İlıskimle ilgili Yorumlariniza ihtiyacim var. Hangimiz hataliyiz bayanlar :(

Kahvekokulukitap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
255
78
18
Arkadaslar hepimizin zaman zaman yasadigi sikintilari vardir. Benim erkek arkadasimla ilgili bir sorum var sizlere
Erkek arkadasimla bir konu hakkinda tartisiyorduk. Ben tartisirken aniden sinirlenen bir kizim yani birden parlarim evet dogru degil ama o an kendimi frenleyemiyorum durduramiyorum. Yani agzima ne gelirse soyleyesim geliyor :( ama sonradan sinirim geciyor uzuluyorum yaptigima. erkek arkadasim benim tam tersim. Kolay kolay sinirlenmez hatta cogu zaman beni sakinlestirmeye alttan almaya calisir. Neyse ben yine her zamanki gibi sinirlerime hakim olamadim tartisirken. Konu uzadikca ben sakinlesmeyi degil sacmalamayi sectim. Erkek arkadasima eski konustugum cocugun adini vererek keske onunla ciksaymisim onla kavga etmezdim gibi seyler dedim (demez olsaydim :( ) o da hoslandigi kizin adini vererek e ben de x kisiden hoslanmisdim ne yapabilirim yani dedi. Bu arada ben cok takintili biriyim. Kendi soyledigime degil onun soyledigine taktim hep. Daha sonralari ben bu konuyu tekrar actim sen bana x kisiyi soylemistin diye. Sen bana o kisiyi soyledigin icin sinirlendim soyledim dedi. Peki hoslaniyr msn dedm senden once hoslandigim biriydi senden sonra kimseyi dusunmedm dedi. Neden kavga ederken soyledn peki dedim. (Erkek arkadasimin daha once hic ciktigi olmadi) ben daha once kimseyle cikmadim bir kizin ne tepki verecegini olcemem sen o an cok sinirliydin ayrilicam diye tutturmustun ben de belki vazgecersin diye dedim dedi. O an ayrilicam demistim evet ama siz olsaniz ne dusunursunuz o mu hakli ben mi ? Lutfen kirmadan aciklamali bir sekilde yazar misiniz :(

ağzınıza ne gelirse söyleme huyundan vazgeçmeniz lazım öncelikle.. hep idareci taraf o görünüyor ve bu bir süre sonra bıktırır yani. ne yapıp edip sinirlerinize hakim olun. ayrıca bence o haklı... ilk siz böyle bişeyi ortaya atmışsınız aynı şekilde karşılık görünce neden zorunuza gidiyor ? hep onun söylediklerine takılıyorsunuz ama siz de ağzınıza geleni söylüyorsunuz. bu bencillik.

Kendinizi frenlemekten baska çareniz yok. Tabiki sevgilin haklı ayrılmaya çalısıyodun kıskandırmak için söylüyorum demiş belli ki kaybetme korkusu olan biri ve yaptığın oldukça yersiz,gereksiz

Bunu soyleyebilecek kadar ileri gittiyseniz bi oturup iliskinizi sorgulayin. Insan tartisirken neden baskasi aklina gelir ki?
Iliskimin ilk zamanlariydi yenydik onu cok iyi tanimiyordum ayni sekilde o da beni. O zamanlar gelgitler icindeydim dogru kisi mi yoksa eski konustugumla mi olmaliydim. Tabi bu olay cok eski ama aklima geliyor bazen yazmak istedim hatali mym diye

Back
X