- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
bana göre ihmal çünkü eskisi gibi sık aramıyor fılan . ona göre yogunlukBende ihmal edilmekten bahsetmiyorum akşamları iletişim güçlü ama gündüz iş vakti yapıyorsa anlayış göstermeli herkes rahat bi işte çalışmıyor dimi ?
komik degılsın bunu bil bence
insan isteklerini yazınca komik oluyorsa buyur sen komik ol :) ben komik olmayayım sorun degil. bu yaşta zaten kalk komik ol . zor iş.
sevgilini rahat bırak dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıstır .
heueh bak bu komik oldu
engel olamıyorum kendime nasıl vazgcebilirimBu kadar sık mesaj atman onu daraltmıs olabilir canım bu kadar sık boğaz etmenin anlamı yok
nasıl vazgecebilirim bu huyumdanSenin kendine ait bi hayatın yok mu niye yapıştın çocuğa bu kadar.Böyle yaparsan terkedilmen yakındır,kimse senin gibi biriyle hayatını paylaşmak istemez.Ona göre denk al ayağını
Yazmayarak aramayarak. Bagımlı gibi davranma kendine.Okulun falan yok mu senin bu kadar boş vaktin varsa kendine faydalı bişeyler yap bencenasıl vazgecebilirim bu huyumdan
okulum var ayrıca spora gıdıyorum 6 günYazmayarak aramayarak. Bagımlı gibi davranma kendine.Okulun falan yok mu senin bu kadar boş vaktin varsa kendine faydalı bişeyler yap bence
çok mantıklı çok tesekkur edeim <3bak ben sigarayı çok seven biriyim. Bırakmak zorunda kaldım.
Çok çok zorlandım bunu yaparken. Sigarayı bıraktım hiçbir zaman demedim kendime.
Hep birazdan içerim, yarım saat sonra içerim, yok dur şu işim bitsin o zaman içerim diye diye çocuk gibi kandırdım kendimi.
Çünkü bıraktım! içmicem! desem , içecek olmayacak olsam bile canım ister.
Sende kendi kendine hayır atmıcam mesaj dedikçe atasın gelecek .
Ertele benim gibi. Belki işe yarar.
Eğer başarabilirsen emin ol olumlu yansıyacak ilişkine.
ben 21 o 22 yaşında
1 senedir berabaeriz ve kendisi 3 haftadır şehir dışında iş için .
çok yogun oldugunu söylüyor ve bana ilgi göstermiyo arıyo msj atıyo ama ben her dk msjlaşmak konuşmak istiyorum .
aynı şehirdeyken hep konusurdun ama suan bi sogukluk girdi gibime geliyor .
onun dedigi şu x şehirde rahattım ama burda koşullar öyle degil o yüzden böyle olacak bi süre .
ve ben cok arayıp surekli msj atan biriyim beni sıkıyosun dedi napıcam .
nasıl arama msj huyumdan vazgecerım .
çok tesekkur edeim yardımcı oldugun içinBirden olmaz ama yavaş yavaş alışırsın. Boş kaldın mı film aç, kitap oku ve kendini şartla. Bu iş bitene kadar mesaj yok de. Biri bitince diğerine başla. Zamanla zaten azalacak yazmaların. Hem gün sonunda sevgilinle paylaşacak şeylerinde artmış olur :)
sıkma cocuguben 21 o 22 yaşında
1 senedir berabaeriz ve kendisi 3 haftadır şehir dışında iş için .
çok yogun oldugunu söylüyor ve bana ilgi göstermiyo arıyo msj atıyo ama ben her dk msjlaşmak konuşmak istiyorum .
aynı şehirdeyken hep konusurdun ama suan bi sogukluk girdi gibime geliyor .
onun dedigi şu x şehirde rahattım ama burda koşullar öyle degil o yüzden böyle olacak bi süre .
ve ben cok arayıp surekli msj atan biriyim beni sıkıyosun dedi napıcam .
nasıl arama msj huyumdan vazgecerım .
o degil de yanlıslıkla çıkış yapsan kullanıcı adını tekrar yazabilcen mi çok merak ettim
arama msjlaşma var ama az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?