- 8 Ağustos 2025
- 19
- -6
- 1
- 25
HaklısınızBu bile ne kadar sağlıksız bir ilişki olduğunu gösterir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınızBu bile ne kadar sağlıksız bir ilişki olduğunu gösterir.
Allah aşkına ayran gönüllümüsünüz ya sevmek böyle birşey olmadığı için bilmiyorsunuz geri dönmeyin ayrılınAma seviyorum cidden kendimde şaşırıyorum bu 3. Buluşmadam sonra oldu zaten
Canım git ananı babanı sev, iki kez görüştüğün insanı ne sevmesi, sevgi ilişki böyle bir şey değil, cahillik ediyorsun.Ama seviyorum
![]()
Burada hepimiz sert olsakta niyetimiz doğru olanı göstermek, dışardan gözle baktığınızda sizde görürsünüz. Eminim herşey yoluna girecek.Daha iyisini hak ediyorsunuzYorumlarınız o kadar beğeniyorum ki keşke etrafımda sizin gibi biri olsaydı sjsjjs
Benimde okurken bu geldi aklıma .Servis garantiniz mi bitti?
Ne leş üsluplar bunlar ya. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba ama siz de pek umit vermiyorsunuz.
Konu sahibi değilim ara ara yorumlarınıza denk geliyorum. Gerçekten iyi niyetli bir çok kadın var burda onlardan biride sizsiniz. Umarım bütün kadınlar hep mutlu olurlar hepimizin gözleri ışıl ışıl parlarBurada hepimiz sert olsakta niyetimiz doğru olanı göstermek, dışardan gözle baktığınızda sizde görürsünüz. Eminim herşey yoluna girecek.Daha iyisini hak ediyorsunuz![]()
Ama öyle deme belki bozarsam harcamak zorunda kalırım diye iyi niyetle demiştirHanfendi para mısınızda bozuyor sızı
25 yaşındasın 35 yaşındaki bir adamla ne işin var?
Ne küfürü etti.valla cok merak ettim ..Ben 2 3 aydır bir tane adamla konuşuyorum ama ondan öncesinde tanışıyoduk biraz, benden 10 yaş kadar büyük fakat onun için benim içinde sıkıntı yok. Onun önceden yasadığı bir yerde bende yaşıyorum şuan, tesaduf oldu ilçesine kadar neyse işte bu önceden demişti gelirim falan bende tamam gel bekleriz demiştim 3 hafta önce bir daha açıldı konu ve birden geldi gece yarısı birde işten hep geç çıkar o yüzden 2 civari gibi ilk date böyle gerçekleşti, gece de olsa onunla çok güzel bir gece geçirdim sonrasında geri gitti beni görüp 2 saatlik yoldan geldi birde neyse işte biz biraz daha samimi olduk 3 hafta sonra 2 3 gün önce geldi bu sefer kaldı burada benide kaldığı yere götürdü bir şeyler yaşanır mı yaşanmaz mı diye düşünürken yakınlaştık öpüştük falan bakire olduğum için ilerisi olmadı yapalım dedim bozamam seni dedi şaşırmıştım aslında kendini tutamaz diyordum. Öyle böyle geçti o saatlerde beni eve bıraktı motoruyla sonra geri gitti sabahta yola çıkıcak bir daha buluşalım dedi olur dedim birazcık daha motorla turlattı beni işte sonra uğurladım onu, daha o vardıktan 12 saat geçmeden bu bana sen değiştin, sen çok pişmansın gibi şeyler demeye başladı ama öyle bir şey yok. Tam konuyu kapattık her şey tamam bana birden birden bakın saygısını bozmayan saygısızlık yapmayan eleman birden ağır bir küfür etti bana şok oldum bakın yüzüm gerildi kızardım kötü hissettim yazamadım bir süre baktım mesaja mal mal sonra dedim sen ne diyorsun ya dedi şaka yaptım falan tamam dedim tamam dedi ben kendimi tutamadım yine yazdım uyuyamadım çünkü, bu sabah yazmış falan hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyoruz gerçi ben 1 saatte bir mesajına bakıyorum hiç yapmadığı şeyleri yapıyor üst üste mesaj atıyor dakika aralıklı falan, anlamıyorum ve vazgeçemiyorum hayatımın %90’nını kaplıyor bırakırsam çok kötü olucam onsuz yapamıyorum. Olmuyor seviyorum ve göz ardı ediyorum bunları ne yapacağım…?
