• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizde dayanamadığınız ama yaşamak zorunda olduğunuz şeyler var mı?

herkesin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum.aslında hiçbir sağlık sorunum yok,sevgisizlikte yok ama durum bu işte.psikiyatristede ben gitmek isteniyorum sadece.sanırım yıllardır alıştım bu duruma hiç düzelmeyecek gibi geliyor.düzeleceğinede inanamıyorum o yüzden en çekilebilir şekile getiriyorum mecburen. hayatımın o bölümünü çıkarıp attım inanın,sabah uyanınca aynayada bakmıyorum,tiksinmemek için..böyle böyle idare edicem sanırım..
paylaşmak bile biraz rahatlattı...ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİLER ARKADAŞLAR...

geçmiş olsun canım ama emin ol ki herşeyin bir çözümü vardır.doktorlara kimler ne sorunlarla gidiyor biliyormusun?onlar çok rahat alışkın.sende küçük bir adım at bence.utanılacak hiçbişey yok.

gonul1977 kullanıcısına'arkadaşım sen niye buraya çektin ben anlamadım.merakımdan yada üzülmediğimden değildi sormam.hesapta beklemiyorum.sadece açıklama getirmesini istedim ki yardımcı olabilelim diye.burda birbirimizi tanımıyoruz,birbirimize anlatmak daha rahat olmazmı?
yoksa benim sorunum kimene?senin sorunun banane?der cevap bile vermezdik.bu sitenin amacı bu değil ki.

Son düzenleme:
herkesin ilgisine çok çok teşekkür ediyorum.aslında hiçbir sağlık sorunum yok,sevgisizlikte yok ama durum bu işte.psikiyatristede ben gitmek isteniyorum sadece.sanırım yıllardır alıştım bu duruma hiç düzelmeyecek gibi geliyor.düzeleceğinede inanamıyorum o yüzden en çekilebilir şekile getiriyorum mecburen. hayatımın o bölümünü çıkarıp attım inanın,sabah uyanınca aynayada bakmıyorum,tiksinmemek için..böyle böyle idare edicem sanırım..

Canım konu olarak açman lazım senin ki ayrı bi şey, Sana yardımı olacak pek çok arkadaş vardır burada, utanılacak bir durumun yok,aksine tedavi olmalısın.Hayatının sonuna kadar böyle yaşanmazki,

Neden mecburenki?canım.Hayat güzellikleri paylaştığında değer inan buna.
Kendine bir fırsat yarat.Yarın başka bir güzel gün çünkü...................

ikimizde çok inatçıyız eşimle. bir küssek ilk adımı atan olmuyor maalesef.:)
ancak baya zaman alıyor barışmamız.
off onunla küsmek berbat bişey:D

eşimin ağzının bozuk olması :oklava::oklava:bu huyundan nefret ediyorum onu çok uyarıyorum ama yok dili alışmış birkere vazgeçmiyoÇok üzgünüm çoook
düşünün şaka yaparken bile küfredebiliyo yada trafikte kızdığı bir araç sürücüsüne hemen küfrediyo
buna katlanmak zorunda olmak beni delirtiyo ama yine pes etmicem:1no2:
bu huyunu asgariye indirene kadar onu ikaz edicem.mücadeleye devam:lepi::lepi::lepi:

izmirlii , selenimo ve arzuca9432 arkadaşlarım inanın yıllardır bu durumla başedebilmenin yollarını arıyorum..birde cesaret edebilsem..ailemde doktor eczacı vs. bolca var ama onlarlada paylaşamıyorum.hep böyleydimde normalide böyleymiş gibime geliyor artık.üzülüyorum,bunalıyorum ama iş bişeyler yapmaya gelince hiçbişe yapmadan oturuyorum.kendimide anlamıyorum : ((((

dedigim dedik olması kimseyi dinlemez kendi aklında ne varsa onu yapar degiştiremez.iyide olsa kötüde olsa kimseyi dinlemez.zaten bir tek kötü huyu bu.zamanla bunuda aşarız inşallah aşkımla.

Dayanamayıp,yaşamak zorunda olduğum hiçbir şey yok aslında evliliğimde.
Ama,bazen beni çok fazla kıskandığını düşünüyorum,her ne kadar belli etmemeye çalışsada...

Kızdığı sinirlendiği şeyi bana söylemeyip içine atıp benimle günlerce konuşmaması ve benim neye kızdığını anlamamam...
Kızdığı ve konuşmadığı için de beni arayıp sormaması soğuk davranması ve aradığımda yada msj attığımda cvp vermemesi...

İşte bu sebeplerden dolayı bizim anlaşmazlığımız..Kötü huyu bunlar...
Ama nereye kadar çekebilirim? Basit gibi görünsede bu sorunlar beni yıprattı bu nedenler..
Artık çekmiyorum.

off off valla benim ailesini toptan değiştirmem lasım işim çok zor ve bunu aşkımı kırmadan nasıl yapıcam nasıl sölücem bilmiyorum şimdi onları eğitip bişileri öğretebilirim gibi geliyo ama ya evlendikten sonra sıkılırsam bu durumdan naparım ozaman... ailesiyle çok farklıyızsenağlama

Ayyy benımkı cok sınırlııııı delı edıyorrr benı en ufacık brısey soylemeye gelmıyorr yarabbimmm hemen kızıyor gozlerı kızarıyorrr

evet kesinlikle beni deli eden birşey var.
tartışırken sessiz kalması. sanki duvara konuşuyormuşum gibi oluyor :kızgın:

Evet benimde var dayanmak zorunda olduğum hatta yavaş yavaş kanıksamaya başladıklarım , bu konularda ailesi ile alakalı mevzular..

Eşim ailesine yönelik olumlu yada olumsuz herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor , kaldıramıyor..

Olumlu eleştiri derkende benim olumlu manada söylediğim ama onun (nasıl başarıyor bilmiyorum :oklava: ) olumsuz algıladıkları..

Artık yorum yapmamaya çalışıyorum ama bazen tutamıyorum işte kendimi kötükedihüso

Back
X