• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskini canlandirmak icin ne yapayim simdi

Hatira88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
61
0
36
Azerbaycan
Kizlar erkek arkadasim daha onceleri tartisdigimizda "hayir bitmesin ,yalvaririm ,nolur "gibi sozler derdi,beni ikna ederdi bu yeni tanisdigimiz zamanlardaydi.Daha sonra iliskimiz ilerledi hatda evlenmeyi dusunuyorsuz kismetse ama daha sonralar onun kafasina bir sey takilinca ben "hayir yalnis fikirdesin,bitmesin,yalnis yoldasin "gibi sozler derdim ikna ederdim ,adeta yalvarirdim ama o artiq eskisi kadar ikna etmiyor tartisdigim zaman beni.Bu da beni cok uzuyor cunki ben onu kaybetmemek icin elimden geleni derdim ,ikna ederdim ama o cabalamiyor bunun icin.Ben ona bazen sen zayifsin neden boylesin falan derdim simdi o diyor ki isde zayifligimdan bir sey diyemiyorum sana,senin yaninda basim asagi oldugundan kac defa ayni seyleri deyim falan diyor amma o hep diyor ama davranislarinda bir sey goremiyorum bu da beni uzuyor.O bunu isde beceriksizim gosteremiyorum sevgimi diye acikliyor.Simdi biz onunla tartisdik o hic caba gostermedi beni ikna etmek icin benim gibi ben ise artik kafama takdim bunu ve o bir caba gostermemis ben onu ne kadar cok sevsemde geri donmeyeceyim ona cunki artik onun bir sey etmesi bana cok lazim .O bir sey yapmamis cok caba gostermemis ben ona donersem yine kafamda soru isaretleri olucak .Bunun icin onun caba gosteremsini bekliyorum ki kendi kendime bir subut getire bileyim ,rahatlayim ki evet o da bir sey etdi diye cunki bazen tek tarafli cok caba gostermekle olmuyor .Karsinda ki da bir sey yapmali ,gostermeli sevgisini.O hep diyor senden basqasiyla olmaz ,yapamam,hatda basqasi kelimesine nifret ediyorum diyo,Dun bir ise basaldim dedim o da tutdurmus nolur de nasil is ?ne is?kacdan kaca gibi?bense neden rapor verim dedim sana iliskimiz bitdi sen hic bir caba gotermedin bu 6 gunde dedim.O ise ne sen benim ne halde oldugumu ne de ben senin ne halde oldugunu bilmiyorum dedi.Bu gunde kac defa mesaj atdi nerdesin?ise basaldinmi bu gun?nolur soyle ne isi o ?diye kac defa msj atdi ama bu cabalamak gelmiyo bana bana yetmiyo cunki ben cok cabalamisim zamaninda.Ben ise bir sey yazamdim cevabinda.KIZLAR BEN ANLATIM ICIMI DOKDUM SIMDI SIZINDE FIkrINIZI BIR BILMEK ISTERDIM ,COK ONEMLI .BEKLIYORUM CANLARIM.
AYRICA bunuda soyleyimki o Turk Ben Azerbaycanliyim 2 Bucuk aydir ki ayriyiz yani o okulunu bitirdi dondu Turkiyeye bende Bakudeyim:59:

Son düzenleme:
Canim nezamandir birliktesiniz?

Belli bir süreden sonra yalvarmalarin azaldigi normaldir herhalde. Benim esimde ilk baslarda tartistigimizda hep beni ikna etmeye calisir, af diler, gerekirse ayaklarima kapanirdi. Simdi aradan 9 yil gecti, evliyiz. Simdi tartisma yasadigimizda gidiyor yatak odasina horul horul uyuyor, ne rahat adam.
Taaaaa ertesi gün isten eve gelince kabahatliyse özür diliyor.

Belli bir süreden sonra yalvarmalarin azaldigi normaldir herhalde. Benim esimde ilk baslarda tartistigimizda hep beni ikna etmeye calisir, af diler, gerekirse ayaklarima kapanirdi. Simdi aradan 9 yil gecti, evliyiz. Simdi tartisma yasadigimizda gidiyor yatak odasina horul horul uyuyor, ne rahat adam.
Bu cok uzucu ama cunki insan hele bir kadin hiss etmeli sevildiyini esiyse esi tarafindan erkek arkadasisysa erkek arkadasi ratafindan(hiss etmeliki devam etmeye gucu olsun

Bu cok uzucu ama cunki insan hele bir kadin hiss etmeli sevildiyini esiyse esi tarafindan erkek arkadasisysa erkek arkadasi ratafindan(hiss etmeliki devam etmeye gucu olsun
I YIL DAN FAZLA OLDU BIRLIKDEYIZ

I YIL DAN FAZLA OLDU BIRLIKDEYIZ

Canim ben simdi tam olarak anlamadim. Senin erkek arkadasin tartisma olmasadami sevdigini belli etmiyor? Yoksa sadece tartisma esnasinda özürmü dilemiyor?

