İlişkinizde en zorlandığınız konu ne oldu ?

aaaaaaaaa en sinir olduğum şey, Kolay gelsin valla size de..

Aşırıııııı sinirlii olmasııııı lmaz:
Sinirlendiği zaman konuşmaması konuşuncada kalp kırması çok zorluyo beni mafoldumben

benimki cok cabuk sinirleniyor ve asiri alingan hic sevmiyorum bu huyunu.

saçma sapan şeylerden alınganlık yapması,kıskançlığı:mymeka:

gıcık bir şekilde geçmişimle ilgili bir konuda saçma birşeyi cevap alana kadar papağan gibi sorması....

Sinirli olması , kuşkusuz...

Beni en zorlayan budur... O sinirlenince ben korkarım (korkulmayacak gibi olmaz da ondan :)

benim için de RoSa'nın tam tersi:)
yani hiç kıskanç olmaması değil tabi; benim aşırı kıskanç olmam ilişki sürdürememe sebebim oluyor çoğu zaman. bir de gerçekten güvenebileceğim insanlar karşıma çıkmıyor sanırım. yanında ben varken sağdan soldan geçen etekli kızlara bakan ya da konuşurken gözümün içine bakmayan insanları buluyorum ve kısa sürüyor sonra malesef...

benimki de gün geçtikçe yaşamımda önemli yeri olan bi kaç erkek arkadaşımdan kıskanmaya başladı.. aşırıya kaçıyo artık :mymeka:

bide çok özentisiz,hevesi yok evlilikle ilgili bişeye..söz-nişan yapmadan direk aile arası bi nikah yapalm desem anında tmm der.bu huyları beni deli eden ve ilişkimizde sorun haline gelen şeyler

kıskanç olmaması
maçkolik olması
beni dinliyomuş gibi yapıp ama dinlememesi
sevgiliyken hep verdiği saatten 1 saat geç gelmesi
evde çok oyalanması
benden süslü olması
çok yemek yemesi
çok tasaruflu olması hatta baya bii klava:
say say bitmez ama
bazen kuzu gibi oluncada tadından yenmiyo heriff
:asigim:

ay benim son ilişkim tam arapsaçı olmuştu.sevdiğimden devam etmesi için uğraştım.ama en sonunda ben de pes ettim yani yeter.zorlandığımız o kadar çok konu vardı ki.kendisi o kadar çok kötü huyu bünyesinde barındırıyodu ki artık bir kaç tane çok sevdiğim özellikleri de yetmedi yani.mesela neler:dik kafa, sabit fikir, sertlik, kabalık, patavatsızlık, ilgisizlik, saygısızlık, vermeden almak istemesi, hiç bir hatasından özür dilemez, gönül almaz, her şeyimi eleştirir ve uzatabilirim bu listeyi.kim nasıl katlanıyorsa katlansın umrumda değil ne hali varsa görsün.kendime güvenimi azalttı, kendime olan sevgimi azalttı, o kadar çok kalbimi kırmışlığı vardır ki anlatamam.bir gün kendi kendime dedim ki ne çekiyorum bunları?deli miyim ben 3 günlük dünyada kendimi paralayacağım.adam olmayanla ve adam olmak için de çaba sarfetmeyenle ömrümü tüketcem.bıraktım.sevgi de bir yerde bitecek mecbur.ya ben ondan önce herkesle anlaşırım diyordum.anaaa resmen zeytinyağ suya karışmaz ya öyle karışmadık birbirimize.aman amaannn dünya varmış.şu an mutluyum, huzurluyum.

En zorlandığım çok kıskanç olması aşırı.Bahaneside çok seviyorum ne yapabilirim.

ilk konumuz evde köpek bakılmaz görüşüydü kocamın o zamanlar sevgilimdi... benim golden cinsi köpeğim var evde bakıyoruz. (şuan annemde) onunda iki tane köpeği vardı rott ve minyatür pincher çatı katında kalıyolardı. ben evlenince evde bakarız diyordumo ise olmaz derdi hep. sonra onun iki köpüşünüde aldık şuan bizimle evde yaşıyorlar yatak odasında bile yatıyolar bizimle.
bu konuyu aştık yani zamanla....

En zorlandığım çok kıskanç olması aşırı.Bahaneside çok seviyorum ne yapabilirim.

benimkinin bahaneside "napim askim ben kiskanc adamim sana bunu bastan soyledim ben kiskanc adamim diye" icimdende Allah'im neden bastan kabul ettim bunun kiskancliklarini diyorum mafoldumben

kıskançlık
gezmeyi sevmiyo olması
tutumlu olmaması

e evlendik 2 snee olacak ama yine aynı hatta üst seviyede bunlar
ne yapalım insan zamanla alışıyo tabiki sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…