• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskinin erkegi ben mi olucam boyle?

Yaşın daha çok genç ve gelecek 10 yılda bir çok seçenek çıkıcak karşına bakış açın büyüdükçe bu 10 yılda daha net kararlar alabileceksin. Gençlik yıllarında aşk meşk mevzuları zihni daha bi fazlaca kaplar ve insan asıl önemli olanı atlar. Bu sitede bu dramların kahramanlarını görebilirsin. Sende onlardan biri olmak istemiyorsan ah kafam, bilseydim le başlayan cümleler kurmak istemiyorsan ( ki bi 5 yıl sonra bileceksin şu an eğitimine yaptığın yatırımın önemini.) aklını başına toplayıp istikbaline doğru bakacaksın. İsteyen ister değişsin ister değişmesin.

:)) evet anlıyorum seni . Seveni de bulmak zor bunu 'da unutma . Seviyorsa diğer yönleride iyiyse dikenine katlan . Yok eğer bir dünya eksiği var sadece benim icin bir alışkanlık yasanmisliklar var diye zorlaniyorum kopmaya dersen bu pasiflik yönü çekilmez derim ben :)) karar senin kuzum
dogru soyluyorsunuz benim kafam o kadar dolu ki bir sey dusunemez hale geldim sonra kendimi burda buldum.. dediklerinizi aklimdan cikarmicam, dusunucem bi sure:)

merhaba guzel ablalarim, burayi bir suredir takip ediyorum ama uyeligim yoktu sadece bakiniyordum ama simdi de benim bir derdim var yardimci olun bana lutfen :kızgın:

ben 20 yasindayim, 1 senelik bir iliskim var. onceden farkinda degildim ama dusuncesizlikleri beni artik o kadar bogmus ki ondan son 2 aydir cok uzaklastim. iliskinin erkegi benmisim gibi hissediyorum her seyi ben dusunuyorum, ciddi anlamda akliniza gelebilecek her seyi iliskide ben dusunuyorum o hicbir seyle ilgilenmiyor, hicbir sey hakkinda bir fikri yok tek yaptigi haklisin, dogru, ozur dilerim, kusura bakma demek. her seferinde dusuncesiz hareketler sergiliyor ve ben bir gun hakli olmaktan sıkılacagimi hic dusunmezdim.:KK43:
aramiz biraz bozulsa hemen bana parayi basip hediye aliyor, gonul almak icin para basacagina keske kac kez uyardigim halde biraz olsun dusuncelerini degistirse.. ben cok bunaldim artik hicbir hediyesine sevinmiyorum son zamanlarda parasiyla goz boyuyormus gibi gelmeye basladi.

ayrica haziranda universite sinavim var, ona kafa yorarken birde bu kafami dolduruyor. kafamin cok doldugunu, biraz rahatlamak istedigimi bu yuzden ara vermek istedigimi soyledim sadece sinavima yonlenecegimi soyledim ama bencillik yapip israr ediyor ben degisicem diyor. sizce degisir mi ben inanmiyorum da.. :işsiz:
uzun oldu birazcik, okuyanlara tesekkurler:KK200:
Bende de vardı böyle bi tane iki adımlık yolu gelmeye üşenirdi beni görmek için. Buyur yol burda dedim. Uğraşmaya değmez. Sana değer verene değer vereceksin,kalbine alacaksın. Ha hediye vs demişsin belki süslü kelimeler edemiyor olabilir .

Yaşın daha çok genç ve gelecek 10 yılda bir çok seçenek çıkıcak karşına bakış açın büyüdükçe bu 10 yılda daha net kararlar alabileceksin. Gençlik yıllarında aşk meşk mevzuları zihni daha bi fazlaca kaplar ve insan asıl önemli olanı atlar. Bu sitede bu dramların kahramanlarını görebilirsin. Sende onlardan biri olmak istemiyorsan ah kafam, bilseydim le başlayan cümleler kurmak istemiyorsan ( ki bi 5 yıl sonra bileceksin şu an eğitimine yaptığın yatırımın önemini.) aklını başına toplayıp istikbaline doğru bakacaksın. İsteyen ister değişsin ister değişmesin.
aynen oyle.. yapmam gereken sey acik ve net aslinda. sadece biraz destege ihtiyacim varmis sanirim. cok tesekkurler

