İlişkimiz monotonlaştı

Haftasonlari genelde yorgun olduğu için evde kalmak istiyor. ben de hem kıyamadığım için hem de maddi anlamda bu ara biraz zorlandigimiz için çıkalım demiyorum.

Diğer sorunlarla birlikte yipratmistir. umarım yeni duzeninizde mutlu olursunuz

Hemen araştırmaya başlıyorum

ayy bizim evi biri izlemiş yorum mu yapıyor dedım..harıkasınız

Karşılıklı sıkılmak yerine karşılıklı birşeyler yapmayı deneyin.
Kocacım bu akşam yemeği dışarda yiyelim, kocacım bir film var vizyonda, gidelimmi?
Yorgun geliyor evden cıkmak mı istemiyor; güzel bir dvd patlamış mısır ve mandalina

Son bir yıl içinde 2 kez düşük yaptım. bu da ilişkimizi olumsuz yönde çok etkiledi.
Ben düşük yaptığımda kocamla birbirimize daha çok bağlandık, annem hastalandı bağlandık, annem vefat etti bağlandık, babasıyla kavga etti daha çok bağlandık vs vs olaylara bakış açısıyla ilgili galiba.

Hafta sonlari imkaniniz varsa, farkli bisi yapmaya calisin.. Ya beraber yada ayri.. Biz cocukarla oyle yapmaya calisiyoruz..

Ahaha çok güldüm doğru ama biz de dizi izliyoruz bazen ve hamile kalıncaya kadar güreşiyoduk yalnız olmadığımıza sevindim

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. farklı öneriler ve bakış açıları kazandım. umarım en yakın zamanda eski halimize döneriz

Herkesin farklı bir baş etme yöntemi var
Biz konuşuruz
Televizyon, bilgisayar, cep telefonları ve hatta ışıklar kapanır, yerlere bir kaç mum yakılır ve muhabbet ederiz
Havadan sudan oradan buradan ya da konuşmak istediğimiz bir şey varsa
Bu konuşmalar genelinde güneşin doğması ile sonuçlanır, sabaha karşı 4-5 gibi acıkıp yer sofrası kurarız kendimize, bir standart gütmüyoruz, illa cinsellik olacak diye bir düşüncemizde yok ama benim keşfettiğim, birbirine dokunmak ilişkilere level atlatıyor, konuşurken ellerine yüzüne dokunmak, sarılmak vs... Monotonluk ilişkilerin kaderi ancak bence mühim olan iyi dost olurken eş olduğunu unutmamak, sevişmeseniz bile aranızdaki çekimi canlı tutmak

Haftasonlari genelde yorgun olduğu için evde kalmak istiyor. ben de hem kıyamadığım için hem de maddi anlamda bu ara biraz zorlandigimiz için çıkalım demiyorum.

Squidy , bahsettigim tutku böyle birşey aslında. Üye romantizm katarak bunu yazmış.
Mesela haftasonu evde kalmaktan bahsediyorsunuz. Beraber yemek hazırlamak, masayı kurarken yaşanan gülüşmelerde, sohbetlerde bile bunu yaşayabilirsiniz. Herhangi bir dostunuzdan net bir şekilde ayıran o bakışı hissedersiniz yani.

Tekrarlayan davranışlara yenilik katmayı istemek ile farklı veya aynı ne yaşanırsa yaşansın sıkılmak birbirinden ayrı şeyler.
Problem, sizin ve/veya eşinizin psikolojisindeki geçici değişimlerden kaynaklanıyor olabilir ya da hisleriniz tükenmiştir.

Yemek yemek, alışverişe cıkmak gibi rutinlerin dısında aynı filmi 10.kez de izleyebilir her defasında farklı birşey kesfedebilirsiniz mesela. Sizin ve eşinizin o an ki psikolojisi bir önceki ile aynı olmayacagı için sonsuz olasılıklar iceren bir faaliyetten bahsediyorum.
Bunu monotonlaşmanın bir parcası olarak gördügünüz tüm rutinleriniz için de düşünebilirsiniz.

Fakat bunların hiçbirini hissetmiyorum diyorsanız yine de evliliginiz hakkında kararı verecek olan sizsiniz tabii.

İyi forumlar dilerim.

Lünaparka gidin

Konsere gidin m.f.ö gibi mesela; nostaljik şarkılar da insanı mutlu eder her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…