• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizde dayanamadığınız ama yaşamak zorunda olduğunuz şeyler var mı?

insani kurutan inadi..benimkini kirdi gecti inadi..sira bende bende onunkini cok fena kiracagimmm ilk adimlarim saglam ve kararlii dogru yoldayimmm yavastan ilerliyorum ama eglenceliymis bu savas haliiii :teytey:
bugun inadini,israrini kirdim mi kirdimmmm pes etmedimm ben bunlari yazarken senin karsimda olman ve sana gulumsememin nedeni bu hayatimmma.s.
seni seviyorummm:asigim:

evt var her güzel şeyde bir sıkıntı olduğu gibi...kıskançlığı,inatçılığı yani dediğim dedik olması..ama yinede herşeye rağmen ben onu seviyorum:asigim:

olmaz mı?

2 aylık evlıyım. 11 yıllık bır beraberlıgın sonucu. aılesı benden nefret edıyor. dugun gunumde bıle aılemı arayıp agıza alınmıycak seyler soyledı

esım notr...onlarla mumkun oldugunca gorusmuyor gercı...

ancak bunun dısında ınanılmaz tartısıyoruz. gamsız ve tembel. ben de bır o kadar tezcanlıyım. ıletısım kurmak cok zor hale geldı. ıkımız de freelance calıstıgımız ıcın sureklı beraberız. yarın dogumgunum ve bız dun geceden berı sacma sapan bır sebepten oturu konusmuyoruz. ne o bana laf atıyor ne ben ona. su an pc de oyun oynuyor ve ben kafasına saksı gecırme ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bızde de aynı apartmanda yasadıgımız sevgılı kayınvalıdem ve kayınpederımın olması gerektıgınde cok ılsıgısız olmaması gerektıgınde cok ılgılı davranmaları. Her ne kadar cok ıyı anlassam da eve her geldıgımde onlarda yemek yeme mecburıyetım ve de saat ona kadar onlarla vakıt gecırıp eve geldıgımde bana kalan zamanın bır saat oldugunu gorme durumuna katlanamıyorum ama yıne de sabır

Şimdilik ailesinden yana bi sorun yok.. Daha çok yapıcı pozisyondalar ama yinede zamanın ne getireceği bilinmez.. :1closedeyes:
Ama Bizdeki En önemli sorun Kıskançlık ve ben yaparım demesi.. :oklava:
Sen Gezemezsin Ama Ben Gezerim.. Çünkü Erkeğim kötükedihüso

Back
X