Haftasonlari genelde yorgun olduğu için evde kalmak istiyor. ben de hem kıyamadığım için hem de maddi anlamda bu ara biraz zorlandigimiz için çıkalım demiyorum.Yani monotonluk derken, ne beklediğinizle alakalı...Ben sanmıyorum ki buradaki herkes evliliğinde her gün ekşınlar yaşıyor, her gün evin köşelerinde aşk yaşıyor...
Sabah işe git gel, akşam 2 muhabbet sohbet...Sonra herkes yorgundur zaten çekilir dinlenceye...
Vallahi fazlasını yaşayanı görmedim...
Hafta sonları bir şey yapmıyor musunuz?
EstağfurullahTeşekkürler. Evet ben yazacaktım, siz yazdınız. Yeni konu açıp anlatacak bile mecalim yok. Burada döktüm içimi.
Squidy kusura bakma daha fazla sabote etmeden çekiliyore
Diğer sorunlarla birlikte yipratmistir. umarım yeni duzeninizde mutlu olursunuzben başa çıkamadım, sizinki gibi sorunlar vardı, ama onların dışında başka sorunlarda vardı, sabır sabır nereye kadar, sağlığımdan olmaya başladım, ve sonunda tüm cesaretimi toplayıp boşandım, yaklaşık 5 ay oluyor.
Şimdi yorgun ruhumu onarmaya çalışıyorum.
bebem yoktu, bu arada yaşıt sayılırız sizinle.
Hemen araştırmaya başlıyorumAcik acik heryerde soyluyorum valla. Ilhan UCKAN'a ulasin yada kitaplarini alin. Reklamsa reklam. Iliskiler uzerine o kadinin uzerine kimseyi tanimiyorum. Ben ulastim bana sorunumun cozumunden daha fazlasini verdi. Siddetle tavsiye ederim. Her konuda kefilim kendisine.
Eşinizle beraber bir şeyler yapmalısınız ve hayır, AVM gezmek vs değil.
Ortak bir dizi bulun, tercihen yabancı dizi olsun. Dizi izleme günleriniz olsun, biriniz diziyi hazırlarken diğeriniz çayı, kahveyi hazırlasın. Geçin geniş koltuğa, etrafını yayılmaya yönelik hazırlayın. Ev soğuk ya da sıcak fark etmez; battaniye olsun, perdeleri kapatın. Güzel bir ortam olsun yani.
Beraber spor yapın. Yazılın spor salonuna birlikte spor yapın. Bizim gibi tembelseniz, güreşin. Hayır, sevişme gibi güreşme değil, ata sporumuzBiz eşimle aklımıza estikçe güreşiriz ve müthiş eğleniriz. Hem arada hınç alma işi de halloluyor. 5 dakika falan evin içinde koşma-kovalama faslı, 10 dakika güreş kısmı (pessssss miiiii, bir daha bana bulaşacak mısın, sahibem diyeceksin banaaaaa gibi atışmalarla daha da eğlenceli oluyor.) Hatta biz işin ucuna iş ekliyoruz, yenilen kahveleri getirir gibi.
Kitap okuma gününüz olsun ve kitapta ilginizi çeken yönü birbirinize anlatın. Kitap okumak başlı başına bir zevk.
Birlikte yemek yapın, haftada bir günü beraber yemek yapma günü olarak seçin. Mutfakta da zaman geçirin.
Ben düşük yaptığımda kocamla birbirimize daha çok bağlandık, annem hastalandı bağlandık, annem vefat etti bağlandık, babasıyla kavga etti daha çok bağlandık vs vs olaylara bakış açısıyla ilgili galiba.Son bir yıl içinde 2 kez düşük yaptım. bu da ilişkimizi olumsuz yönde çok etkiledi.
Ahaha çok güldüm doğru ama biz de dizi izliyoruz bazen ve hamile kalıncaya kadar güreşiyoduk yalnız olmadığımıza sevindimEşinizle beraber bir şeyler yapmalısınız ve hayır, AVM gezmek vs değil.
Ortak bir dizi bulun, tercihen yabancı dizi olsun. Dizi izleme günleriniz olsun, biriniz diziyi hazırlarken diğeriniz çayı, kahveyi hazırlasın. Geçin geniş koltuğa, etrafını yayılmaya yönelik hazırlayın. Ev soğuk ya da sıcak fark etmez; battaniye olsun, perdeleri kapatın. Güzel bir ortam olsun yani.
Beraber spor yapın. Yazılın spor salonuna birlikte spor yapın. Bizim gibi tembelseniz, güreşin. Hayır, sevişme gibi güreşme değil, ata sporumuzBiz eşimle aklımıza estikçe güreşiriz ve müthiş eğleniriz. Hem arada hınç alma işi de halloluyor. 5 dakika falan evin içinde koşma-kovalama faslı, 10 dakika güreş kısmı (pessssss miiiii, bir daha bana bulaşacak mısın, sahibem diyeceksin banaaaaa gibi atışmalarla daha da eğlenceli oluyor.) Hatta biz işin ucuna iş ekliyoruz, yenilen kahveleri getirir gibi.
Kitap okuma gününüz olsun ve kitapta ilginizi çeken yönü birbirinize anlatın. Kitap okumak başlı başına bir zevk.
Birlikte yemek yapın, haftada bir günü beraber yemek yapma günü olarak seçin. Mutfakta da zaman geçirin.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. farklı öneriler ve bakış açıları kazandım. umarım en yakın zamanda eski halimize döneriz
Haftasonlari genelde yorgun olduğu için evde kalmak istiyor. ben de hem kıyamadığım için hem de maddi anlamda bu ara biraz zorlandigimiz için çıkalım demiyorum.
Herkesin farklı bir baş etme yöntemi var
Biz konuşuruz
Televizyon, bilgisayar, cep telefonları ve hatta ışıklar kapanır, yerlere bir kaç mum yakılır ve muhabbet ederiz
Havadan sudan oradan buradan ya da konuşmak istediğimiz bir şey varsa
Bu konuşmalar genelinde güneşin doğması ile sonuçlanır, sabaha karşı 4-5 gibi acıkıp yer sofrası kurarız kendimize, bir standart gütmüyoruz, illa cinsellik olacak diye bir düşüncemizde yok ama benim keşfettiğim, birbirine dokunmak ilişkilere level atlatıyor, konuşurken ellerine yüzüne dokunmak, sarılmak vs... Monotonluk ilişkilerin kaderi ancak bence mühim olan iyi dost olurken eş olduğunu unutmamak, sevişmeseniz bile aranızdaki çekimi canlı tutmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?