aynen cnm bende son sınıfım ailemle kalıyorum ağlayamıyorum her tartışmamızdacanm sizin tartışmaları kim başlatıyo bizde genelde o ters bi laf etse ben günlerce uztırım sonra yaklaşmaya çalışırım o da kapris yapar falan böleee....
beni bugün umursamayan adam yıllarca peşimden koştu benle çıkmak içinerkekler çok garip
ona göre ben bana göre o hatalıdır ben de uzatırım en ince ayrrıntısına kadar konuşmak isterim çünkü zaten güvensizliğim de var
benim de peşimden koştu hele ayrılınca sürekli aramalar,eve çiçek bırakmalar şimdi noldu anlamıyorum suç bizde mi onlarda mı bilmiyorum
ben de yurtta yaşıyorum ağladığını görseler noldu derler hemen ya da kimisi hiç umursamaz
canm bizim hatamız çok uzatmak galibaa :18:ben ince ayrıntılara girerim onumu demek istedin neden msjnda ya yazdın neyin var var kısa kısa msjlar falan erkeklere rahat gibi görünmek lazım demekki...ama asla rahat olamayız kuruntular beynimizi yiyor
kaçan kovalanır derler ya biz çok kovalıyoruz canım bi de vizelerimiz var onlar bizim yerimizde olsa asla geleceklerini tehlikeye atmazlardı bizse vize haftası onları düşünüyoruz ama engel de olamıyorum bunaaklıma bişey geldi mi sormadan yapamıyorum sorunca da saçmalama güven yoksa hiç bişey olmaz fln diyo
aynen öyle canm yapımızda var galibaa
malesef canıminşallah sınavlarımız iyi olur
sen de sağol canım desteğin için :) haklısın vizelirin iyi olması gerek inşallah en kısa zamanda yoluna girer her şeyinşallah canım ben şuan sakinim ama uykum geldiiisende sakinleş ve sadece kendini düşün sınavlardan düşük alman demek finallerde çok bunalcaksın demek kendini düşün sadec...desteğin içinde sağol
Salla gitsin.yorumu olan yok mu ne uyudum ne ders çalıştım
Salla gitsin.
Buradaki kadınların hepsinin derdi aynı. İlgisiz erkekler. Evli/bekar farketmez. Onlar bizim gibi değiller kardeşim anlamıyor musunuz?
Siz şu anda vizelerinizden fedakarlık ettiniz onu düşündünüz vs.vs.
O ise ne yaptı..
Koca bir hiiiiiiiiiiiiiiiiiç.
Gerçi sizin yazdıklarınıza göre yorum yaptım. Allah kimsenin hakkını bende bırakmasın. Kul hakkı almadım inşallah.
Ama genelde erkeklerin %99.999 u hep aynı tepkiyi, davranışı gösterir.
Aklınıza mı geldi. Hemen silkelenin, kendinize gelin. Hayat bu kadar basit değil. Ve siz ilim öğrenmek için yola çıkmış insanlar hayatlarınızı bu insanlar için feda etmeyin.
dün hastayım demişti bugün msj attım nasıl oldun diye:18: o da iimiş..sınavımı sordu çevirime yardım etmek istediğini söledi şuan o da benim için çeviri yapmaya çalışıyor..neden bana yardım ediyosun dedim kim sevdiğinin zor durumda olmasnı ister dedi...
Sevip sevmediğinizi tam olarak netleştiremiyorsunuz. Bir söz vardır. Derler ki "kadınlar sevmediği erkeklere acımazlarmış."
Anladığıma göre siz bu kişiye aşıksınız. Zira sizin için yaptığı en küçük ayrıntı bile ruhunuzu okşamaya yetiyor. Ah! şu aşık kadınlar..
Fazla üstüne gitmezseniz, kendi söylemleri ile nefes aldırırsanız, mesajlarla boğmazsanız,kıskanmazsanız vs.vs. ilişki daha uzun süreli oluyor.
Bir kere sabırlı olun. Hayatınızın odak noktası olduğunu belli etmeyin derim. Kadın/erkek demiyorum. Valla bu insan oğlunu anlamak çok güçleşiyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?