ilişkimi nasıl evlilik yoluna sokabilirim

cansumtt54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
4
0
3
22
belkide çok klişe bir soru oldu ama yinede sormak istiyorum
sevgilim şehir dışında benim yaşadığım şehire yarım saat uzaklıkta yaşıyor o kendi mesleğini yaptığı için istediği heran gelip gidebilme olasılıgına sahip ama ben haftanın bir günü izinliyim ve çok katı bir babaya sahibim her hafta her hafta izin günlerimde çıkamıyorum anca ayda max 2 kere bulusabiliyoruz onun dışında ful mesaj görüntülü konusma arama vb vb artık bu şekilde yaşamaktansa bir şeylerin en azından söz nişan vb adı koyulsunda daha rahat oluyım istiyorum ama dünden meraklı oldugumu sevgilimede yansıtmak istemiyorum ne yapsam ne etsemde bu fikri aklına soksam bide daha çok yeni ilişkimiz 3-4 ay oldu nikah olmasa bile bari bi söz nişan olsa ya rahat etsem

3-4 ayda ne evliliği yahu? Daha yaşınız 20. Sevgiliniz kaç yaşında? Evlenme niyetiniz yoksa yakın zamanda söz nişan çok gereksiz bence. Ayrıca belli bir yaşa gelmiş çalışan bir insanın yarım saat mesafedeki sevgilisiyle ancak 2 haftada bir görüşebilmesi çok az. 10 kere bile görüşmemişsiniz bu hesapla sevgilinizle. Daha baba sözünden çıkamıyorsunuz evlilik diyorsunuz, birey olamamış insanlar bence evlenmemeli. O yüzden acele etmeyin derim

20 yaşındasın. 3 4 aydır biriyle berabersin ve nişanlanmayı düşünüyorsun sebepte kolay görüşmek için mi?
Bence biraz daha bekle yaşın daha çok küçük

Sırf daha sık görüşebilmek için 3-4 aydır görüştüğünüz (ki ona da görüşmek denemez, ayda 2 kez görüyorsunuz), hiç tanımadığınız biriyle nişanlanmak size mantıklı görünüyor mu?
Babayı ikna etmek bile daha mantıklı..

Bence aynı şehirden görüşebileceğin birini bul. Yoksa bu yaşta tanımadığın biriyle evlenmeye kalkacaksın rahat görüşemiyorsun diye. Ayrıca o kişinin seni sevdiğinden pek emin olamadım yarım saat mesafe nedir ki? Ayda iki defa görüşmek normal değil.

ayda 2 defa 3-4 aylık ilişkide topu topu 6-8 defa gördüğün adamla mı evlenmek istiyorsun? domatesi bile daha özenle seçiyoruz.
aşkımdan ölüyorum deseydin bir nebze anlaşılır da rahat görüşebilmek için nişan düğün yapma.
o sana göre kendini ayarlasın.
yarım saat dediğin ne ki,kapıdayım 5 dk göreyim gideyim seviyesinde aşkı yoksa adamın boşver yaaa

3 4 aylık ilişki
Ayda max 2 buluşma

Evlilik için neden acele ediyorsunuz

Sevgilin söylemeden ben söyleyeyim. 20 yaşında ne evlilik meraklılığı bu? Sizin hiç akademik kaygılarınız yok mu kuzum?

ona kalsa her gün gelir ama tamamen konu bende bitiyor iş çıkışı direkt eve gidiyorum onunla duramam her pazar gelmek istiyor ama benim durumundan dolayı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…