Çok özür dilerim,benim hatam.Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Duanıza gönülden amin diyorum.Ülkem mezarına çiçek konulan kadınlar yerine, çiçek gibi değer verilen ,mutlu kadınların olduğu, parmakla gösterilen bir ülkeye dönüşürKonu sahibi değilim ara ara yorumlarınıza denk geliyorum. Gerçekten iyi niyetli bir çok kadın var burda onlardan biride sizsiniz. Umarım bütün kadınlar hep mutlu olurlar hepimizin gözleri ışıl ışıl parlar![]()
Yaş farkı sorun edecek bir yaş farkı değil. Bekaret için kullandığı üslup bana göre kabul edilebilir değil ama sizi tanımıyorum sizi rahatsız etmemiş olabilir bu da bizi ilgilendirmez ... Ama şakadan küfür işitmeyi hangi kültürden bir kadın kabul edebilir!!! bunu gerçekten anlamadım.2 buluşmalik bir ilişkide küfür istiyorsanız hem de şakadan ilişki ilerleyince ne şakalara maruz kalırsınız bunu düşünün derim.Ben 2 3 aydır bir tane adamla konuşuyorum ama ondan öncesinde tanışıyoduk biraz, benden 10 yaş kadar büyük fakat onun için benim içinde sıkıntı yok. Onun önceden yasadığı bir yerde bende yaşıyorum şuan, tesaduf oldu ilçesine kadar neyse işte bu önceden demişti gelirim falan bende tamam gel bekleriz demiştim 3 hafta önce bir daha açıldı konu ve birden geldi gece yarısı birde işten hep geç çıkar o yüzden 2 civari gibi ilk date böyle gerçekleşti, gece de olsa onunla çok güzel bir gece geçirdim sonrasında geri gitti beni görüp 2 saatlik yoldan geldi birde neyse işte biz biraz daha samimi olduk 3 hafta sonra 2 3 gün önce geldi bu sefer kaldı burada benide kaldığı yere götürdü bir şeyler yaşanır mı yaşanmaz mı diye düşünürken yakınlaştık öpüştük falan bakire olduğum için ilerisi olmadı yapalım dedim bozamam seni dedi şaşırmıştım aslında kendini tutamaz diyordum. Öyle böyle geçti o saatlerde beni eve bıraktı motoruyla sonra geri gitti sabahta yola çıkıcak bir daha buluşalım dedi olur dedim birazcık daha motorla turlattı beni işte sonra uğurladım onu, daha o vardıktan 12 saat geçmeden bu bana sen değiştin, sen çok pişmansın gibi şeyler demeye başladı ama öyle bir şey yok. Tam konuyu kapattık her şey tamam bana birden birden bakın saygısını bozmayan saygısızlık yapmayan eleman birden ağır bir küfür etti bana şok oldum bakın yüzüm gerildi kızardım kötü hissettim yazamadım bir süre baktım mesaja mal mal sonra dedim sen ne diyorsun ya dedi şaka yaptım falan tamam dedim tamam dedi ben kendimi tutamadım yine yazdım uyuyamadım çünkü, bu sabah yazmış falan hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyoruz gerçi ben 1 saatte bir mesajına bakıyorum hiç yapmadığı şeyleri yapıyor üst üste mesaj atıyor dakika aralıklı falan, anlamıyorum ve vazgeçemiyorum hayatımın %90’nını kaplıyor bırakırsam çok kötü olucam onsuz yapamıyorum. Olmuyor seviyorum ve göz ardı ediyorum bunları ne yapacağım…?
