- Konu Sahibi besincimev
o zamanında senin için cok caba sarfetmiş ve onu bezdirmişsin bence hatayı baştan yapmışsın .''.o hep benım peşimden koşan taraftı şimdi neden koşmuyor'' diye yakınmanızda muhtemel sonuc olmus zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi ilişkide neden süründürme politikası yapılır kı.hayır yani bunları düşünürken bile yorulur insan.bi ilişkide hep kavgamız oldu ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık şu kadar gün aramadım oh bak o aradı ne alaka ya.ülkeler arası savaşmı bu.insan yüreğini açıyosa açar karşısındaki kişiye.olay bitmiştir.
ben böle yapıyım şöle anlasın.bak öle davranmıyım kı bi havalanmasın konusu var sizin aranızda anlattığın kadarıyla ben sevgi görmedim canım kusura bakma.şu an senin davranışın beni süründürdüm.şimdi o beni süürndürüyo bun hazmedeme ayrılcaksak böle olmamalı o sürünsün canın yansın öle ayrılalım tavrı var
karşı tarafı haksız görme önce 5 sene önceki sana bak yaptıklarına bak sonra tekrar bi düşün istersen canım![]()
ben burçlara inanmıyorum ya karakter meseleli ne bn ne sevdiceğim burcumuza uyuyoruz
hatta bi arkadaşımla aynı burcuz hatta yükseleniz bile aynı ama çok zıtız![]()
kesinlikle sana katılıyorum.beklemeyı sevmem mesela ben hele karsınızdakı başaksa.mantıgımız hiç uymuyo .o haksız ıste o donucek ben asla donmem tarzı dusunceler bana gore degil.ben o an ne istiyosam onu yasarım, onu yaparım. o an donmek istersem donerim.ilişkiyi şekillendiren taraf siz olmalısınız bence.gurur ilişkileri cok zedeliyo ve akışını bozuyo diye dusunuyorum.
ben mesela terazıyım yukselenmde terazı ama hıc hayatımda bi teraziyle arkdaslık yapmadım.hatta basaklarla hiç anlaşamam ama sevdigim basak.anlasamıyoruz da zaten oyuzden ben burclara fena halde takık durumdayım![]()
hayat plan kurmak için çok kısa.bunu böle yapıyım böle anlasın 2 saat surat yapıyım özür dilesin falan demek için kısa.ama şöle bişey var bunları yapanlara bravo diyorum çünkü bu kadar şeyi akılda tutmak neyi niçin yaptığını unutmadan davranmak beceri işi
ben haksız olmadığım halde çok özür diledim sevdiğimden.bu bana dokunmadı.benim karakterimi bilir o sinirli olur ben anlttan alırım özür dilediğim için benden özür diler sonra sen haklısın der. önemli olan karşındaki kişiyle bir olmak.inat etmenin ne alemi var.ne geliyosa içinden öle yaşıcaksın.(içinden gelerek) yaptıklarından ben sorunluyum ben yaptım cefasınıda sefasınıda ben sürüyorum demek önemli göğsünü gere gere.
başka türlü davrananlar aslında ben öle yapmak istememiştim diyip bulunduğu duurma üzülüyo.konu sahibindede ben bunu gördüm açıkçası![]()
bende teraziyim
![]()