Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine kendine yapılan hakareti yutan,iki öpüştüm diye daha dün hayatında olmayan adama şimdi hayatının%90ını feda eden ,boş boş yaşayan bir kadın.....Ben 2 3 aydır bir tane adamla konuşuyorum ama ondan öncesinde tanışıyoduk biraz, benden 10 yaş kadar büyük fakat onun için benim içinde sıkıntı yok. Onun önceden yasadığı bir yerde bende yaşıyorum şuan, tesaduf oldu ilçesine kadar neyse işte bu önceden demişti gelirim falan bende tamam gel bekleriz demiştim 3 hafta önce bir daha açıldı konu ve birden geldi gece yarısı birde işten hep geç çıkar o yüzden 2 civari gibi ilk date böyle gerçekleşti, gece de olsa onunla çok güzel bir gece geçirdim sonrasında geri gitti beni görüp 2 saatlik yoldan geldi birde neyse işte biz biraz daha samimi olduk 3 hafta sonra 2 3 gün önce geldi bu sefer kaldı burada benide kaldığı yere götürdü bir şeyler yaşanır mı yaşanmaz mı diye düşünürken yakınlaştık öpüştük falan bakire olduğum için ilerisi olmadı yapalım dedim bozamam seni dedi şaşırmıştım aslında kendini tutamaz diyordum. Öyle böyle geçti o saatlerde beni eve bıraktı motoruyla sonra geri gitti sabahta yola çıkıcak bir daha buluşalım dedi olur dedim birazcık daha motorla turlattı beni işte sonra uğurladım onu, daha o vardıktan 12 saat geçmeden bu bana sen değiştin, sen çok pişmansın gibi şeyler demeye başladı ama öyle bir şey yok. Tam konuyu kapattık her şey tamam bana birden birden bakın saygısını bozmayan saygısızlık yapmayan eleman birden ağır bir küfür etti bana şok oldum bakın yüzüm gerildi kızardım kötü hissettim yazamadım bir süre baktım mesaja mal mal sonra dedim sen ne diyorsun ya dedi şaka yaptım falan tamam dedim tamam dedi ben kendimi tutamadım yine yazdım uyuyamadım çünkü, bu sabah yazmış falan hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyoruz gerçi ben 1 saatte bir mesajına bakıyorum hiç yapmadığı şeyleri yapıyor üst üste mesaj atıyor dakika aralıklı falan, anlamıyorum ve vazgeçemiyorum hayatımın %90’nını kaplıyor bırakırsam çok kötü olucam onsuz yapamıyorum. Olmuyor seviyorum ve göz ardı ediyorum bunları ne yapacağım…?
Boşluktan adama sarmışsın,bok karakterli adamları sevmeyin ,sinek misin ayol sen?Ama seviyorum cidden kendimde şaşırıyorum bu 3. Buluşmadam sonra oldu zaten
Bozamam seni ne demek bu nasıl bir cümle? Kesin biri var uzak durun bu adamdan burnuma hiç iyi kokular gelmedi .Ben 2 3 aydır bir tane adamla konuşuyorum ama ondan öncesinde tanışıyoduk biraz, benden 10 yaş kadar büyük fakat onun için benim içinde sıkıntı yok. Onun önceden yasadığı bir yerde bende yaşıyorum şuan, tesaduf oldu ilçesine kadar neyse işte bu önceden demişti gelirim falan bende tamam gel bekleriz demiştim 3 hafta önce bir daha açıldı konu ve birden geldi gece yarısı birde işten hep geç çıkar o yüzden 2 civari gibi ilk date böyle gerçekleşti, gece de olsa onunla çok güzel bir gece geçirdim sonrasında geri gitti beni görüp 2 saatlik yoldan geldi birde neyse işte biz biraz daha samimi olduk 3 hafta sonra 2 3 gün önce geldi bu sefer kaldı burada benide kaldığı yere götürdü bir şeyler yaşanır mı yaşanmaz mı diye düşünürken yakınlaştık öpüştük falan bakire olduğum için ilerisi olmadı yapalım dedim bozamam seni dedi şaşırmıştım aslında kendini tutamaz diyordum. Öyle böyle geçti o saatlerde beni eve bıraktı motoruyla sonra geri gitti sabahta yola çıkıcak bir daha buluşalım dedi olur dedim birazcık daha motorla turlattı beni işte sonra uğurladım onu, daha o vardıktan 12 saat geçmeden bu bana sen değiştin, sen çok pişmansın gibi şeyler demeye başladı ama öyle bir şey yok. Tam konuyu kapattık her şey tamam bana birden birden bakın saygısını bozmayan saygısızlık yapmayan eleman birden ağır bir küfür etti bana şok oldum bakın yüzüm gerildi kızardım kötü hissettim yazamadım bir süre baktım mesaja mal mal sonra dedim sen ne diyorsun ya dedi şaka yaptım falan tamam dedim tamam dedi ben kendimi tutamadım yine yazdım uyuyamadım çünkü, bu sabah yazmış falan hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyoruz gerçi ben 1 saatte bir mesajına bakıyorum hiç yapmadığı şeyleri yapıyor üst üste mesaj atıyor dakika aralıklı falan, anlamıyorum ve vazgeçemiyorum hayatımın %90’nını kaplıyor bırakırsam çok kötü olucam onsuz yapamıyorum. Olmuyor seviyorum ve göz ardı ediyorum bunları ne yapacağım…?
Yorumlarınız o kadar beğeniyorum ki keşke etrafımda sizin gibi biri olsaydı sjsjjsBoşluktan adama sarmışsın,bok karakterli adamları sevmeyin ,sinek misin ayol sen?
Haklısın kendisi bu şahıs ilkim olmak istemediYa şaşkınlıklar içerisinde okuyorum artık forumdaki konuları..
‘Yapalım dedim,bozamam dedi’ falan.. Bu nedir mesela ?
Ama seviyorumHangi ilişki? Sana çamaşır makinası muamelesi yapan dengesiz herifle yaşadığını sandığın ilişki mi?
Bozamam çünkü üstüme kalırsın 2 takılıp geçicem
Ablam napıyosun yaaaHikaye eksik.
Adam toksik.
Küfürler bik bik.
Tam tekmelik,
Ve de ekmelik.
Aksi delilik
Yapma evlilik
Olursun terapilik
Dediydik derik
Linç ederik
Şair edersiniz adamı siz![]()
2-3 ayda nasıl hayatının %90 nı oldu ?Ben 2 3 aydır bir tane adamla konuşuyorum ama ondan öncesinde tanışıyoduk biraz, benden 10 yaş kadar büyük fakat onun için benim içinde sıkıntı yok. Onun önceden yasadığı bir yerde bende yaşıyorum şuan, tesaduf oldu ilçesine kadar neyse işte bu önceden demişti gelirim falan bende tamam gel bekleriz demiştim 3 hafta önce bir daha açıldı konu ve birden geldi gece yarısı birde işten hep geç çıkar o yüzden 2 civari gibi ilk date böyle gerçekleşti, gece de olsa onunla çok güzel bir gece geçirdim sonrasında geri gitti beni görüp 2 saatlik yoldan geldi birde neyse işte biz biraz daha samimi olduk 3 hafta sonra 2 3 gün önce geldi bu sefer kaldı burada benide kaldığı yere götürdü bir şeyler yaşanır mı yaşanmaz mı diye düşünürken yakınlaştık öpüştük falan bakire olduğum için ilerisi olmadı yapalım dedim bozamam seni dedi şaşırmıştım aslında kendini tutamaz diyordum. Öyle böyle geçti o saatlerde beni eve bıraktı motoruyla sonra geri gitti sabahta yola çıkıcak bir daha buluşalım dedi olur dedim birazcık daha motorla turlattı beni işte sonra uğurladım onu, daha o vardıktan 12 saat geçmeden bu bana sen değiştin, sen çok pişmansın gibi şeyler demeye başladı ama öyle bir şey yok. Tam konuyu kapattık her şey tamam bana birden birden bakın saygısını bozmayan saygısızlık yapmayan eleman birden ağır bir küfür etti bana şok oldum bakın yüzüm gerildi kızardım kötü hissettim yazamadım bir süre baktım mesaja mal mal sonra dedim sen ne diyorsun ya dedi şaka yaptım falan tamam dedim tamam dedi ben kendimi tutamadım yine yazdım uyuyamadım çünkü, bu sabah yazmış falan hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyoruz gerçi ben 1 saatte bir mesajına bakıyorum hiç yapmadığı şeyleri yapıyor üst üste mesaj atıyor dakika aralıklı falan, anlamıyorum ve vazgeçemiyorum hayatımın %90’nını kaplıyor bırakırsam çok kötü olucam onsuz yapamıyorum. Olmuyor seviyorum ve göz ardı ediyorum bunları ne yapacağım…?
Bilmiyorum onsuz yapamaz hale geldim sanki hep o olmalıymış gibi hissettim2-3 ayda nasıl hayatının %90 nı oldu ?
Bu bile ne kadar sağlıksız bir ilişki olduğunu gösterir.Bilmiyorum onsuz yapamaz hale geldim sanki hep o olmalıymış gibi hissettim