- 12 Haziran 2012
- 376
- 97
- 53
- Konu Sahibi cobanyildiziii
-
kkda bi sürü konu dert okuyorum bunlardan dolayı bazı görüşlerim daha da katılaştı mesela ailenin olduğu şehirlerde yaşamak ben böyle bişey istemiyorum yada sevgilimin kız arkadaşlarıyla samimi olması ben kıskanç birsiyim böyle şeyleri istemem sizce bunları açık açık söylemelimiyim yoksa ileriye mi bırakmalıyım, ama açık açık söylesem ters tepecekmiş gibime geliyo ne yapcam bilemedmKonuyu biraz daha aç.
Biz konuşmuştuk herşeyi en başta. Çocuk olayına kadar her şey net olarak belirlenmişti. O zamandan bu zamana konuşulan şeylerle ilgili hiç sorun yaşamadık. Prensipli prensipli yuvarlanıp gidiyoruz.evet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı
Belli ki sorunlu bir iliskiden cikmissin. Yeni flortte eski iliskinden aldigin derslerle karsi tarafi bunaltma. Zamana birak
Evet, söylemelisin; yoksa tabirimin kusuruna bakma ama seni boyunduruğu altına almaya kalkar. Hem zaten arkadaş ve ailenden taviz vermeniz neden gereksin ki? İçinde güven olmayan ilişki yürümez.evet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı
Yok bunaltma cocugu zamanla tanisirsiniztam tersi hiç kimseyle bi ilişkim bi görüşmem olmadı ama başka erkeklerde hoşlanmadığım şeyleri gördüğüm oldu ve ondan dolayı daha bi korku var içimde
Evet, söylemelisin; yoksa tabirimin kusuruna bakma ama seni boyunduruğu altına almaya kalkar. Hem zaten arkadaş ve ailenden taviz vermeniz neden gereksin ki? İçinde güven olmayan ilişki yürümez.Konuyu daha açar mısınız rica edersem?
Zamanla soylen meli benceevet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı
Ben sana bir şey söyleyeyim en az aldatan, gözü en az dışarıda olan yani abazan olmayan erkekler kızlarla arkadaş olarak muhabbeti olan erkeklerdir. Çünkü kadını beyni, düşünceleri olan bir varlık olarak görürler kız arkadaşları vasıtasıyla, onlarla sohbet ederek. Hiç kızlarla muhabbeti olmayan tipler kadınlara yalnızca dürtüleriyle yaklaşırlar ve her kıza başka gözle bakarlar. Çünkü onlar için kadınların tek bir varlık sebebi vardır: Cinsellikşöyleki ben sevgilimin karşı cinsle yakın ilişkiler kurmasını istemiyorum asıl derdim bu, karşı cinsle muhabbeti bol olan birisi ve ben bunu istemiyorum bunu açık açık dile getirmek ne kadar doğru ilişkinin başında ..
resmen aldatılmadan aldatılmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?