Kızlar benim 4 senelik ilişkim var aynı iş yerindeyiz. Evlenmeye karar vermişti k ki is yerindeki başka bir kız yüzünden ben iş yerinin ortasında kızla sevgilimle kavga ettim. Üstelik sonra evine gidip arkadaşlarının önünde kavga kıyamet, is yerinde olay yöneticiye gitti tabi. Kavga sonrası barıştık ertesi gün yöneticilere gidince olay, sevgilim kendini geri çekti. Sonra bu olay çok büyük, Çirkinliğin beni çokça düşündürüyor, bir iki hafta kafamı dinlemek istiyorum, ya ayriliriz ya Devam ederiz dedi. Yine görüşüyoruz, mesaj atınca karşılık atıyor, yüz kerede arasam açıp konuşuyor. Ben onu çok seviyorum onu birakmaycagimi çok iyi bilir. Kolay kolay da ayrilmam.
Şimdi dusunecegim derken beni yavaştan soğutmaya mi çalışıyor, yoksa hatami anlayıp burnum surtsun mu diyor. Ben onu seviyorum ve hatami çok iyi anladım. Onu kaybetmek istemiyorum. Sizce sonuç ne olacak ve ben bu süreçte nasıl davranmaliyim?
Şimdi dusunecegim derken beni yavaştan soğutmaya mi çalışıyor, yoksa hatami anlayıp burnum surtsun mu diyor. Ben onu seviyorum ve hatami çok iyi anladım. Onu kaybetmek istemiyorum. Sizce sonuç ne olacak ve ben bu süreçte nasıl davranmaliyim?