Rica ederim umarım her şey çok çok daha iyi olur. Güzel kalbinizden öpüyorumÇok özür dilerim,benim hatam.Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Duanıza gönülden amin diyorum.Ülkem mezarına çiçek konulan kadınlar yerine, çiçek gibi değer verilen ,mutlu kadınların olduğu, parmakla gösterilen bir ülkeye dönüşür
Al birini vur ötekine misalisiniz.Ben 2 3 aydır bir tane adamla konuşuyorum ama ondan öncesinde tanışıyoduk biraz, benden 10 yaş kadar büyük fakat onun için benim içinde sıkıntı yok. Onun önceden yasadığı bir yerde bende yaşıyorum şuan, tesaduf oldu ilçesine kadar neyse işte bu önceden demişti gelirim falan bende tamam gel bekleriz demiştim 3 hafta önce bir daha açıldı konu ve birden geldi gece yarısı birde işten hep geç çıkar o yüzden 2 civari gibi ilk date böyle gerçekleşti, gece de olsa onunla çok güzel bir gece geçirdim sonrasında geri gitti beni görüp 2 saatlik yoldan geldi birde neyse işte biz biraz daha samimi olduk 3 hafta sonra 2 3 gün önce geldi bu sefer kaldı burada benide kaldığı yere götürdü bir şeyler yaşanır mı yaşanmaz mı diye düşünürken yakınlaştık öpüştük falan bakire olduğum için ilerisi olmadı yapalım dedim bozamam seni dedi şaşırmıştım aslında kendini tutamaz diyordum. Öyle böyle geçti o saatlerde beni eve bıraktı motoruyla sonra geri gitti sabahta yola çıkıcak bir daha buluşalım dedi olur dedim birazcık daha motorla turlattı beni işte sonra uğurladım onu, daha o vardıktan 12 saat geçmeden bu bana sen değiştin, sen çok pişmansın gibi şeyler demeye başladı ama öyle bir şey yok. Tam konuyu kapattık her şey tamam bana birden birden bakın saygısını bozmayan saygısızlık yapmayan eleman birden ağır bir küfür etti bana şok oldum bakın yüzüm gerildi kızardım kötü hissettim yazamadım bir süre baktım mesaja mal mal sonra dedim sen ne diyorsun ya dedi şaka yaptım falan tamam dedim tamam dedi ben kendimi tutamadım yine yazdım uyuyamadım çünkü, bu sabah yazmış falan hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam ediyoruz gerçi ben 1 saatte bir mesajına bakıyorum hiç yapmadığı şeyleri yapıyor üst üste mesaj atıyor dakika aralıklı falan, anlamıyorum ve vazgeçemiyorum hayatımın %90’nını kaplıyor bırakırsam çok kötü olucam onsuz yapamıyorum. Olmuyor seviyorum ve göz ardı ediyorum bunları ne yapacağım…?
ya gerçekten aynısını yazacaktım. bozmak ne demek ya? çok fazla kadın var böyle kullanan, burada da görüyorum. “bozdu beni” “bekaretimi aldı”. bu tabirleri normalleştirmiş kadınlar da.Servis garantiniz mi bitti?
Ne leş üsluplar bunlar ya. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba ama siz de pek umit vermiyorsunuz.
Ağrına giden kadın bir daha bu adamın yüzüne bakmaz. Biraz kaliteniz, biraz değeriniz olsun kendi gözünüzdeGörüşmeyiz diye de düşünüyorum çünkü beni kırdı ya ettiği küfürler ağırıma gitti hala gidiyor
Sonun olmak da istememişHaklısın kendisi bu şahıs ilkim olmak istemedi
Hayatınızda dün olmayan adamlar için nasıl "onsuz yaşayamam" gibi büyük cümleler kurabiliyorsunuz hayret!Bilmiyorum onsuz yapamaz hale geldim sanki hep o olmalıymış gibi hissettim
bu sıcakta dışarda unuttu heralde, iyi yine bozulmamış buzdolabına koysa bariServis garantiniz mi bitti?
Engelledim onu o da beni engellemiş 2 saat sonraHayatınızda dün olmayan adamlar için nasıl "onsuz yaşayamam" gibi büyük cümleler kurabiliyorsunuz hayret!
Engelleştik zaten 3 saat önceCanım git ananı babanı sev, iki kez görüştüğün insanı ne sevmesi, sevgi ilişki böyle bir şey değil, cahillik ediyorsun.