• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimiz monotonlaştı

İki yıldır evliyiz. öncesinde de 1 yıllık flört döneminiz var. hem severek hem de mantığıma çok uyduğu için çok uzatmadan evlendik. genel olarak eşim çok iyi biri fakat artık o eski heyecan yok ve o evde olduğunda sıkılıyorum. eskisi kadar cinsel anlamda yakın değiliz. tabii ki ilk zamanlar gibi olamaz ama 2 senede tükenmek çok erken değil mi?

Sizlerde durumlar aynı mı ya da monotonluktan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?
5 yıl ınslı cıkıslı ılıskı + 1,5 senelık evlılık+ 1 cocuk tabıkıde bazı konularda ılıskı manatonlastı cocukla yenı bır renk geldı ılgı alanlarımız degıstı desem yerıdır, cınsellık haftada bır falan ancak oluyor zaten esım haftanın yarısı ıs dolayısıyla evde yok, aılem bızımle kalıyor cocugumuza bakmak ıcın cunku bende calısıyorum ee evde bırılerı varken bırde cocuk varken aklımıza pek cınsellık falanda gelmıyor acıkcası .....
ama arada hareketledırmek ıcın benım en sevdıgım sey tatıle gıtmek, bırkaç gun aralarda ayrı takılmak özlem olunca heyecanda oluyor ....

Amin, çok teşekkür ederim. Herkesin evinde tadı tuzu olsun inş.

Tavla turnuvası da yapıyoruz biz, iki kişiyiz ama bizce turnuva :KK48:
Bir de film değil, dizi olacak. Bilmem kaç sezonluk dizi. Film dizi kadar tat vermiyor, izle ve bitti oluyor çünkü.
buna kesinlikle katılıyorum, bizim en büyük zevkimiz dizilerimiz
hatta biriktirip izlemek en iyisi, deli gibi heyecanlı, meraklı oluyoruz ve sürekli yorum yapıyoruz
ee bu da hareket katıyor haliyle :confused:

Evlilikten çok şey beklerseniz monotonlaşır benim için önemli olan huzurdu,çok şükür huzur olunca mutlulukta oluyor, yanyana bir film izlemek gülmek herşey yetiyor, şimdi bir de bebek olacak inşallah işte o zaman ne olur bilemiyorum :confused:

Çok büyük, aşılmayacak bir şey degil ama diğer kadınlar nasıl başa çıkıyor fikir almak istedim

ben başa çıkamadım, sizinki gibi sorunlar vardı, ama onların dışında başka sorunlarda vardı, sabır sabır nereye kadar, sağlığımdan olmaya başladım, ve sonunda tüm cesaretimi toplayıp boşandım, yaklaşık 5 ay oluyor.

Şimdi yorgun ruhumu onarmaya çalışıyorum.
bebem yoktu, bu arada yaşıt sayılırız sizinle.

Acik acik heryerde soyluyorum valla. Ilhan UCKAN'a ulasin yada kitaplarini alin. Reklamsa reklam. Iliskiler uzerine o kadinin uzerine kimseyi tanimiyorum. Ben ulastim bana sorunumun cozumunden daha fazlasini verdi. Siddetle tavsiye ederim. Her konuda kefilim kendisine.

İki yıldır evliyiz. öncesinde de 1 yıllık flört döneminiz var. hem severek hem de mantığıma çok uyduğu için çok uzatmadan evlendik. genel olarak eşim çok iyi biri fakat artık o eski heyecan yok ve o evde olduğunda sıkılıyorum. eskisi kadar cinsel anlamda yakın değiliz. tabii ki ilk zamanlar gibi olamaz ama 2 senede tükenmek çok erken değil mi?

