Kizlar erkek arkadasim daha onceleri tartisdigimizda "hayir bitmesin ,yalvaririm ,nolur "gibi sozler derdi,beni ikna ederdi bu yeni tanisdigimiz zamanlardaydi.Daha sonra iliskimiz ilerledi hatda evlenmeyi dusunuyorsuz kismetse ama daha sonralar onun kafasina bir sey takilinca ben "hayir yalnis fikirdesin,bitmesin,yalnis yoldasin "gibi sozler derdim ikna ederdim ,adeta yalvarirdim ama o artiq eskisi kadar ikna etmiyor tartisdigim zaman beni.Bu da beni cok uzuyor cunki ben onu kaybetmemek icin elimden geleni derdim ,ikna ederdim ama o cabalamiyor bunun icin.Ben ona bazen sen zayifsin neden boylesin falan derdim simdi o diyor ki isde zayifligimdan bir sey diyemiyorum sana,senin yaninda basim asagi oldugundan kac defa ayni seyleri deyim falan diyor amma o hep diyor ama davranislarinda bir sey goremiyorum bu da beni uzuyor.O bunu isde beceriksizim gosteremiyorum sevgimi diye acikliyor.Simdi biz onunla tartisdik o hic caba gostermedi beni ikna etmek icin benim gibi ben ise artik kafama takdim bunu ve o bir caba gostermemis ben onu ne kadar cok sevsemde geri donmeyeceyim ona cunki artik onun bir sey etmesi bana cok lazim .O bir sey yapmamis cok caba gostermemis ben ona donersem yine kafamda soru isaretleri olucak .Bunun icin onun caba gosteremsini bekliyorum ki kendi kendime bir subut getire bileyim ,rahatlayim ki evet o da bir sey etdi diye cunki bazen tek tarafli cok caba gostermekle olmuyor .Karsinda ki da bir sey yapmali ,gostermeli sevgisini.O hep diyor senden basqasiyla olmaz ,yapamam,hatda basqasi kelimesine nifret ediyorum diyo,Dun bir ise basaldim dedim o da tutdurmus nolur de nasil is ?ne is?kacdan kaca gibi?bense neden rapor verim dedim sana iliskimiz bitdi sen hic bir caba gotermedin bu 6 gunde dedim.O ise ne sen benim ne halde oldugumu ne de ben senin ne halde oldugunu bilmiyorum dedi.Bu gunde kac defa mesaj atdi nerdesin?ise basaldinmi bu gun?nolur soyle ne isi o ?diye kac defa msj atdi ama bu cabalamak gelmiyo bana bana yetmiyo cunki ben cok cabalamisim zamaninda.Ben ise bir sey yazamdim cevabinda.KIZLAR BEN ANLATIM ICIMI DOKDUM SIMDI SIZINDE FIkrINIZI BIR BILMEK ISTERDIM ,COK ONEMLI .BEKLIYORUM CANLARIM.
AYRICA bunuda soyleyimki o Turk Ben Azerbaycanliyim 2 Bucuk aydir ki ayriyiz yani o okulunu bitirdi dondu Turkiyeye bende Bakudeyim
AYRICA bunuda soyleyimki o Turk Ben Azerbaycanliyim 2 Bucuk aydir ki ayriyiz yani o okulunu bitirdi dondu Turkiyeye bende Bakudeyim

Son düzenleme: