• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz monotonlaştı

Biraz uzakta kalın belki birbirinizi özlersiniz veya çocuklar gibi oyun oynayın siz enerjik olarak gidin eşinizin yanına zorla olsa da farklı şeyler yaptırın.Ya da özel hayatınızda farklılık yaratmaya çalışın... Evlisiniz niçin monotonlaşmaya çalışıyorsunuz? Genç liseliler gibi kaçamaklar yapın :KK60:
Kendi enerjisi pek olmadığı için benim enerjimi de yadırgıyor. biraz uzak kalsak süper olacak ama bu aralar öyle bir şey görünmüyor. Keşke birkaç günlük işi olsa da şehir dışına çıksa. geçen gün 1 gün şehir dışında kv de kaldı. Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam :oops:

Eşinizle beraber bir şeyler yapmalısınız ve hayır, AVM gezmek vs değil.

Ortak bir dizi bulun, tercihen yabancı dizi olsun. Dizi izleme günleriniz olsun, biriniz diziyi hazırlarken diğeriniz çayı, kahveyi hazırlasın. Geçin geniş koltuğa, etrafını yayılmaya yönelik hazırlayın. Ev soğuk ya da sıcak fark etmez; battaniye olsun, perdeleri kapatın. Güzel bir ortam olsun yani.

Beraber spor yapın. Yazılın spor salonuna birlikte spor yapın. Bizim gibi tembelseniz, güreşin. Hayır, sevişme gibi güreşme değil, ata sporumuz :KK48: Biz eşimle aklımıza estikçe güreşiriz ve müthiş eğleniriz. Hem arada hınç alma işi de halloluyor. 5 dakika falan evin içinde koşma-kovalama faslı, 10 dakika güreş kısmı (pessssss miiiii, bir daha bana bulaşacak mısın, sahibem diyeceksin banaaaaa gibi atışmalarla daha da eğlenceli oluyor.) Hatta biz işin ucuna iş ekliyoruz, yenilen kahveleri getirir gibi.

Kitap okuma gününüz olsun ve kitapta ilginizi çeken yönü birbirinize anlatın. Kitap okumak başlı başına bir zevk.

Birlikte yemek yapın, haftada bir günü beraber yemek yapma günü olarak seçin. Mutfakta da zaman geçirin.

Kendi enerjisi pek olmadığı için benim enerjimi de yadırgıyor. biraz uzak kalsak süper olacak ama bu aralar öyle bir şey görünmüyor. Keşke birkaç günlük işi olsa da şehir dışına çıksa. geçen gün 1 gün şehir dışında kv de kaldı. Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam :oops:
Herhangi bir şeyi bahane ederek evden siz gidin 1-2 gün... Dönüşte hazırlıklı olarak gelin. Olmaz mı?:ıslık:

Farklı yaşantı biçimleriniz mi vardı evlenmeden önce o da etkiliyor aynı eve girince. Önceden pek insan düşünmüyor da

Hangi paylaşımlarda bulunuyorsunuz? Ortak ilgi alanlarınız var mı?
Ya bunlardan sıkılmışsınızdır, o yüzden monoton geliyordur.

Ya da onu görünce hissettiginiz o heyecan bitmiştir.
Farklı şeyler yapsanız da onunla yapmak özel bir zevk vermiyordur. Tutku olmadan sevgili ilişkisinden bahsetmek mümkün degil zaten.

Ortak bir dizi bulun, tercihen yabancı dizi olsun. Dizi izleme günleriniz olsun, biriniz diziyi hazırlarken diğeriniz çayı, kahveyi hazırlasın. Geçin geniş koltuğa, etrafını yayılmaya yönelik hazırlayın. Ev soğuk ya da sıcak fark etmez; battaniye olsun, perdeleri kapatın. Güzel bir ortam olsun yani.

Beraber spor yapın. Yazılın spor salonuna birlikte spor yapın. Bizim gibi tembelseniz, güreşin. Hayır, sevişme gibi güreşme değil, ata sporumuz :KK48: Biz eşimle aklımıza estikçe güreşiriz ve müthiş eğleniriz. Hem arada hınç alma işi de halloluyor. 5 dakika falan evin içinde koşma-kovalama faslı, 10 dakika güreş kısmı (pessssss miiiii, bir daha bana bulaşacak mısın, sahibem diyeceksin banaaaaa gibi atışmalarla daha da eğlenceli oluyor.) Hatta biz işin ucuna iş ekliyoruz, yenilen kahveleri getirir gibi.

Kitap okuma gününüz olsun ve kitapta ilginizi çeken yönü birbirinize anlatın. Kitap okumak başlı başına bir zevk.

Birlikte yemek yapın, haftada bir günü beraber yemek yapma günü olarak seçin. Mutfakta da zaman geçirin.

Allah bozmasın :)

Spor olayının çizdim. Adam yürümeye üşeniyor
Kitap okuma işini tamamen geçtim. ben okurum ama o sanırım en son üniversitedeyken fotokopiciden aldığı notları okumuştur :KK53:
Film olayını hep yapıyoruz ama o da bir yerden sonra sıkıyor. Yine de devam etmekte fayda olabilir.
Güreş çok farklı bir öneri. belki tutar :halay:
Yemek eskiden beraber yapardık. belki tekrar yapmalıyız.

Tavsiyeler çok iyiydi. cok guzel yazmışsınız. teşekkür ederim :KK19:

Hangi paylaşımlarda bulunuyorsunuz? Ortak ilgi alanlarınız var mı?
Ya bunlardan sıkılmışsınızdır, o yüzden monoton geliyordur.

