ilişkimiz çıkmazda ve ben artık çok yoruldum...

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
buraya çok konu açtım şöyle oldu sevgilimle böyle oldu diye...yine aramız bozuk yine tartıştık ve küçük şeyler neden büyüyor sanki biraz anladım... erkek arkadaşım geceleri çalışıyor..dün gece mailinde başka bi hesabından gelen maili gördüm 6 ay önce o hesabı iptal etmiş... gece hep bunu sordum neden haberim yok o hesaptan diye kullanmadım falan filan dedi...sabah oldu görüşcez mi dedim küsme ama yorgunum çok dedi...bende zaten küsüm o hesaptan haberim yok die sızlanıp durdum..o da hatırlamıom belki oyun içindir dedi...akşam oldu facede gördüm ben yazdım uyanır uyanmaz beni aramk yerine netlere girmişsin diye, o da msj atsam kavga etmeyecekmiydik dedi, yine tartıştık...en son benim msj atmamı istemiosun sevmiosun anladm dedim...o da hayır hep tersliosun bana inanmıousun sen sevmiyosun asıl dedi...istemiyosun madem bidaha adım atmıcam sana msjd atmıcam dedim ne desem tartışcaksın nasıl biliosan öle yap nefes alamıorum artık yazdı ve cvp wermedim...
sanki benden bıktı artık...ve sanki ben ona aşık değilim, kendimden emin değilim bu sıra... saçma sapan şeyler bunlar küsmeye değmeyecek şeyler ama biz küsüyoruz sorun nerde anlasam çözemye çalışacağım... sınav dönemindeyim son sınıfım kafam bunlarla meşgul ders yerine

ve bana tartışma sırasında takıntılısın dedi...her tartışmamızda sölüyor sinir krizine girdim bu lafından dolayı ağlmaktan halim kalmadı yaaa

msj atmış yazıklar olsun günlerce uykusuz geldim yanına 2 saat uyumadan.. 2 gün gelemedim diye böle yapılmaz anlayışsızsın sen uykuda lazm bünyeme dayanamıyorum yazmış

kızlar son durumu yazdım 4.sayfada lütfenn fikir vern delircem yaaaaa

Son düzenleme:
cnm ya bence sen pireyi deve yapmışsın bunun içinde kavga edilmezki herşeyi sorun edersen erkekler hemn sıkılır çok sıkıntıya gelmez terkedilen sen olursun biraz daha alttan alsan anlayışlı olsan aşık değilsin sanırım sevgindende şüphelisin olmuyosa ayrıl derim

bence çok küçük şeylerden kırmışsınız birbirinizi..
birde yanlış hatırlamıyosam, ailesiylede sorunluydu hatta bu yüzden gece çalışmak zorundaydı..
yani bu psikolojide olan biri için biraz agresif tavırlar normal gibi..

benim eskiden çok aşık olduğum biri vardı terketti beni evlendi...karşıma şimdiki sevgilim çıktı uğraştı onla çıkmam için aşık olmam için... aşık oldum diye kandırdım sanırım kendimide onuda.. aşk bu değil biliyorum ben

Canım bence bu kadar dert etme gece calışmak zor bir iş yıpratma kendini her ilişkide boyle setyler olur üzülme alttan almaya calış seviyorsan tabiki çünkü erkekler çok sıkmayada gelmez ve sunu unutma bir insana çok fazla deger verirsen ya onu kaybedersin yada kendini ..

bende sorunluyum ailemle ikimizde böleyiz sanırım

doğru gerçekten kendimi kaybettim aşık değilim sanki diyorum aam üzülüyorum ara mı versem ilişkiye daha çok yıpratmadan birbirimizi

Son düzenleme:
Bak canım eger ki ara vermeyi düşünüyorsan arayla olmaz bu işler en güzeli o defteri kapat eger üzülmek istemıyorsan fıstıgım:18:

Bak canım eger ki ara vermeyi düşünüyorsan arayla olmaz bu işler en güzeli o defteri kapat eger üzülmek istemıyorsan fıstıgım:18:

katılıyorum..
ara vermek daha da uzaklaştırır sizi..
sorunları çözmeniz gerek ve ara vermek sorunları çözmez..
eğer gerçekten seviyosanız birbirinizi,
herşeyi açık açık ve yüz yüze konuşup, halledin derim..

