• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizde dayanamadığınız ama yaşamak zorunda olduğunuz şeyler var mı?

Elbette var ,olmaz mı? Eşimin ihaneti ...........
Zaman geçmiş olsada ,dile dökülmesede , bilinç altımda mahvediyor beni......
Affetmiş olsamda ,unutmuş gibi gözüksemde kalbim, beynim ASLA unutmuyor ...
Böyle yaşamak çok zoruma gidiyor....mafoldumben

evet eşimin ailesinin her şeyimize karışması onların dediği olmasada yorum yapmaları çıldırtıor beni

sinirlenince bana sesini yükseltirken tereddüt bile etmemesi, her konuda kendini haklı görmesi, beni bencillikle onu hiç düşünmemekle itham etmesi... o kadar çok var ki bu ara saya saya bitiremicem..

saymaya baslasam birsürü birsey cikar mutlakada.kaydirigubbakcemile3 Ben onu yinede oldugu gibi seviyorum ayolopuyorumnanaktan. Sigarayida biraz azaltsa dahada cok sevecegimdealsanaalsanasmile

ınadı,egoistliği,ben erkeğim havalarından çıkamaması,anlayaşsızlığı vb vb vb o kadar çok kiboshayallersmile

Keçi gibi inatçıdır.Gerekirse gemileri yakar.Tutar kepeklerini yerlere atar :( uyar et fayda etmez.Maçodur.Romantik değildir,özgürlüğüne çok düşkündür.Böyle bir erkekle yaşayınca kadın kadın olmaktan çıkar ama ben bayağ güçlüymüşüm ona şaşıyorum.Çünkü beni çok seviyor.

gezmeye gelince tembellik yapmasi,mac olunca jet hiziyla evden ucmasi hani yorgundun sen be adammm.:oklava:pis numaracii:dilcikar:cilginlar gibi onumuzden gecen otobuse plansiz atlar giderdik artik cok mu yaslandik ne anlamadim:kahve:bir konuda hakkini yememek lazim benim gibi kaprisli,huysuz birini senden baskasi cekmezdi.her seferinde tuzagina dusuyorummm:icecream:

Kendi ailemden uzak yerde yasiyor olmam.. Onlarin muhabbetini cok ariyorum ozluyorum...

okul bittikden sonra ayrı şehirlerde yaşamak cok zor cunku bız okuldayken heranımızı herdakıkamızı bırlıkde gecırırdık çok koyuyo ama katlanmak zorundayım:25:

inatçılığı hep o haklı beni hiç anlamaya çalışmaz anlamış gibi yapar 2 dakka sonra yine aynı şeyleri tekrarlar sinirlendim bak yine:47::47::47:

umursamaz tavırları,ya olucak ya olucak diye dayatmaları en önemlisi ailesinin sözünden çıkmaması, ana kuzusu n'lcak! :22::22::47:

olmazmii annesinin elalem ne der su adet bu adet diye taa 100 yil öncesine göre yasamak istemesi, eltimin kiskancliklari,nisanlimin cok sinirli bir yapiya sahip olmasi daha sayimmi:>D

eşimle aynı çatı altında mecburen yaşama zorunda olmam..
yoldayım geliyorum demesi
yalandan beni arayıp napıyosun demesi.
kendini masum gösterme rolü.
:43:

onun kıskançlıklarını çekmek zorunda olmam
benden soğumaması için çok sıkan biri olarak sıkmamaya çalışmak zorunda olmam
bazen yalan söylediğini seziyorum ve sürekli bunu çözmek zorunda olmam...içim rahat etmez yoksa

Back
X