- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi cobanyildiziii
-
Öncelikle herkesin yapısı bir değil belki kv dünya iyisi biri, seni el üstünde tutacak, bilebilirmisin tanımadan? - hayır! Ailesiyle ilgili önyargılı konuşmalar yapacağın en son şey olmalı. Arkadaş çevrene gelince o konuda uyarabilirsin, mesafeli olmanı istiyorum dersin. Kabullenmeyeceğin şeyleri baştan belirtmende tabi fayda var.kkda bi sürü konu dert okuyorum bunlardan dolayı bazı görüşlerim daha da katılaştı mesela ailenin olduğu şehirlerde yaşamak ben böyle bişey istemiyorum yada sevgilimin kız arkadaşlarıyla samimi olması ben kıskanç birsiyim böyle şeyleri istemem sizce bunları açık açık söylemelimiyim yoksa ileriye mi bırakmalıyım, ama açık açık söylesem ters tepecekmiş gibime geliyo ne yapcam bilemedm
Valla benc bazi kalıp doğrular vardir taviz vermemekten yanayim.ve en bastan cok sert olmamak sartiyla çizgimizin belli edilmesinden yanayimPiranaast: 36870120 .!.:evet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı
Ben sana bir şey söyleyeyim en az aldatan, gözü en az dışarıda olan yani abazan olmayan erkekler kızlarla arkadaş olarak muhabbeti olan erkeklerdir. Çünkü kadını beyni, düşünceleri olan bir varlık olarak görürler kız arkadaşları vasıtasıyla, onlarla sohbet ederek. Hiç kızlarla muhabbeti olmayan tipler kadınlara yalnızca dürtüleriyle yaklaşırlar ve her kıza başka gözle bakarlar. Çünkü onlar için kadınların tek bir varlık sebebi vardır: Cinsellik
Ben kız arkadaşı olan adamdan değil; tek sosyal çevresi kahvehane ortamı olan, bol bol erkek muhabbeti yapan erkekten korkarım asıl.
Burada önemli nokta karşı cinsle iletişim değil, sınırları olmalı. Sınırlar korunmalı. Sizin sevgiliniz sınırlarını koruyabiliyor mu?
yeni yeni tanıdığım biri bi türlü emin olamıyorum çevresiyle ilişkilerindenkız ilişkilerine bağlı olarak din konusunda da bazıbeklentilerim var kkda işin içine din girince konu çok başka tarafa kayıyo ondan dile getirmek istemiyorum
şu an gözümde değişmesi gereken birisi gibime geliyo değişmesini isticeksem açık açık konuşmalıyım diyorum kararsız kaldım , peki nasıl dile getirilir ki böyle şeyler daha önce bi erkeğe böyle isteklerde bulunmadım zıtlaşma olcakmş gibime geliyo
yeni yeni tanıdığım biri bi türlü emin olamıyorum çevresiyle ilişkilerindenkız ilişkilerine bağlı olarak din konusunda da bazıbeklentilerim var kkda işin içine din girince konu çok başka tarafa kayıyo ondan dile getirmek istemiyorum
şu an gözümde değişmesi gereken birisi gibime geliyo değişmesini isticeksem açık açık konuşmalıyım diyorum kararsız kaldım , peki nasıl dile getirilir ki böyle şeyler daha önce bi erkeğe böyle isteklerde bulunmadım zıtlaşma olcakmş gibime geliyo
Bu mesajından sonra ilişkiler hakkında baştan sona yanlış düşündüğünü farkettim.
Ailevi mevzular, kız arkadaşlarıyla ilişkileri, ve din.. Bir kere daha bu adamla yeni başlamış bir ilişkiden bahsediyorsun. Daha şimdiden bu konularda talebin olamaz. Elbette kıskanacaksın, elbette sevgilisi olan erkek kız arkadaşlarıyla yakınlığına dikkat etmeli. Ama kız arkadaşlarınla görüşme diyemezsin.
Ailevi konular iş ciddiye bindiği zaman konuşulur. Zaten o vakte kadar tartarsın, bakarsın davranışlarına. Zaman zaman konusu açılır, fikirlerini dayatırmış gibi değil ama bende böyle düşünüyorum diye açıklarsın.
Din ise çok kritik bir konu. Kimsenin vicdan özgürlüğüne, inanç özgürlüğüne karışamazsın. İnsanlar bu konuda çeşitli aşamalardan geçerler. Sorgularlar, çeşitli tecrübeler yaşarlar hayata ve ahirete dair, sonrasında kimi daha çok inanır, kimi din değiştirir, kimi içinde yaşar, kimi ateist olur, neyi isterse onu tercih eder. Sen özellikle de bu konuda değişmesini istiyorum diyemezsin. Sevgilisi de olsan, karısı da olsan böyle bir hakkın yok.
Benim gördüğüm, bu adam aradığın kriterlerin önemli bir kısmına sahip değil. Değiştirmek istiyorum diye yola çıkma. Erkekler bundan nefret eder. Kabul edebiliyorsan, bu haliyle kabul et. Elbette karşılıklı fedakarlıklar yapılacak ama değişmesini istiyorum demişsin ya, bu çok iddialı ve bütün kadınların istisnasız bütün kadınların en sonunda hayal kırıklığına uğradığı bir durum.
Bence yol yakınken vazgeç, ikinize de yazık olmasın. Hazır çok bağlanmamışken en iyisi bu.
Seni kırmak istemem, ama samimiyetle söylüyorum sana değiştiririm diye çıkma yola, hayal kırıklığına uğrarsın.teşekkür ederim düşnceleriniz için değişim konusu kilit noktaydı bi olur değişir belki diyorum bide pembe gözlüklerini çıkar 30unu geçmiş birisi bu saatten sonra değişimez diye düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum,
yazdığınız satırları tekrar okuyarak düşünücem tekrar sağolun
Erkekler çok tuhaf. çok çabuk unutuyorlar o yüzden olayları yaşadıkça yapilsa daha mantikli olurevet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı
evet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı
kkda bi sürü konu dert okuyorum bunlardan dolayı bazı görüşlerim daha da katılaştı mesela ailenin olduğu şehirlerde yaşamak ben böyle bişey istemiyorum yada sevgilimin kız arkadaşlarıyla samimi olması ben kıskanç birsiyim böyle şeyleri istemem sizce bunları açık açık söylemelimiyim yoksa ileriye mi bırakmalıyım, ama açık açık söylesem ters tepecekmiş gibime geliyo ne yapcam bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?