İlişkimizi onarabilir miyim?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Iyi akşamlar kızlar dun bir konu açmıştım benim yüzümden mi ileriye gidemiyoruz diye. Gereksiz kıskançlıklarım, çabuk öfkelenmem ve kaprislerim yüzünden bir tık uzaklaştı benden. Simdi tek istediğim aradaki bu buzları eritmek. Önceleri de defalarca söz vermeme rağmen her defasında bildiğimden şaşmadım ama şu an gerçekten çok pişmanım. Annemle konuştuk bugün bana baya kızdı haklı olarak. Kendini kendi ellerinle soğutmuşsun dedi. Ben de simdi toparlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Sizce toparlanır mı? tamamen kopup gitmesinden korkuyorum. Bana tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mesajlaşıyoruz ama soğuk biraz evet
Gercekten seviyorsa sizde ki degisimi fark ederek düzelir.
Siz hatalı yanlarinizi torpüleyin toparlayin sizde olan eksiklerinizi.Eger düzelme yonelimi yoksa farkı görüpte o zaman baska anlamlar yüklenebilir.Zamanla yoluna girecektir

Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Gerçekten çok bunalttı haklı ama toparlamak da benim elimde. Çabalarımız karşılıksiz bırakacağını düşünmüyorum. Zamana bırakıp üstüne gitmeyeceğim.

Sevgi+saygı ve nefes alınabilecek alan hakkı.Bunlar olduğu surece problem olmaz.İnsallah düzelir yakın zamanda

Sen muhasebeni yapmışsın ve hatayı kendinde görmüşsün.
Bir dargın bir barışık süren ilişkiler bir müddet sonra mıç mıç oluyor. Aradaki saygı bitiyor.
O yüzden sevgiliniz bu sefer affederse terapi alın, bundan sonra daha kontrollü olmaya çabalayın.

Aramızda bir sorun yok guzel konuşuyoruz çalıştığı için yorgun gidiyor eve anlayış göstermeye çalışıyorum üstüne gitmiyorum tek istediğim eski sıcaklığı yeniden yakalayabilmek

Aynisini bende sevgilime yaptim... sogudu benden benimde ihtiyacım var kızlar fikrinize ne yapsam ki

Yüz yüze görüş ancak öyle aranı düzeltirsin biraz cilve :) elinde değildir biliyorum ama çok üstüne düşme relax ol biraz kıskan ama tatlı tatlı çok baskı yaparsan uzaklaşır maalesef

Yüz yüze görüş ancak öyle aranı düzeltirsin biraz cilve :) elinde değildir biliyorum ama çok üstüne düşme relax ol biraz kıskan ama tatlı tatlı çok baskı yaparsan uzaklaşır maalesef
Ayrılalı 3 hafta oldu. Ayrılma sinyalleri olduğunu sonradan anladım ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…