Sizlerde durumlar aynı mı ya da monotonluktan kurtulmak için neler yapıyorsunuz?
Yani monotonluk derken, ne beklediğinizle alakalı...Ben sanmıyorum ki buradaki herkes evliliğinde her gün ekşınlar yaşıyor, her gün evin köşelerinde aşk yaşıyor...
Sabah işe git gel, akşam 2 muhabbet sohbet...Sonra herkes yorgundur zaten çekilir dinlenceye...
Vallahi fazlasını yaşayanı görmedim...
Hafta sonları bir şey yapmıyor musunuz?

Yani monotonluk derken, ne beklediğinizle alakalı...Ben sanmıyorum ki buradaki herkes evliliğinde her gün ekşınlar yaşıyor, her gün evin köşelerinde aşk yaşıyor...
Sabah işe git gel, akşam 2 muhabbet sohbet...Sonra herkes yorgundur zaten çekilir dinlenceye...
Vallahi fazlasını yaşayanı görmedim...
Hafta sonları bir şey yapmıyor musunuz?

Konuyu takip ediyorım ama yazmadım hiç.
Artık öyle yorgunum ki uzun uzun yazıp konuşmaya mecalim yok.

Konu sahibinden farkım 22aylık bir çocuğum var ve inanılmaz zor bir çocuk. Hiperaktif ve dikkat dağınıklığı...

Hani dediniz ya akşam iki sohbet muhabbet herkesin yaptığı bu;

Peki biz ya bunu da yapamıyorsak? :ruh:

Konuyu takip ediyorım ama yazmadım hiç.
Artık öyle yorgunum ki uzun uzun yazıp konuşmaya mecalim yok.

Konu sahibinden farkım 22aylık bir çocuğum var ve inanılmaz zor bir çocuk. Hiperaktif ve dikkat dağınıklığı...

Hani dediniz ya akşam iki sohbet muhabbet herkesin yaptığı bu;

Peki biz ya bunu da yapamıyorsak? :ruh:
İşte herkesin evlilikteki hayatı bu durumlardan ibaret artık...

İşte herkesin evlilikteki hayatı bu durumlardan ibaret artık...

Seviyoruz evet ama konuşacak konumuz yokkkkkk. Çocukla ilgilenmekten başbaşa birşey yapamıyoruz. Yürüyüşe çıksak oğlum durma birimiz onun peşinde. Alışverişe çıksak biriniz oğlanı oyalıyo diğeri alışveriş.
Dün akşam Bi film izleyelim dedik. Daha başlamadan defalarca uyandı oğlum defalarcaaaaaaa.
Ne zmn el ele tutuşup yürüdk, en son ne zmn yürürken birbirimize gülerek birşeyler anlattık hatırlamıyorum...
:mad::cry:
Size iç döktüm. Sarılasım geldi.:KK19:

Seviyoruz evet ama konuşacak konumuz yokkkkkk. Çocukla ilgilenmekten başbaşa birşey yapamıyoruz. Yürüyüşe çıksak oğlum durma birimiz onun peşinde. Alışverişe çıksak biriniz oğlanı oyalıyo diğeri alışveriş.
Dün akşam Bi film izleyelim dedik. Daha başlamadan defalarca uyandı oğlum defalarcaaaaaaa.
Ne zmn el ele tutuşup yürüdk, en son ne zmn yürürken birbirimize gülerek birşeyler anlattık hatırlamıyorum...
Çocuğu arada bi annenize kaynananiza bırakıp beraber birseyler yapsanız öyle bi imkanınız var mi

Çocuğu arada bi annenize kaynananiza bırakıp beraber birseyler yapsanız öyle bi imkanınız var mi

Kaynanam oğlum hareketli olduğu için ben bakamam diyo, annem de uzak biraz. Hadi yine de gidip bıraktık oğlum hiperaktif ve dikkat dağınıklığı var Bi oynayyım Bi oturayım yokkk. Bi şeyle Bi dakka anca oyalanabilşyor. Asla dinlemiyor kafasında ne varsa onu yapıyor.Böyle olunca yaşlılara zor geliyor bakımı haliyle.