Ya da onu görünce hissettiginiz o heyecan bitmiştir.
Farklı şeyler yapsanız da onunla yapmak özel bir zevk vermiyordur. Tutku olmadan sevgili ilişkisinden bahsetmek mümkün degil zaten.
Tutku belkide sorun. evli olup da tutkusunu devam ettiren var mı ki?

Tutku belkide sorun. evli olup da tutkusunu devam ettiren var mı ki?

Eş, her şeyden önce size dosttur.
Fakat onunla herhangi bir ev arkadaşlıgının ötesinde yaşadıgınız paylaşım cinsellige dayanır.

Bunu illa cinsel ilişki olarak düşünmeyin. Elinizin degmesi, onu gorunce heyecanlanmanız, herhangi birine sarılırken hissetmediginiz duyguları hissediyor olabilmeniz vs.
O yüzden 70 yaşına da gelse insanlar cinsel çekim de yaşıyor, aşık olabiliyor...

Eğer dostluk ilişkisi paylasımlarla yeterince saglanamıyorsa, ilişkideki şefkat ve şehvet ikisi birbirini destekleyen şeyler olarak hissedilemiyorsa o artık sevgililik/evlilik ilişkisinden cıkmıstır bence.

Sorunuza yanıt vereyim. Resmi olarak tutkunun onayı yok, dolayısıyla bunu umursamadan evli olanlar da var.
Ancak ben tutkunun olmadıgı bir ilişkiyi evlilik olarak adlandıramıyorum.

Allah bozmasın :)
Amin, çok teşekkür ederim. Herkesin evinde tadı tuzu olsun inş.

Spor olayının çizdim. Adam yürümeye üşeniyor
Kitap okuma işini tamamen geçtim. ben okurum ama o sanırım en son üniversitedeyken fotokopiciden aldığı notları okumuştur :KK53:
Film olayını hep yapıyoruz ama o da bir yerden sonra sıkıyor. Yine de devam etmekte fayda olabilir.
Güreş çok farklı bir öneri. belki tutar :halay:
Yemek eskiden beraber yapardık. belki tekrar yapmalıyız.

Tavsiyeler çok iyiydi. cok guzel yazmışsınız. teşekkür ederim :KK19:
Tavla turnuvası da yapıyoruz biz, iki kişiyiz ama bizce turnuva :KK48:
Bir de film değil, dizi olacak. Bilmem kaç sezonluk dizi. Film dizi kadar tat vermiyor, izle ve bitti oluyor çünkü.

İki yıldır evliyiz. öncesinde de 1 yıllık flört döneminiz var. hem severek hem de mantığıma çok uyduğu için çok uzatmadan evlendik. genel olarak eşim çok iyi biri fakat artık o eski heyecan yok ve o evde olduğunda sıkılıyorum. eskisi kadar cinsel anlamda yakın değiliz. tabii ki ilk zamanlar gibi olamaz ama 2 senede tükenmek çok erken değil mi?

Sizlerde durumlar aynı mı ya da monotonluktan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?

Öncelikle bizim çabamızla bir çok şey düzeltilebilir

Mesela sen
Heyecan varken nasıl davranıp beler yapardın?
Şimdi ne yapıyorsun
İnsan önce kendinde hata aramalı
Bi ölç tart kendini

Evlilikte 3.yılımızdayız
Öncesi 1yıl nişanlılık
Öncesi 5 sene sevgililik
Yani 9 senedir birlikteyiz
Benim heyecanım da aşkında sevgimde giderek artıyor
Ki bünün en önemli sebebi saygı ve
Birbirimizi mutlu etme isteğimiz

Bi gün en sevdiği yemeği yap
İşe giderken cebine bi not bırak
Gün içinde iyi ki varsın mesajı at
mesela
Bi yere giderken onun da ayakkabısını koy kapının önüne
Ya da diş fırçasını hazırla
Ne biliyim verdiğin değeri göstermemek çok da zor olmasa gerek

Amin, çok teşekkür ederim. Herkesin evinde tadı tuzu olsun inş.

Tavla turnuvası da yapıyoruz biz, iki kişiyiz ama bizce turnuva :KK48:
Bir de film değil, dizi olacak. Bilmem kaç sezonluk dizi. Film dizi kadar tat vermiyor, izle ve bitti oluyor çünkü.

Allah bozmasın maşh :)
O Güreş olayını bizde çok yaparız :halay:

Bence eşinizde sizin gibi bunalmış hissediyor, konuşarak biyerlere varabilirsiniz elbet.
Annenize falan gidin biraz uzak kalmak iyi gelir?

Biz her hafta netten bakıp film listesi yapıyoruz flaş belleğe 30-40 film atıyoruz :) bu sayede esimin akşam dışarı çıkma olaylarini önlemiş oluyorum :D

2 yil cok az monotonlasmak icin :KK57: acaba ikinizde birbirinizden sıkılmaya mi basladinizz?? bundan ben bnu anladim

Biz her hafta netten bakıp film listesi yapıyoruz flaş belleğe 30-40 film atıyoruz :) bu sayede esimin akşam dışarı çıkma olaylarini önlemiş oluyorum :KK70:
Bende nisanlimla ayniyim bizim eve gelir aksamlari annem ben nisanlim hep film izleriz aliriz 3 5 film:super: bensiz disari ckmasindan iyidir

Back
X