki ilk günlerde ki gibi olamaz hiç bir zaman ama böylede bir çıkmaza girdi kurtaramıyorum ..
bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bizim ilişkimizin zamana yenilmiş olması o kadar kötü o kadar acı ki herşey ne kadar da güzeldi oysa ..
canım bizim sorunumuz Herkese olmuştur bunlar. en mutlu çiftler bile bazen off hiç konuşasım yok şimdiKonuşacak bir şeylerin kalmaması,hatta bazen konuşmayı istememek ilişkiyi çıkmaza sokan
şeyler değildir ki?
Küfür,şiddet,aldatma,çoğu konuda ters düşme,birbirini yok sayma,
takmama gibi şeyler çıkmaza sokar..
Gerçekten büyütüyorsun boşa üzüyorsun kendini..
Herkese olmuştur bunlar. en mutlu çiftler bile bazen off hiç konuşasım yok şimdi
diye düşünmüştür ya da konuşma anında sıkıldığını hissetmiştir.
Bunlar çok doğal şeyler..
Biteceğini anlarsın diyorsun ya şöyle bir durum mu?
Günlerce aramayıp seni merak etmiyor mu ilgisi belirgin bir şekilde
azaldı mı Seni bilinçli olarak üzüp,kırıp gönlünü almıyor mu
sevgisinden şüphe mi ediyorsun artık o zaman biteceğini
hissedebilirsin..
Bir sene sadece,bir senede zaman yenilmek kelimesi için erken değil mi? hem de çok erken.
Sence ne değişti yani deki şu değişti somut olarak.
Mesela günde 3 saat konuşuyoduk şimdi haftada 1 saat gibi değişenler neler.
Bas tekmeyi gitsin nerde yazıyor göremedimSen daha burada yazarak derdini anlatamıyorsun, adamla günlük hayatta ne konuşacaksın?
Ben şimdi sana en son okuduğun kitap ne diye sorsam, sen okumayı seviyorum ama uzun zamandır okumadım diyeceksin. En son hangi sanat etkinliğine gittin desem, çok yoğunum gidemedim diyeceksin. Günceli takip ediyormusun desem, Hürrem in entrikalarını anlatacaksın. Siyaset desen nanay... Yüz yüze görüşmeler de azaldıysa sona yaklaşmışın arkadaşım geçmiş olsun.
hayır canım hayır öyle değil keşke öyle olsa günde 5 dak. konuşşakda içten gelerek konuşşak ama öyle değilsanki artık ne onun ne de benim içimden gelmiyormuş gibi zorla konuşuluyormuş gibi off bi gitse başımdan tabiri varya sanki öyle bir sıkılganlık bir bunalganlık dönemine girdi ilişkimiz 1 bucuk aydır ve bu durum her gecen gün artıyor
canım slm..
seni çok iyi anlıyorum bu çok üzücü ve kötü bi durum ama emin ol herkeste oluyo bu tip şeyler..ama bunu aşkınıza bağlamak olmaz bence çünkü bi insana bazı şeyler sıkıcı geliyosa yada sıradan geliyosa sorun bi sen değilsin o adamın bütün günü öle geçmiştir ondan ööle konuşuyodr..bu arada merak ettiğim gün içinde ne kadar aralıkla konuşuyosnz bazısı var 10dkda bir konuşuyor onu görünce ben bile dumura uğruyorum..mesela sevgilin çalışıyo mu işten dolayı konuşamadığınız filan olmuyo mu hiç hani gün içinde birbirinizi özleme gibi bi durum..burdaki arkadaşlara katılıyorum birlikte bişiler oluşturmaya bakın mesela biz bööle bi durumdan değil ama bi karar almıştık yazın tadını çıkarma amaçlı her pazar biyerlere gidrdik piknik olur gezip görme olur ne biliim böle şeyler yapın..bu senle alakalı değil tek taraflı adamın hayatıda monoton artık e sende öle bi sinyal alınca karşıdan sende geri çekiliyosn bu sefer ama yapma üstüne düş canım..bu arada aynı şehirde değilmisiniz bişi yazmıştın ama ordan bu sonucu çıkardım..umarım herşey güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?