- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
hahahaho degil de yanlıslıkla çıkış yapsan kullanıcı adını tekrar yazabilcen mi çok merak ettim
hep onla konuşmak istiyorum benle ilgilensin istiyorumKendi hayatın uğraşın hobin yok mu?
Sürekli ne yazıyorsun ki daralır insan yahu.
küçüklük arkadasım neden kinasıl tanıştınız ki?
okuyorum ve spora gıdıyorum baska bişeyım yokİnanın evladım olsa her dakika mesaj atsa dur bune derim
Ya sıkmayın şu adamları ne kadar ilgisiz büyüdünüz ki bu kadar ilgi bekliyorsunuz
Kendi hayatınız idealleriniz uğraşlarınız yok mu?
günde en fazla 2 kez konuşmak ve birazda mesajlaşmak iyidir.zaten her gün konuşucak ne konu bulunur ki.insan sıkılırküçüklük arkadasım neden ki
komik degılsın bunu bil bencevalla bende canımın istedigi kadar istedigim her seyden yiyip kilo almamak istiyorum. hayat işte.. olmayınca olmuo kardes
insan yoğun olabilir ama sevdiğinide ihmal etmemeli.ben asla sevdiklerimi ihmal etmiyorum ne kadar yoğun olsamda üzgün olsamda onlarla ilgilenirim.bnce bu sevmeyen erkeğin bahanesi gibiErkek arkadaşım iş için sürekli yurtdışına gidiyo ve ordayken iletişimimiz daha az oluyo en azından gündüzleri.hep yoğunum diyodu bende hiç mi vaktin Yok diyodum.son yurtdışı işinde bende ona eşlik ettim ve ne kadar yoğun oldugunu ve yoruldugunu bizzat gördüm.belki bu örnek işine yarar.çok sıkmamak gerek gercekten
benide cagırmıştı gelmek istersen gel diye acaba bendemi gidi,p denesemErkek arkadaşım iş için sürekli yurtdışına gidiyo ve ordayken iletişimimiz daha az oluyo en azından gündüzleri.hep yoğunum diyodu bende hiç mi vaktin Yok diyodum.son yurtdışı işinde bende ona eşlik ettim ve ne kadar yoğun oldugunu ve yoruldugunu bizzat gördüm.belki bu örnek işine yarar.çok sıkmamak gerek gercekten
Bende ihmal edilmekten bahsetmiyorum akşamları iletişim güçlü ama gündüz iş vakti yapıyorsa anlayış göstermeli herkes rahat bi işte çalışmıyor dimi ?insan yoğun olabilir ama sevdiğinide ihmal etmemeli.ben asla sevdiklerimi ihmal etmiyorum ne kadar yoğun olsamda üzgün olsamda onlarla ilgilenirim.bnce bu sevmeyen erkeğin bahanesi gibi
Neden olmasın.ne iş yapıyo bilmiyorum ama belkide haklıdır.şahsen benimki haklıymış ben gözümle gördükten sonra hak vermiştim ona.benide cagırmıştı gelmek istersen gel diye acaba bendemi gidi,p denesem
arama msjlaşma var ama azİnsan çalışırken pıtpıtpıt sürekli mesajlaşamaz ki zaten. Ve bence de yapılan işin verimli olabilmesi için gerekli özeni göstermek gerek. Özel hayatla ilgili keyfi sebeplerle işi askıya almayı doğru bulmuyorum. Tamamen aramalar kesilmemiş anladığım kadarıyla. Çalışan birinin yoğun olmasını doğal karşılayın. Sıkboğaz etmeyin. Bir süre sonra alışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?