Aynen öyle

dogru soyluyorsunuz benim kafam o kadar dolu ki bir sey dusunemez hale geldim sonra kendimi burda buldum.. dediklerinizi aklimdan cikarmicam, dusunucem bi sure:)
Düşünme dersine sınavına odaklan onu hallet az kaldi bi iki ay .. sonra bu konu icin düşünür karar verirsin :))

merhaba guzel ablalarim, burayi bir suredir takip ediyorum ama uyeligim yoktu sadece bakiniyordum ama simdi de benim bir derdim var yardimci olun bana lutfen :kızgın:

ben 20 yasindayim, 1 senelik bir iliskim var. onceden farkinda degildim ama dusuncesizlikleri beni artik o kadar bogmus ki ondan son 2 aydir cok uzaklastim. iliskinin erkegi benmisim gibi hissediyorum her seyi ben dusunuyorum, ciddi anlamda akliniza gelebilecek her seyi iliskide ben dusunuyorum o hicbir seyle ilgilenmiyor, hicbir sey hakkinda bir fikri yok tek yaptigi haklisin, dogru, ozur dilerim, kusura bakma demek. her seferinde dusuncesiz hareketler sergiliyor ve ben bir gun hakli olmaktan sıkılacagimi hic dusunmezdim.:KK43:
aramiz biraz bozulsa hemen bana parayi basip hediye aliyor, gonul almak icin para basacagina keske kac kez uyardigim halde biraz olsun dusuncelerini degistirse.. ben cok bunaldim artik hicbir hediyesine sevinmiyorum son zamanlarda parasiyla goz boyuyormus gibi gelmeye basladi.

ayrica haziranda universite sinavim var, ona kafa yorarken birde bu kafami dolduruyor. kafamin cok doldugunu, biraz rahatlamak istedigimi bu yuzden ara vermek istedigimi soyledim sadece sinavima yonlenecegimi soyledim ama bencillik yapip israr ediyor ben degisicem diyor. sizce degisir mi ben inanmiyorum da.. :işsiz:
Değişir evet ama iyiye değil daha da sinir bozucu hale gelir

Öncelikle sınav zamanı ayrılınca üzülmeyip aksine rahatlayacağını düşünüyorsan bence ayrıl. Verdiğin arada başkasıyla görmek sana dokunmayacaksa yine ayrıl. Sana haklısın, doğrusun, özür dilerim demesi batıyorsa sen bundan ayrıl. Karşındaki insanın kişiliğini değiştirmeye çalışma ya böyle kabul et ya da ayrıl.

“İlişkinin erkeği olmak” ifadesinden kastınız ne anlamadım. Ama yürütemiyorsanız ayrılın, eğitimimize odaklanın. Yaşınız küçükmüş zaten.

İlişkinin erkeği olmak, nedir?

Erkek ve kadın ilişkide nasıl olmalı ki?

1. İlişkinin erkeği olmak ne demek? Erkek mi herşeyi düşünmek zorunda? Bu nasıl bi asalaklık,nasıl bir cinsiyetçilik?!
  2. Herşeyi sadece kendin üstleniyorsan hangi ilişkiden bahsediyorsun? İlişki iki kişilik değil mi?
  3. Bir insanın huyundan vazgeçmesini bekliyorsun. Sence Tivorlu ismailden Leonardo Dicaprio olur mu?

1. İlişkinin erkeği olmak ne demek? Erkek mi herşeyi düşünmek zorunda? Bu nasıl bi asalaklık,nasıl bir cinsiyetçilik?!
  2. Herşeyi sadece kendin üstleniyorsan hangi ilişkiden bahsediyorsun? İlişki iki kişilik değil mi?
  3. Bir insanın huyundan vazgeçmesini bekliyorsun. Sence Tivorlu ismailden Leonardo Dicaprio olur mu?
cinsiyetcilik yaptigim bir konu yok hanimefendi emin olun sizin savundugunuzdan daha cok savunurum cogu seyi. iliskide erkegin ustlendigi ve kadinin ustlendigi seyler vardir bunlar herkesce ayirt edilir. fakat ustlenmiyor her seyi ben dusunuyorum. ben sizden burda yardim istedim sadece bu sekilde davranmanizi degil.

