• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimize inancı kalmamış..Ne yapmalıyım?

o zamanında senin için cok caba sarfetmiş ve onu bezdirmişsin bence hatayı baştan yapmışsın .''.o hep benım peşimden koşan taraftı şimdi neden koşmuyor'' diye yakınmanızda muhtemel sonuc olmus zaten.

bu arada başak erkekleri ile ilgili ne kadar kalıplaşmıs yorumlar var bircoguda tutuyo gozumu korkuttunuz :30:

ben burçlara inanmıyorum ya karakter meseleli ne bn ne sevdiceğim burcumuza uyuyoruz :9:
hatta bi arkadaşımla aynı burcuz hatta yükseleniz bile aynı ama çok zıtız :27::27:

bi ilişkide neden süründürme politikası yapılır kı.hayır yani bunları düşünürken bile yorulur insan.bi ilişkide hep kavgamız oldu ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık şu kadar gün aramadım oh bak o aradı ne alaka ya.ülkeler arası savaşmı bu.insan yüreğini açıyosa açar karşısındaki kişiye.olay bitmiştir.
ben böle yapıyım şöle anlasın.bak öle davranmıyım kı bi havalanmasın konusu var sizin aranızda anlattığın kadarıyla ben sevgi görmedim canım kusura bakma.şu an senin davranışın beni süründürdüm.şimdi o beni süürndürüyo bun hazmedeme ayrılcaksak böle olmamalı o sürünsün canın yansın öle ayrılalım tavrı var :31:

karşı tarafı haksız görme önce 5 sene önceki sana bak yaptıklarına bak sonra tekrar bi düşün istersen canım :31:

kesinlikle sana katılıyorum.beklemeyı sevmem mesela ben hele karsınızdakı başaksa.mantıgımız hiç uymuyo .o haksız ıste o donucek ben asla donmem tarzı dusunceler bana gore degil.ben o an ne istiyosam onu yasarım, onu yaparım. o an donmek istersem donerim.ilişkiyi şekillendiren taraf siz olmalısınız bence.gurur ilişkileri cok zedeliyo ve akışını bozuyo diye dusunuyorum.

ben burçlara inanmıyorum ya karakter meseleli ne bn ne sevdiceğim burcumuza uyuyoruz :9:
hatta bi arkadaşımla aynı burcuz hatta yükseleniz bile aynı ama çok zıtız :27::27:

ben mesela terazıyım yukselenmde terazı ama hıc hayatımda bi teraziyle arkdaslık yapmadım.hatta basaklarla hiç anlaşamam ama sevdigim basak.anlasamıyoruz da zaten oyuzden ben burclara fena halde takık durumdayım:6::6:

kesinlikle sana katılıyorum.beklemeyı sevmem mesela ben hele karsınızdakı başaksa.mantıgımız hiç uymuyo .o haksız ıste o donucek ben asla donmem tarzı dusunceler bana gore degil.ben o an ne istiyosam onu yasarım, onu yaparım. o an donmek istersem donerim.ilişkiyi şekillendiren taraf siz olmalısınız bence.gurur ilişkileri cok zedeliyo ve akışını bozuyo diye dusunuyorum.

hayat plan kurmak için çok kısa.bunu böle yapıyım böle anlasın 2 saat surat yapıyım özür dilesin falan demek için kısa.ama şöle bişey var bunları yapanlara bravo diyorum çünkü bu kadar şeyi akılda tutmak neyi niçin yaptığını unutmadan davranmak beceri işi :9:
ben haksız olmadığım halde çok özür diledim sevdiğimden.bu bana dokunmadı.benim karakterimi bilir o sinirli olur ben anlttan alırım özür dilediğim için benden özür diler sonra sen haklısın der. önemli olan karşındaki kişiyle bir olmak.inat etmenin ne alemi var.ne geliyosa içinden öle yaşıcaksın.(içinden gelerek) yaptıklarından ben sorunluyum ben yaptım cefasınıda sefasınıda ben sürüyorum demek önemli göğsünü gere gere.
başka türlü davrananlar aslında ben öle yapmak istememiştim diyip bulunduğu duurma üzülüyo.konu sahibindede ben bunu gördüm açıkçası :31:

hayat plan kurmak için çok kısa.bunu böle yapıyım böle anlasın 2 saat surat yapıyım özür dilesin falan demek için kısa.ama şöle bişey var bunları yapanlara bravo diyorum çünkü bu kadar şeyi akılda tutmak neyi niçin yaptığını unutmadan davranmak beceri işi :9:
ben haksız olmadığım halde çok özür diledim sevdiğimden.bu bana dokunmadı.benim karakterimi bilir o sinirli olur ben anlttan alırım özür dilediğim için benden özür diler sonra sen haklısın der. önemli olan karşındaki kişiyle bir olmak.inat etmenin ne alemi var.ne geliyosa içinden öle yaşıcaksın.(içinden gelerek) yaptıklarından ben sorunluyum ben yaptım cefasınıda sefasınıda ben sürüyorum demek önemli göğsünü gere gere.
başka türlü davrananlar aslında ben öle yapmak istememiştim diyip bulunduğu duurma üzülüyo.konu sahibindede ben bunu gördüm açıkçası :31:

sende benım gibi düşünüyosun.bende cok ozur dilerim.bundan ne kaybımız olabilir ki biz istemesek o ilişki surmeyecek yada dahada kotuye gidecek.aslında ilişkıyı yonlendiren taraf biziz.bununla gurur duyuyorum ben istemedigim surece bitmez mantıgı var bende :4::4::10:

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
ama 5 sene önce 20 li yaşlarımdayken kimse kalbimi kırmasın diye bir şekilde mesafe koyuyordum. Aslında tam sevmediğimden belkide açılamıyordum öyle diyeyim yoksa o benim peşimden koşsun hep gibi bi düşüncem olmadı..Bana dogru gelmeyeni yapmadım haklı olduğum halde özür dileyemem ben kişiliğim böyle benim.

En önemlisi ben başından beri böyleydim.Hiç yalan söylemedim kişiliğimle ilgili o beni böyle sevdi aşık oldu..

Ne zamanki kavgalar çok arttı çabalamam gerek diye düşündüm. kalbimi tamamen açtım mesafeyi kaldırdım sevdiğimi belli ettim özürler dilemeye başladım o zaman tersine döndü sanki..

Başka bir kız olayına gelince bulunduğu yerden ve konum sebebiyle başka birini bulması söz konusu değil ki kişiliği de öyle değil zaten (o tip erkeklere karşı nefreti vardır yaşadıgı birkaç olay sebebiyle) Bana herşeyi söyleyen adam emin olun başka birisi var da derdi..Ya" da olsa hissederdim diyeyim. Ki ayrılma mesajında bile "bebegim,canım çok yıprandım kavgalardan zorluyorum olmuyo kafamda okadar bitirmişimki giremiyorum bu ilişkiye, şimdiye kadar hep kalbimi dinleyip uzattım ama ne kadar ertelersek o kadar acı olacak bizim için" yazmıştı.

Başka biri olmasından ziyade bence 5 yıl geçmiş hiçbişey yaşayamamış gençliği böyle kavga gürültü içinde gidiyo bunun sonu yok nede olsa , hayatı yaşamak varken neden bu hiç anlaşamadıgım kıza takılayım da yaşım geçsin gibilerinden düşünmüşte olabilir.

Şuan uzakta oldugu ve işi sebebiyle hiç düşünmeye bile vakit bulamadıgından beni bırakması kolay oldu..Uzun zamandır sürünen bir ilişkiydi bende biliyorum..Ama işte ben ona o kadar şans vermişken onun bana bukadar içten şans istedigimde olmuyo yapamıyorum demesi üzdü beni.

Bilmiyorum napayım ayrılalı 9 gün oldu ve hiçbir şekilde aramadı eskiden dayanamazdı. Bilmiyorum ne olacak içimde bir his var ki aramızda mesafeler olmasa böyle olmayacaktı.. Seneye dönecek bulundugum yere ve 1 sene görüşmesek zaten başkasını da bulur soğurda...

Bende de kırgınlığın verdiği soğukluk oluyor arada ama işte anılar ...Dua ediyorum lütfen sizde bana dua edin bir işe gireyim ve kafamı meşgul edecek birşey olsun..

Ve tabikide onu haksız görmüyorum ,
çünkü zamanında ben ona böyle davranmasaydım herşey farklı olabilirdi bunu biliyorum.(onunda haksız oldugu dolu konu var tabikide :) )
zaten son 2 senedir bunun için çabalıyordum ve bunun o da farkında,
ama işte şöyle birşeyde var ne zamanki ben çabalamaya başladım o çabalamayı bıraktı beni öyle görünce:)
Bilmiyorum kızlar hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece ,
uzun ilişki olunca insan yıpranmaya da başlıyor
sizlere tavsiyem asla kavgaları uzatmayın illa ben haklıyım diye diretmeyin kapatın telefonu sinirlenmeniz geçince konuşun. Bizim en büyük hatamız oydu sabahlara kadar kavgayı uzatmak. o kapatmaya çalıştıkça ben uzattım bunu itiraf ediyorum zaten ama dediğim gibi ona verdiğim 54343434 şans hatırına bana son şans vermeliydi..benim üzüldügüm bu.Ha şansı verdi ama nasıl vermek neler çektirdi sonrada yapamıyorum olmuyor dedi zaten.
Bence aklından çıkaran kalbinden de çıkarmıştır. Sevgisi de bitmiş ki yada artık onu etkilemiyor ki böyle oldu.

Kendini suclamayi birak,
olmuyorsa olmuyordur senin hatan degil.
Ayirca ayrilmissiniz ve zaten 9 gündür haberde yokmus,
sende artik unut onu ve hayatina devam et,
mutluluklar

Back
X