İlişkinizi güzelleştirmek için neler yapıyorsunuz?

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar mrb ben 1yıllık evliyim evlenmeden önce ilişki yaşadım sayılmaz yani kadın erkek ilişkileri konusunda zır cahilim sorum şu sizler ilişkinizi güzel kılmak adına neler yapıyorsunuz ben eşimle hoş şeyler deneyimleyelim istiyorum ilişkimiz daha bi güzel olsun sıradanlaşmayalım diye neler yapabilirim sizce ufak sürprizler olabilir aklınıza gelenlerden kendi yaptıklarınızdan vs önerilerinizi bekliyorum 😊 şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻☺️

Arkadaşlar konu geride kaldığı için tekrar yazıyorum :) yok mu fikir verebilecek biri?

Durumlar bölümüne yazsan daha çok cevap alabilirsin canım.buradabpek yorum olmuyor en hareketli bdv 🙄valla çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuktan sonra bir şey yapmak çok zor oluyor.cocuktan öncesinde pek hatırlamıyorum.zaten sikilmaya vakit olmuyor .bol bol tartışıyoruz ilişki dinamigimiz çok yüksek kalıyor:KK45:

Durumlar bölümüne yazsan daha çok cevap alabilirsin canım.buradabpek yorum olmuyor en hareketli bdv 🙄valla çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuktan sonra bir şey yapmak çok zor oluyor.cocuktan öncesinde pek hatırlamıyorum.zaten sikilmaya vakit olmuyor .bol bol tartışıyoruz ilişki dinamigimiz çok yüksek kalıyor:KK45:
İlk konum ☺️ Gerçekten en aktif yer bir derdim var köşesi, benim konum kaybolup gidiyor.. Henüz çocuğum yok ama sıradanlaştığımızı düşünüyorum çalışıyoruz eve geliyoruz yemek yiyoruz çay vs netflixten falan bişeyler izliyoruz 😉 sonra ertesi gün yine aynı haftasonları da geziyoruz falan gayet güzel ama hep aynı şeyler olmasın diye bu durumu değiştirmek istiyorum böyle farklı bişeyler yapayım bu ara hissettiğim monotonluk gitsin istiyorum 😞

İlk konum ☺ Gerçekten en aktif yer bir derdim var köşesi, benim konum kaybolup gidiyor.. Henüz çocuğum yok ama sıradanlaştığımızı düşünüyorum çalışıyoruz eve geliyoruz yemek yiyoruz çay vs netflixten falan bişeyler izliyoruz 😉 sonra ertesi gün yine aynı haftasonları da geziyoruz falan gayet güzel ama hep aynı şeyler olmasın diye bu durumu değiştirmek istiyorum böyle farklı bişeyler yapayım bu ara hissettiğim monotonluk gitsin istiyorum 😞
Çocuktan önce bizde oykeydik işte sonra dedim bu ilişkiye renk laxim çocuk yaptık.suan çok renkliyiz gökkuşağı gibi:KK45::KK54:

Çocuktan önce bizde oykeydik işte sonra dedim bu ilişkiye renk laxim çocuk yaptık.suan çok renkliyiz gökkuşağı gibi:KK45::KK54:
😂çok iyi fikir de şimdilik o çok zahmetli başka daha ufak şeyler yapabilirim 😂 şaka bi yana her daim huzurlu mutlu yuvalarda yetişsin çocuklarınız 😊

Biz oyun oynamaya başladık. Frp zarları aldık ufak bir grup kurduk iki haftada bir oyun günü düzenliyoruz.
Başbaşayken zarlarımız da oyunumuz da farklı :KK8:

😂çok iyi fikir de şimdilik o çok zahmetli başka daha ufak şeyler yapabilirim 😂 şaka bi yana her daim huzurlu mutlu yuvalarda yetişsin çocuklarınız 😊
Sağol canım.tabi çocuk ha dedi mi olacsk bir şey değil şimdi diyorum daha zamanı varmış ...

Biz oyun oynamaya başladık. Frp zarları aldık ufak bir grup kurduk iki haftada bir oyun günü düzenliyoruz.
Başbaşayken zarlarımız da oyunumuz da farklı :KK8:
Çok güzel fikir daha önce hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim 😊

Back
X