cinsiyetcilik yaptigim bir konu yok hanimefendi emin olun sizin savundugunuzdan daha cok savunurum cogu seyi. iliskide erkegin ustlendigi ve kadinin ustlendigi seyler vardir bunlar herkesce ayirt edilir. fakat ustlenmiyor her seyi ben dusunuyorum. ben sizden burda yardim istedim sadece bu sekilde davranmanizi degil.
Davranışımda bir problem yok. Kadının ve erkeğin üstlendiği şeyler de yok. İlişkideki iki insanın da eşit sorumlulukta olması gerek. Sorduğum 3 soruda aslında sana yardım ediyorum.
  1. Soruda ilişkide bir kişi üstleniyorsa bu ilişki yoktur çünkü iki kişiliktir
  2. İnsanlar değişmez
Ve ek madde: sen genç,sağlıklı ve güzel bir insansın neden zehirli insanlarla vaktini harcıyorsun ki
İşte bu benim en sevdiğim fikir babalarından birine ait bir kitaptan alıntı. Bu sana gelsin.
2244046

Budur.

Davranışımda bir problem yok. Kadının ve erkeğin üstlendiği şeyler de yok. İlişkideki iki insanın da eşit sorumlulukta olması gerek. Sorduğum 3 soruda aslında sana yardım ediyorum.
  1. Soruda ilişkide bir kişi üstleniyorsa bu ilişki yoktur çünkü iki kişiliktir
  2. İnsanlar değişmez
Ve ek madde: sen genç,sağlıklı ve güzel bir insansın neden zehirli insanlarla vaktini harcıyorsun ki
İşte bu benim en sevdiğim fikir babalarından birine ait bir kitaptan alıntı. Bu sana gelsin. Eki Görüntüle 2244046
anladim, dediklerinizde haklisiniz. bu iliskiyi iki kisilik yasamiyorsam hic yasamayayim daha iyi. yazdiginiz icin tesekkurler

İlişkiyi domine etmek erkeklik değildir önce bunu bir kabullenelim. İkincisi hoşunuza gitmeyen tavırları olabilir, benim görüşüm bir insan neyse odur. Mutlu değilseniz ayrılın.

Başlık dikkatimi çekti, açıkçası birden kendim yazmışım gibi hissettim.. ben evliyim ve eşimle bu konuda uğraşmaktan yoruluyorum açıkçası.. kadın olduğumu unuttum desem yeridir yani..
evlenene kadar böyle değildi, bizim sorunumuz nikahtan sonra başladı nedense..
Bence hiç kendini yorma, ömür geçiyor.. huylu huyundan vazgeçmiyor..
Ama sizin ilişkideki güzel bi yan; özür dilemesini bilmesi yada gönlünü alması..
Hııı eğer özürlere rağmen tekrar ediyorsa , bence önüne bak derim.. hayat senin..
Bizde özür dileyen de hep benim alttan alan da..

Pasif erkek çekilmiyor. Beğenmiyorsan ayrıl gitsin başına silah dayamıyor ya.

canım bence senin o kadar çabana rağmen hala böyleyse hiç ışık yok demektir ya da başta seni hiç ciddiye almamış demektir ikisi de birbirinden beter bence vakit kaybtmeden hemen o çocuğu bırak ve iyi bir üniversiteye gidip hayatını kurtar ve sonrası bir iplik koparda devamı gelir ya o misal olucak geçen sene bende hazırlanırken ok sıkıntılar yaşadım ama hiç derslerimi aksatmadım ve güzel bir bölüm kazadım iki hafta sonra istemem var inşallah sınavında başarılı olursun:KK200:

Bu çocuk 50 yaşına gelse de aynen böyle kalır. Çünkü şikayet ettiğiniz bu konu, onun yaratılış şekli. Adamın formatı bu yani. Bir söz var; “ilişkinin pantalon giyeni siz olmayın” şeklinde. Katılıyorum.

Back
X