• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz monotonlaştı

Squidy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
792
1.169
113
İki yıldır evliyiz. öncesinde de 1 yıllık flört döneminiz var. hem severek hem de mantığıma çok uyduğu için çok uzatmadan evlendik. genel olarak eşim çok iyi biri fakat artık o eski heyecan yok ve o evde olduğunda sıkılıyorum. eskisi kadar cinsel anlamda yakın değiliz. tabii ki ilk zamanlar gibi olamaz ama 2 senede tükenmek çok erken değil mi?

Sizlerde durumlar aynı mı ya da monotonluktan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?

İki yıldır evliyiz. öncesinde de 1 yıllık flört döneminiz var. hem severek hem de mantığıma çok uyduğu için çok uzatmadan evlendik. genel olarak eşim çok iyi biri fakat artık o eski heyecan yok ve o evde olduğunda sıkılıyorum. eskisi kadar cinsel anlamda yakın değiliz. tabii ki ilk zamanlar gibi olamaz ama 2 senede tükenmek çok erken değil mi?

Sizlerde durumlar aynı mı ya da monotonluktan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?
Yeni nesilde bu bikkinlik gorulen bi sey. Ama evlilikten cok da bi sey beklememk lazim zaten. Herkes ayni durumda emin olun

Karşılıklı mı monotonsunuz yoksa bi taraftan mı kaynaklı. Eğer birinden kaynaklıysa o kişinin neden öyle olduğunu bilmek lazım.İki taraflıysa demekki rayına oturmayan bişeyler var

Yeni nesilde bu bikkinlik gorulen bi sey. Ama evlilikten cok da bi sey beklememk lazim zaten. Herkes ayni durumda emin olun
Eşimi seviyorum ama bazen bekarken kaldığım evi çok özlüyorum. hani büyükler der ya evlenip başına iş mi alacaksın diye, artık çok da abes bir laf olduğunu düşünmüyorum.

Eşimi seviyorum ama bazen bekarken kaldığım evi çok özlüyorum. hani büyükler der ya evlenip başına iş mi alacaksın diye, artık çok da abes bir laf olduğunu düşünmüyorum.
İşte kafana bunu yerleştirip evlilikten soğutuyosun kendini bu düşünceyi at kafandan bence

Karşılıklı mı monotonsunuz yoksa bi taraftan mı kaynaklı. Eğer birinden kaynaklıysa o kişinin neden öyle olduğunu bilmek lazım.İki taraflıysa demekki rayına oturmayan bişeyler var
Muhakkak benimde hatalarım vardır ama sanki daha çok ondan kaynaklı. eskisi kadar iletisimimiz yok. sürekli yorgun ve bıkkın. Bende biraz ilgilenince sıkılıyor gibi. o zamanlarda bende kendime çok kızıyorum. kendimi aptal gibi hissediyorum. aman bırak diyorum

:KK45: çok değişik bir çözüm. belki de eteginizdeki taşları döküp rahatliyorsunuz
:) taşta yok vallahi pek içinde tutan bir çift değiliz ama insan arada böyle dizilerde ki gibi alttan alta bakmak , kapıyı çarpıp çıkmak falan istiyor ama nerde bizde hiç yok böyle seyler
Bizde domatesin suyunu damlatma limonun suyunu sıçratma falandiye tartışıyoruz:)

Muhakkak benimde hatalarım vardır ama sanki daha çok ondan kaynaklı. eskisi kadar iletisimimiz yok. sürekli yorgun ve bıkkın. Bende biraz ilgilenince sıkılıyor gibi. o zamanlarda bende kendime çok kızıyorum. kendimi aptal gibi hissediyorum. aman bırak diyorum
Canım bırak ilgilenme. Anladım ben seni beraber bişeyler yapmak falan istiyorsun sanırım yorgunum diyip geri çekiliyor. Sen ilgilenince sıkılıyor. Bence geri çekilip bekle biraz yine sen güzel davran, kaçan kovalanırmış malesef çok doğru bi söz

:) taşta yok vallahi pek içinde tutan bir çift değiliz ama insan arada böyle dizilerde ki gibi alttan alta bakmak , kapıyı çarpıp çıkmak falan istiyor ama nerde bizde hiç yok böyle seyler
Bizde domatesin suyunu damlatma limonun suyunu sıçratma falandiye tartışıyoruz:)
:-) ben sakin bir yapıda olduğum için tartışma pek olmuyor. benimle otura kalka eşime de bi sakinlik geldi :ruh:
Artık içimdeki canavarı çıkarsam mi ne:oops:

Rutinler iyidir, monotonluk bazen iyidir. Evlilik böyle bişey, hiç birimiz elimiz ayağımıza dolaşarak, heyecandan kalp carpıntıları yaşayarak sürdürmüyoruz. Kafanızda romantik komedi hayalleriyle evlenip gerçek hayatla yüzyüze gelince ne olduğunuzu şaşırıyorsunuz.
Romantik filmlerdeki gibi olmayacağını bile bile evlendim. İlk bir yıl iyiydi ama düşüklerden sonra sanki sürekli dibe doğru suruklendik

Biraz uzakta kalın belki birbirinizi özlersiniz veya çocuklar gibi oyun oynayın siz enerjik olarak gidin eşinizin yanına zorla olsa da farklı şeyler yaptırın.Ya da özel hayatınızda farklılık yaratmaya çalışın... Evlisiniz niçin monotonlaşmaya çalışıyorsunuz? Genç liseliler gibi kaçamaklar yapın :KK60:

Back
X