Canim ben simdi tam olarak anlamadim. Senin erkek arkadasin tartisma olmasadami sevdigini belli etmiyor? Yoksa sadece tartisma esnasinda özürmü dilemiyor?

Canim ozur diyiyor ama bu yeterli diyilki.Tartisma oldugunda ben hep cabalardim ki hayir bitmesin falan derdim adeta yalvarirdim amma o ilk evveller boyleydi simdi o beni itirmemek icin bir caba gostermiyo ,hayir yalnis fikirdesin nolur yalvaririm bitirmeyelim demiyor kendi haline birakmis gibi .Sdece uzgunum sensiz boyleyim oyleyim diyor amma sadece diyor yani amma davranislarinda gostermiyo cabalamiyo yani

Evli misiniz,erkek arkadaşınız mı anlamadım?
Neden eş ve ailesine açıldı bu konu?

her tartismasinizda "bitti" kelimesini kullanmasaniz, ne birinin hayir bitmesin demesine ne de digerini ikna etmeye calismasi gerekmez..
bir iliskide tabi ki tartisma olur, anlasmazlik olur ama her sorunda bitti o zaman demek cocukluk biraz bence..
böyle olunca arada ki saygida biter sevgide..

erkekler karsı tarafı kendılerıne bagladıgından sevgısınden emın olana kadar bın takla atar sonrasında 390derece donus yaparlar cunku emınler cok sevdıgınızden baglandıgınızdan vazgecılmez olduklarından popoları tavan yapıyoda ondan yuzvermemek lazım erkek mılletıne :63:kendılerını bısey sanıyorlar hemen.bıde bır ılıskıde sureklı bıttı bıttı denılıp tekrar barısılıyorsa bıdahakı kavgada bıttı demenızın pek ınandırıcılıgı kalmıyo oyuzden hafıfe alınırsınız bıtmedıgınden adın kadar emın cunku bence bır bayan evlıde olsa bırgun senı bırakabılırım vazgecılmez degılsın ızlenımını vermelı kolay lokma olmamalı kaybetme korkusunu yıtırırse bır erkek korkun ondan ne saygısı ne sevgısı kalır ıhanet de eder tekmeyıde basar erkek mılletıne yuzvermeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

her tartismasinizda "bitti" kelimesini kullanmasaniz, ne birinin hayir bitmesin demesine ne de digerini ikna etmeye calismasi gerekmez..
bir iliskide tabi ki tartisma olur, anlasmazlik olur ama her sorunda bitti o zaman demek cocukluk biraz bence..
böyle olunca arada ki saygida biter sevgide..

cok dogru diyorsun canim amma inan ki istemeyerekden oluyor bu.Beklediyim soyleyim nedendir cunki ben hep onu istirmemek icin cabaladim soyeldim bitmesin buna gorede bende beklerim hiss etmemei icin ki bende onun icin onemliyim

erkekler karsı tarafı kendılerıne bagladıgından sevgısınden emın olana kadar bın takla atar sonrasında 390derece donus yaparlar cunku emınler cok sevdıgınızden baglandıgınızdan vazgecılmez olduklarından popoları tavan yapıyoda ondan yuzvermemek lazım erkek mılletıne :63:kendılerını bısey sanıyorlar hemen.bıde bır ılıskıde sureklı bıttı bıttı denılıp tekrar barısılıyorsa bıdahakı kavgada bıttı demenızın pek ınandırıcılıgı kalmıyo oyuzden hafıfe alınırsınız bıtmedıgınden adın kadar emın cunku bence bır bayan evlıde olsa bırgun senı bırakabılırım vazgecılmez degılsın ızlenımını vermelı kolay lokma olmamalı kaybetme korkusunu yıtırırse bır erkek korkun ondan ne saygısı ne sevgısı kalır ıhanet de eder tekmeyıde basar erkek mılletıne yuzvermeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:
E COK DOGRU CANIM VALLAH.Simdi ona artik beni sevdiyini sana hakikaten lazim oldugumu hiss etdirmeyeceksense karsima cikma demek yazmak istiyorum,bunu hiss etdirmemis sana geri donmeyecem yazmak istiyorum /dogrumu olur ?sizce KIZLAR??????

