ilişkimi nasıl evlilik yoluna sokabilirim

Söyle söyliyim. Ikinizin de yasi genc ve malum nisan/evlilik gibi durumlar maddi acidan zorlayacak zamanlar. Bu yasta hemen evlilik de aklina gelmez, cünkü beraberliginiz daha kisa olmus.Sevgilinizin maddi gücü var mi? Ve ondan ötesi: Diyelim nisanlandiniz, aileniz uzun nisan süreci kabul eder mi? (Benim ki fazla uzun etmezdi mesela). Veya ayrilmak isteseniz sizin acinizdan bir problem olucak mi? Sahsen erken nisanlanmayi (ve heleki dini nikah kiymayi) bu kadar erken önermem. Ailelerin rolü de onemli bu durumda

Ayda 2 görüşme yeter artar bile niye hemen yüzük takicaksin rahat geziceksin diye o sorumlulugu alicaksin hele bi tani cocugu .hem nerden biliyorsun belki baban vermicek ?

bacım görüşmek için nişan yapan,yarın başbaşa kalmak için nikah da yapar benden söylemesi:)) anladın sen:) kız acelen ne, millet evlenmem diye tutturur ,bu da gezip tozucam nişan yapıyım bari:)

3-4 aylık ayda 2 kere kısıtlı görüşmeyle yaşanan bir ilişki için aile tanışması bile çok erken bırak söz nişan olayını. Öncelikle birey olduğunuzu ailenize kanıtlamaya bakın. Çalışıp eve katkıda bulunacak kadar buyudugunu kabullenen ailen haftada 1 gün olan izin gününde kendine vakit ayırman gerektiğini de kabullenmesi lazım.

Biz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydik

3-4 ayda ne kadar iyi tanıdın da evlilik düşünüyorsun?Ben de sandım ki yıllardır birliktesiniz ama evlilik teklifi almadınız.Daha birbirinizi bile tam tanımıyorsunuz.

Yaş 20, ilişki 3-4 aylık ve siz sadece 7-8 kez görüştüğünüz biriyle evlenmek istiyorsunuz. Şunu bi 10 kez okur musunuz ? Sizce mantıklı mı ?
Oturup ailenizle konuşun. Artık yetişkin olduğunuzu ve çok yorulduğunuzu, deşarj olabilmek için gezmeye ihtiyacınızın olduğunu söyleyin. Henüz tanımadan evlenme işlerine girişmeye çalışmanız yaşınızın çok küçük ve insan ilişkileri konusunda tecrübesiz olduğunuzu gösterir . Önce bir siz büyüyün, ilişkiniz büyüsün gerekirse evleniverirsiniz.
Aile baskısından kaçmak için tanımadığın bi adamla evlenilmez.

Maalesef 3 aylık bir ilişkide 30 yaşlarındaki bir adamı bile zor ikna edersiniz erkekler acele etmez acele eden kadınlardan da çekinir

Biz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydik

Bu zamanda bu yaşlarda yapılan evlilikler erkeklere değil kadınlara çok büyük zarar veriyor.
Daha geçen gün hastaneye gelen biri 22 yaşında bir kadınla tanıştım. iki çocuk doğurmuş. O kadar güzel olmasına rağmen çocuk doğurmaktan vücudu deforme olmuş diye kocası onu beğenmiyormuş. Kızı cahil diye aşağlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…