Canım ya, :KK19:
Yakınında iyi anlaştığı ailesi olan insanlar galiba şanslı.Bizim yiğenimizi biz ablama destek olarak öyle büyüttük.
Sizinde anne baba-abla... kimseniz yok muydu?

Kaynanam oğlum hareketli olduğu için ben bakamam diyo, annem de uzak biraz. Hadi yine de gidip bıraktık oğlum hiperaktif ve dikkat dağınıklığı var Bi oynayyım Bi oturayım yokkk. Bi şeyle Bi dakka anca oyalanabilşyor. Asla dinlemiyor kafasında ne varsa onu yapıyor.Böyle olunca yaşlılara zor geliyor bakımı haliyle.
Kaç yaşında drlar ne diyor bu konuda

Canım ya, :KK19:
Yakınında iyi anlaştığı ailesi olan insanlar galiba şanslı.Bizim yiğenimizi biz ablama destek olarak öyle büyüttük.
Sizinde anne baba-abla... kimseniz yok muydu?

Abla -kız kardeş yok. Yukarıda Msj da anlattım kimseye bırakamıyorum oğlumu. Sadece eşim çe ben enerjiğine ayak uydurabiliyorruz. Şu örneği versem yeter. Çay içiyoruz biliyo çaydanlık sıcak ama onu illa dökecek ellerini sallıyo ben ellerini tutup anlatıyorum oğlum yanarsın oğlum halı kirlenir diye ama o daha dinlemeden çaydanlığa tekme atarak döküyo.

Kaç yaşında drlar ne diyor bu konuda
22 aylık. Faaliyet yapıyoruz sürekli konuşup anlatıyoruz. Doktor enerjisini atacak, kısıtlamayın ters teper bırakın yapsın ama siz açıklayın dedi. Biraz daha aklı Ersin fiziksel faaliyetlere yazdıracağım.

Abla -kız kardeş yok. Yukarıda Msj da anlattım kimseye bırakamıyorum oğlumu. Sadece eşim çe ben enerjiğine ayak uydurabiliyorruz. Şu örneği versem yeter. Çay içiyoruz biliyo çaydanlık sıcak ama onu illa dökecek ellerini sallıyo ben ellerini tutup anlatıyorum oğlum yanarsın oğlum halı kirlenir diye ama o daha dinlemeden çaydanlığa tekme atarak döküyo.
Ya sizin olayınız daha zormuş...Allah yardımcınız olsun.Ama tedavilerle bayağı bir yol aşılıyor diye biliyorum.(Konuyuda sabote ediyoruz galiba..)

Ya sizin olayınız daha zormuş...Allah yardımcınız olsun.Ama tedavilerle bayağı bir yol aşılıyor diye biliyorum.(Konuyuda sabote ediyoruz galiba..)

Teşekkürler. Evet ben yazacaktım, siz yazdınız. Yeni konu açıp anlatacak bile mecalim yok. Burada döktüm içimi.

Squidy Squidy kusura bakma :eğlence:daha fazla sabote etmeden çekiliyore :halay:

22 aylık. Faaliyet yapıyoruz sürekli konuşup anlatıyoruz. Doktor enerjisini atacak, kısıtlamayın ters teper bırakın yapsın ama siz açıklayın dedi. Biraz daha aklı Ersin fiziksel faaliyetlere yazdıracağım.
Evet işte işiniz zor Allah yardimciniz olsun iyi bi krese verin biraz daha büyüyünce çok yipranirsiniz böyle

Evet işte işiniz zor Allah yardimciniz olsun iyi bi krese verin biraz daha büyüyünce çok yipranirsiniz böyle

Çok teşekkürler mesajınız için. Sizde hamilesiniz Kolaylıklarla büyütün inşallah. Konuyu dağıtmamak adına daha fazla yazmayacağım En Büyük KK

her evlilikte görülen birşey kk da okuduğum kadarıyla

Back
X