Her tartışmada neden bitirme noktasına geliyorsunuz anlamadım. Burada kimin yalvardığından çok neden tartışmalarınız ayrılma noktasına geliyor bunu irdelemek lazım.
Tabi böyle sık sık ayrılma gündeme gelirse bir zaman sonra bir taraf yada her iki taraf yalvarmaktan vazgeçer, çünkü artık sıkıcı olmaya başlar durum.

Her tartışmada neden bitirme noktasına geliyorsunuz anlamadım. Burada kimin yalvardığından çok neden tartışmalarınız ayrılma noktasına geliyor bunu irdelemek lazım.
Tabi böyle sık sık ayrılma gündeme gelirse bir zaman sonra bir taraf yada her iki taraf yalvarmaktan vazgeçer, çünkü artık sıkıcı olmaya başlar durum.
[/QU
Cunki ben cok ilgi vererim ve cok ilgi beklerim belkide ondan( bir azda asabilik ya...hirsimdan o zaman ne etdiyimi ne soylediyimi bilemiyorum canim

Cunki ben cok ilgi vererim ve cok ilgi beklerim belkide ondan( bir azda asabilik ya...hirsimdan o zaman ne etdiyimi ne soylediyimi bilemiyorum canim

Kızlar sımdı ben ne yapayım?kendım o hıc bır sey etmemıs donemem ona cunkı artık bu zaman yakayı tamamen elıne vermıs olurum o da rahatlar ohh boylede olmalıdı dıye dusunur,ılerde yıne bır sey yapmaz.ben ne yapayım kı o benım cıddı oldugumu anlasın???
Fıkrım bu kı ona mesaj atım kı benı sevdıyını ,sana lazım oldugumu bana hıss etdırmeyeceyın surece benı arama .ben hakıkaten benı sevdıyını sana lazım oldugumu hakıkaten hıss etmemıs sana yemın ederım kı gerı dınmeyecem dıye.o zamana kadarda hıss etdırmeyınceye kadarda benı ne ara ne bır sey yaz .dıye mesaj yazmak ıstıyorum///dogrumu??yalnıssa o zaman ne yazsam ne etsem ıyı olur/?:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

Kızlar sımdı ben ne yapayım?kendım o hıc bır sey etmemıs donemem ona cunkı artık bu zaman yakayı tamamen elıne vermıs olurum o da rahatlar ohh boylede olmalıdı dıye dusunur,ılerde yıne bır sey yapmaz.ben ne yapayım kı o benım cıddı oldugumu anlasın???
Fıkrım bu kı ona mesaj atım kı benı sevdıyını ,sana lazım oldugumu bana hıss etdırmeyeceyın surece benı arama .ben hakıkaten benı sevdıyını sana lazım oldugumu hakıkaten hıss etmemıs sana yemın ederım kı gerı dınmeyecem dıye.o zamana kadarda hıss etdırmeyınceye kadarda benı ne ara ne bır sey yaz .dıye mesaj yazmak ıstıyorum///dogrumu??yalnıssa o zaman ne yazsam ne etsem ıyı olur/?:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

Bence hiç bir şey yapmayın.
Bakalım beklediğiniz ilgiyi verecek mi?
Sizin istemenizle sizinle ilgilenmesi uzun sürmez ki,adamın içinden gelmesi gerek. Bence gözlemleyin bu zamanı,ona göre ilişkinize yön verirsiniz.

Bence hiç bir şey yapmayın.
Bakalım beklediğiniz ilgiyi verecek mi?
Sizin istemenizle sizinle ilgilenmesi uzun sürmez ki,adamın içinden gelmesi gerek. Bence gözlemleyin bu zamanı,ona göre ilişkinize yön verirsiniz.

Qaliba boyle yapmali olucam.dogru cok zaman alicak cunki ciddiliyimi anlamali .peki yazinca cevab vermeyimmi acaba ?

Qaliba boyle yapmali olucam.dogru cok zaman alicak cunki ciddiliyimi anlamali .peki yazinca cevab vermeyimmi acaba ?

Adam ne yazacak,sizin o an içinizden ne geçecek nereden bilebiliriz ki?
Biraz akışına bırakın,bence çok zorluyorsunuz.

Back
X