cnm ya bence sen pireyi deve yapmışsın bunun içinde kavga edilmezki herşeyi sorun edersen erkekler hemn sıkılır çok sıkıntıya gelmez terkedilen sen olursun biraz daha alttan alsan anlayışlı olsan aşık değilsin sanırım sevgindende şüphelisin olmuyosa ayrıl derim
bence çok küçük şeylerden kırmışsınız birbirinizi..
birde yanlış hatırlamıyosam, ailesiylede sorunluydu hatta bu yüzden gece çalışmak zorundaydı..
yani bu psikolojide olan biri için biraz agresif tavırlar normal gibi..
Canım bence bu kadar dert etme gece calışmak zor bir iş yıpratma kendini her ilişkide boyle setyler olur üzülme alttan almaya calış seviyorsan tabiki çünkü erkekler çok sıkmayada gelmez ve sunu unutma bir insana çok fazla deger verirsen ya onu kaybedersin yada kendini ..
Bak canım eger ki ara vermeyi düşünüyorsan arayla olmaz bu işler en güzeli o defteri kapat eger üzülmek istemıyorsan fıstıgım:18:
Bak canım eger ki ara vermeyi düşünüyorsan arayla olmaz bu işler en güzeli o defteri kapat eger üzülmek istemıyorsan fıstıgım:18:
Ay canım benim ya kıyamam sana sevgi çok zor be biliyorum çünkü bende yasıyorum ne onla nede onsuz oluyor seni üzmüyorsa kırmıyorsa sana deger veriyorsa sende üzme bekle biraz sabırlı ol derim unutma herseyin bası sabır:2:çok zor buu o kadar zor ki düşüncesi bile korkutuyor benii:18::26:
teşekkür ederim kızlar ben biliyorum sorunlu olduğumu babam hastaydı benim... bizi takip eden adamlar olduğuna inanırdı...bizi salona toplardı gecelerdi bende küçüktüm bizi kescek sanırdım...siz benim çocuklarım değilsiniz derdi...çok zordu benim ergenliğim çok agresifim...güvendiğim aşık olduğum adam terk etti üstüne...ilk kezz mutlu etti bu çocuk beni değerli hissettim kendimi ama bişeyler oturmadı yerine...keşke bende herkes gibi olsam sakin olsam
Canım yha çok üzüldüm yha şimdi kıyamam sana yha hiç bir sey için üzülme benimde çok düzgün bir babam yoktu halada yok yanımda 12 yasımda terk etti gitti bizi seni çok iyi anlıyorum ve bir kız için baba çok önemli o yüzden karsı taraftan bekliyorsun sana sefkat sevgi gosterincede dünyanın en mutlu insanı oulyorsun bilirim o duyguyu olmayınca olmuyor yani ne kadar oldu ki birlikteliğiniz
bence ilk fırsatta sorunlarınızı konuşmak üzere buluşun ve aklına takılan tüm soruları sor ona ve ortak bir karar alın canım
17 ay falan oldu cnm benimki aşk değil ama bağllıyım ona bana değerli hissettirdiği için... beni anlamana sevindim
üzüldüm bende şimdi senin için..aile işleri zor
ben alıştım rubinacım iyikide yok benim annem bana hem anne hem baba oldu yani aslanlar gibi baktı büyüttü beni o su dünyada varım yoğum benim için o .Aşk değil baglılık diyosun peki ama sana birsey soylım mı baglılıkta bitiyo bende 16 yasımda vardı sevgilim 5 sene çıktım babama en çok ihtiyacım oldugu zamnda onu buldum o bana ana baba arkadas dost sevgili koca oldu ama bitti inan ki bitiyo bunu şimdi sana anlatmam çok zor ama yıpratma kendini bu kadar fazla
anneler başkadır tabi keşke bizde annemiz kadar dayanıklı olabilsek... korktuğum ne biliyomusun heran olan bi insanı kaybetcem ve o bana aşık bakışından bile anlıyorum..ben zaten aşık olabileceğime artık ölene kadar inanmaz oldum rüyalarımda eski sevgilimi görüyorum benden özür diliyor başı eğik...zor bi dönemdeyim nasıl baş etcem bilmiorum
bunlar küsülcek şeyler değil ama küstüğümüze göre sorun var bi yerlerde
Bence sen sen kafana eski sevgilini çok fazla takmışşın ondan doalyı bu kadar çok üzülüyorsun.Her an yanımda olan bir insanı kaybetcem diyosun ama boyle sartlama kendini asık madem bu kadar üzme anlayışlı ol hayatım ya asık olamam diyede kesinlikle düşünme bende oyleydim biliyomusun 5 sene mi verdm ona ondan ayrıldım kendimi dagıttı eve gitmemeye basladım barlara cluplere gitmeye basladım alkole basladım ama hiç biri çözüm olmadı daha da fena çıkmaza girdim. Ama suan hayatımda oldugum insan çıkartı beni o bataklıktan ve 1 senedir birlikteyiz yazada evlenmeyi düşünüyoruz allahım nasıp ederse tabi . :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?