- Konu Sahibi mavisaclikiz35
-
Sizin ilk evliliğiniz olacak. Onunsa anladığım kadarıyla ikinci evliliği ve ilave olarak birlikte iş ortaklığı kuracak kadar sağlam bir ilişkisi olmuş. Sizin ayağınızı bağlayacak hiçbirşey yok. Ama onun ayağına bağlı çok yükü var. Bagajı çok yüklü bu adamın. İşi nedeniyle eski sevgilisiyle birarada. Öbür taraftan ufak çocuğu var ona zaman ayırmak ilgilenmek zorunda. Tabii çocuğu nedeniyle eski karısıyla da hayatı boyunca görüşmek zorunda. Neden kendiniz gibi hiç bağı olmayan, hiç evlenmemiş bir bey seçmediniz. Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi genç bekar hiç evlenmemiş olsam hiç başlamazdım çocuklu dul bir beyle ilişkiye. Evlilik hayatı, ailerin alışması zaten kolay değil, bir de baştan ekstra yükleri olan bir insanla evlilik hayatınız daha da zor olacak.Daha önceki konularımda ilişkimden bahsetmiştim. 1 yıla yakın bir süre olacak, beraberliğimiz devam ediyor. İlk ilişkim olmasa da, sanırım en fazla şeyi (olumlu ve olumsuz) tecrübe ettiğim benim için ilk defa gerçek bir yetişkin ilişkisi oldu. Bu süreçte ara ara psikologla da bu konuyu konuştuk. Onun da verdiği birtakım bilgiler ve fikirler doğrultusunda ilişkinin gerçekten yürüyüp yürümeyeceğini gözlemlemek istedim. Bu çekimi duyduysam ve bu ilişkiyi istediysem ve madem artık içine girdiysem yaşayalım görelim dedim. Geldiğimiz şu noktada hem karşılıklı emek doğrultusunda katedilmiş çok ciddi bir mesafe var, hem de oturmayan şeyler var. Eski sevgilisiyle hala devam eden iş ortaklığı için artık kendi içimde de bir yorum yapamıyorum. Bunu sindiremedim, evet. Daha önce burada bu konuyu paylaştım, birçok farklı bakış açısı geldi. Kısa vadede iş ortaklığını ayırmaları mümkün görünmüyor; olsa olsa orta ve uzun vadede mümkün olabilir. Ailesiyle tanıştım, aile yapılarımızın uyup uymayacağı konusunda soru işaretlerim oluştu. Çocuğuyla tanıştırdı, henüz küçük bir çocuk ve bu aşamada tabii ki iletişimimiz oldukça keyifli. Ama devamını kestiremiyorum. Etrafımda çocuğu olan kişilerle evlenmiş insanlar var; kimi mutlu, kimi mutsuz. Mutluluk konusunda tek parametre elbette bu değildir ama görmezden gelinecek bir konu da değil, biliyorum. Birbirimize gerçek anlamda çok bağlandık, birbirimizi çok seviyoruz, ikimiz de ayrılmak istemiyoruz; ilişkinin başlarındaki birçok sorunu çöze çöze geldik, ciddi emek verdik. Ne olursa olsun, bu ilişkiyi yaşamış olmayı da asla kayıp olarak görmeyeceğim. İlişkilere dair çok ciddi bir deneyim oldu, çok fazla kazanımım var. En azından içimi bu rahatlatıyor. Ama devamı için gücüm var mı, bilmiyorum... Linçlerseniz de canınız sağolsun ama aynı durumu bir yakınınız yaşasa ne önerilerde bulunurdunuz?
Konudan bağımsız fakat yeni üyeyim. Soru sahibinin sayfasına girdim fakat diğer açtığı konuları bulamadım. Nereden bakıyorsunuz?Eski konunuzda gelecegı olmayan ilişki demiştiniz siz zaten biliyorsunuz sonunun güzel olmayacağını .
Alkol alıp trafıge çıkan biri
Eski sevgiliyle ortak iş yapıyor
Çocuk var
E hayat standartlarınızı ileri taşımıyor
Sırf ten uyumu için evlenmek istiyorsanız kendi bacağınıza sıkarsınız .
konu sahıbının ismine tıklayıp - mesajlara tıklıyorsunuzKonudan bağımsız fakat yeni üyeyim. Soru sahibinin sayfasına girdim fakat diğer açtığı konuları bulamadım. Nereden bakıyorsunuz?
O ten uyumunun da zamanla ilk heyecanını kaybettiğini yaşamış oldum aslında. Bunun dışında tüm yazdıklarınız ne yazık ki doğru…Eski konunuzda gelecegı olmayan ilişki demiştiniz siz zaten biliyorsunuz sonunun güzel olmayacağını .
Alkol alıp trafıge çıkan biri
Eski sevgiliyle ortak iş yapıyor
Çocuk var
E hayat standartlarınızı ileri taşımıyor
Sırf ten uyumu için evlenmek istiyorsanız kendi bacağınıza sıkarsınız .
Bunların hepsini en başından beri düşünmeme rağmen hissettiklerime karşı koyamadım ve denemek istedim. Dediğim gibi, kayıp görmüyorum asla; çünkü çok şey deneyimledim. Ayrılmam gerektiğini biliyorum, bunu yapacağım da ama bir türlü göze alamıyorum. Oldurmaya çalıştığım tüm zamanlarda bu söylediklerinizi hep düşünüyorum…Sizin ilk evliliğiniz olacak. Onunsa anladığım kadarıyla ikinci evliliği ve ilave olarak birlikte iş ortaklığı kuracak kadar sağlam bir ilişkisi olmuş. Sizin ayağınızı bağlayacak hiçbirşey yok. Ama onun ayağına bağlı çok yükü var. Bagajı çok yüklü bu adamın. İşi nedeniyle eski sevgilisiyle birarada. Öbür taraftan ufak çocuğu var ona zaman ayırmak ilgilenmek zorunda. Tabii çocuğu nedeniyle eski karısıyla da hayatı boyunca görüşmek zorunda. Neden kendiniz gibi hiç bağı olmayan, hiç evlenmemiş bir bey seçmediniz. Yanlış anlamayın ama ben sizin gibi genç bekar hiç evlenmemiş olsam hiç başlamazdım çocuklu dul bir beyle ilişkiye. Evlilik hayatı, ailerin alışması zaten kolay değil, bir de baştan ekstra yükleri olan bir insanla evlilik hayatınız daha da zor olacak.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kadınlarda biyolojik yaş diye bir gerçek var. Sağlam bir yuvs kurup evliliği oturtup çocuk yapmayı düşünüyorlarsa yaş çok önemli. Erkeklerde böyle birşey yok. O yüzden bence genç kızların hiç boşuna kaybedecek zamanı yok.Bunların hepsini en başından beri düşünmeme rağmen hissettiklerime karşı koyamadım ve denemek istedim. Dediğim gibi, kayıp görmüyorum asla; çünkü çok şey deneyimledim. Ayrılmam gerektiğini biliyorum, bunu yapacağım da ama bir türlü göze alamıyorum. Oldurmaya çalıştığım tüm zamanlarda bu söylediklerinizi hep düşünüyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?