mrb kızlar cnm çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım varşimdiden tşkler arkadaşlar
canım bırak gıtsın sensızlıgı yasasın saygısızlık olunca daha da toparlayamazsın az bırak bakayım annesındenmı sendenmı vazgecemıyor gorelım sende sık dişini valla bu halınden daha kötü olmazsın en azından bıttı dıyıp otur agla kı aglamada yazık degılmı beynıne bende aynı halde gıbıyım hem duzlıp donmezsede bu adam gıdıcıdır demekı hatalı degılsen bırak sal gıtsın ınan tum kalbımle soyluyorum ne demek ya 3 yıldır senın hayatında nasıl uzebılıyor senı
canım beli ki çok emek vermişsin ama bence kaldırılabilecek şeyler değil dengesiz oluşuna ek olarak hakaretvari şeyler söylemesi sana. bence braz ara ver de sürtülsün burnu...
çok doğru ifade etmişsin arkadaşım bu aşk sevgi öyle bi şey ki akıllanmayız biz
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bi zamanlar babassıyla benim için karşı karşıya gelen bana laf söyletmeyen bi annem bi sen varsın başka kimim var benimle hayyaller kuran adam şimdi neden böyle döndü ben ona ne yaptım herşey yalanmıydı hakkımı yedı kızlar çok büyük haksızlığa uğradım allah a havale ediyorum ona inanmıştım güvendim çok sevdim ve halen onu çok seviyorumruh gibiyim evin içinde o dedikleri kulağımda yankı yapıyo beynimde canlanıyo rüyalar görüyorum gece uyumadan önce yatağın içinde sancılanıyorum ağlamaktan sonra gözüm yaşlı uyuyorum en çok uyumayı seviyorum çünkü o zaman herşeyi unutuyorum acı çekmiyorum sabah gözlerimi açtığımda yine aynı duygular acılar başlıyo arada köşelerde sessizce ağlıyorum ki kimse görmesin zayıf noktamı düşünürken gözlerim doluyo sonra derin bi nefes alıyorum vs vs ewt kızlar dualarınıza ihtiyaçım var allah ım dan sabır diliyorum beni umutlandırıp sonra bi köşeye atması hazmedemiyorum kızlar
offfcanım okurken o kadar çok üzüldümki inan seni çok ii anlıyorum.. yaşadılkların çok zor büyük bi hayal kırıklığı içindesin.. insanlar böle değişebiliyolar işte gerçi onunda ne düşündüğünü bilmeden yorum yapmak yanlış olur ama anlattıklarına göre saygı da kalmamış.. ilişkiniz çok yıpranmış yapılacak tek şey zamana bırakmak senin için çok zor olcak ama açıkça konuşalısın, "yaptıklarına dayanamıyorum söylediğin sözler beni çok kırıyo" demelisin.. şuan dua ediyorum senin için İnşallah herşey yoluna girer ve Allah herşeyin hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?