çok zor buu o kadar zor ki düşüncesi bile korkutuyor benii:18::26:
Ay canım benim ya kıyamam sana sevgi çok zor be biliyorum çünkü bende yasıyorum ne onla nede onsuz oluyor seni üzmüyorsa kırmıyorsa sana deger veriyorsa sende üzme bekle biraz sabırlı ol derim unutma herseyin bası sabır:2:

teşekkür ederim kızlar ben biliyorum sorunlu olduğumu babam hastaydı benim... bizi takip eden adamlar olduğuna inanırdı...bizi salona toplardı gecelerdi bende küçüktüm bizi kescek sanırdım...siz benim çocuklarım değilsiniz derdi...çok zordu benim ergenliğim çok agresifim...güvendiğim aşık olduğum adam terk etti üstüne...ilk kezz mutlu etti bu çocuk beni değerli hissettim kendimi ama bişeyler oturmadı yerine...keşke bende herkes gibi olsam sakin olsam

Canım yha çok üzüldüm yha şimdi kıyamam sana yha hiç bir sey için üzülme benimde çok düzgün bir babam yoktu halada yok yanımda 12 yasımda terk etti gitti bizi seni çok iyi anlıyorum ve bir kız için baba çok önemli o yüzden karsı taraftan bekliyorsun sana sefkat sevgi gosterincede dünyanın en mutlu insanı oulyorsun bilirim o duyguyu olmayınca olmuyor yani ne kadar oldu ki birlikteliğiniz

17 ay falan oldu cnm benimki aşk değil ama bağllıyım ona bana değerli hissettirdiği için... beni anlamana sevindim

üzüldüm bende şimdi senin için..aile işleri zor

Son düzenleme:
bence ilk fırsatta sorunlarınızı konuşmak üzere buluşun ve aklına takılan tüm soruları sor ona ve ortak bir karar alın canım

bence ilk fırsatta sorunlarınızı konuşmak üzere buluşun ve aklına takılan tüm soruları sor ona ve ortak bir karar alın canım

hep yapıyoruz cnm ama önceki tartışma gibi değildi hakaret etmedik saygısızlık yapmadık ...hep knşyrz ama çözemiyoruz

Son düzenleme:
17 ay falan oldu cnm benimki aşk değil ama bağllıyım ona bana değerli hissettirdiği için... beni anlamana sevindim

üzüldüm bende şimdi senin için..aile işleri zor

ben alıştım rubinacım iyikide yok benim annem bana hem anne hem baba oldu yani aslanlar gibi baktı büyüttü beni o su dünyada varım yoğum benim için o .Aşk değil baglılık diyosun peki ama sana birsey soylım mı baglılıkta bitiyo bende 16 yasımda vardı sevgilim 5 sene çıktım babama en çok ihtiyacım oldugu zamnda onu buldum o bana ana baba arkadas dost sevgili koca oldu ama bitti inan ki bitiyo bunu şimdi sana anlatmam çok zor ama yıpratma kendini bu kadar fazla

anneler başkadır tabi keşke bizde annemiz kadar dayanıklı olabilsek... korktuğum ne biliyomusun heran yanımda olan bi insanı kaybetcem ve o bana aşık bakışından bile anlıyorum..ben zaten aşık olabileceğime artık ölene kadar inanmaz oldum rüyalarımda eski sevgilimi görüyorum benden özür diliyor başı eğik...zor bi dönemdeyim nasıl baş etcem bilmiorum

bunlar küsülcek şeyler değil ama küstüğümüze göre sorun var bi yerlerde

Son düzenleme:

Bence sen sen kafana eski sevgilini çok fazla takmışşın ondan doalyı bu kadar çok üzülüyorsun.Her an yanımda olan bir insanı kaybetcem diyosun ama boyle sartlama kendini asık madem bu kadar üzme anlayışlı ol hayatım ya asık olamam diyede kesinlikle düşünme bende oyleydim biliyomusun 5 sene mi verdm ona ondan ayrıldım kendimi dagıttı eve gitmemeye basladım barlara cluplere gitmeye basladım alkole basladım ama hiç biri çözüm olmadı daha da fena çıkmaza girdim. Ama suan hayatımda oldugum insan çıkartı beni o bataklıktan ve 1 senedir birlikteyiz yazada evlenmeyi düşünüyoruz allahım nasıp ederse tabi . :18:

inşallah mutlu olursun canım...
bizde mezun olduğumuzda nişanlanacaktık bakalım ne olak... aynen şimdiki sevgilimde beni çok sıkıntıdan kurtrdı üstüme düştü değer verdi...ben sannırım çocuğa kötü davranıyorum fazlasıyla.....ama yapımdada var gerginlik annem babam kardeşim alışkın o yüzden onlarla sorun yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…