ilişkinizi nerede yaşamak istersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar mesela hep ev değilde otel ya da ilginç yerlerde girilen ilişki değişik ve heyecanlandırıcı olabilir mi,olamaz mı?

sahsen evim derim ama evm yoksada en azindan bana ait oldugunu bildigim yatak odam nerdeyse orasi derim!!! otel yada gerdek için baska yer istemem,
bu arada hep merak etmisimdir, otel suitinde gerdege giren çiftler çarsaflari ne yapiyorlar?

bunu burda bi konuda daha okumustum.. birakip gidiyormus cogu :) bende merak etmistim..

bunu burda bi konuda daha okumustum.. birakip gidiyormus cogu :) bende merak etmistim..

inanmiyorum ayip yaw temizlemesi oda bakicilarina mi kaliyor
o kadar temizledikleri yetmiyor birde böyle görgüsüzlerin çarsaflarini mi degistiriyorlar!
esasen merak ettigim hani balayina gittiklerinde gerdege girdikten sonra maglum bazi kaynanalar görmek ister iste o zaman ne yapiyor bu millet yaw!!!

ben şahsen evimde yatak odamda isterim..o otel odalarında kaç kişi o yatağa yatıyo yani çarşaflar değişsede bilmiyorum ben kimsenin yattığı yatağa yatamam

hemde oralarda çarşafı öyle bırakıyolarsa ayıp yani ayriyeten bez sersinler

hangi konuydu bilmiyorum ama burda okudum bu yorumlari.. kimisi sarip cöpe atiyormus orda.. kimiside birakip gidiyormus. onlarin yalancisiyim ben

sahsen evim derim ama evm yoksada en azindan bana ait oldugunu bildigim yatak odam nerdeyse orasi derim!!! otel yada gerdek için baska yer istemem,
bu arada hep merak etmisimdir, otel suitinde gerdege giren çiftler çarsaflari ne yapiyorlar?

kadınız işte, hemen aklımıza temizlik gelir. şurda fentezili bişi okuyalım dedik hehehehehehehehehe. en güzeli yanında bir çarşaf götür, ser, topla. koy çantana, eline mi yapışır....de mi ama?

valla..yer konusuna gelince çok fazla bişi yazamayacağım.....

evet herseyin bir ilki var dimi, baskalarinin kullandigi bir yatakta nasil olur yaw... simdiden midem bulandi... uzerinde hiç yatilmamis yatagim dururken neden otelde onune gelenin yattigi bir yatakta yatayim ki degil mi?
hos sanki benimkinde otel de oda tutacak kadar para var da kaydirigubbakcemile
hos o yanimda olsunda ben onunla ayda bile .... kaydirigubbakcemile3

o görmek isteyenleri de hiç anlamam, oğlu kabul ettiyse o diyebilir ki yahu......ama görmek isteyenlere de saygı duyarım, burdan şimdi bana kızmasınlar....hehehehehehehehehehe

bende ılk 2 gecemı otelde gecırdım ama ben yanımda yedek bır carsaf goturmustum
kayınvalıdemlerın bakması ıcın degıl ama hıc oyle bır talepte bulunmadılar gercı bulunamazlardıda zaten sadece kendımı daha rahat hıssetmek ıcın goturmustum oyle bırakıp gıdılırmı ayyyy ne ayıp

Hep evde ilişkiye girdiğimizi kim söyledi Gökçe...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ya nerde canınız isterse olur ya illa evde olucak değil tebi sokakta da demedim:lepi:
salonda koltukta kafanıza göre taklılın kızlar

gercekten bır zaman sonra ev helede yatak odası sıkmaya baslıyor bır ornek verebılırım
yatılı mısafırlıge gıdıldıgı zaman cok cekıcı oluyor

bence de her yerde olabilir.
evde de olur dışarıda da olur.
neresi denk geliyorsa o an diyelim.

o görmek isteyenleri de hiç anlamam, oğlu kabul ettiyse o diyebilir ki yahu......ama görmek isteyenlere de saygı duyarım, burdan şimdi bana kızmasınlar....hehehehehehehehehehe

ben kaynanam görmek isterse eger çok görmem hakkidir, ben yinede isimi garantiye baglamayi isterim...
evlendigim insana elbette ki guvenirim zaten bu yuzden de evleniyorum ama ilerde herhangi birinin çirkefce bir iftirasina ugradigimda gözle görûlûr bir kanitimda olsun isterim...
alt tarafi bir çarsaf canim, sandigi koysam yer mi kaplayacak yaw

bence arabada ve ıssız bi ormanda çok güzel olurkaydirigubbakcemile3
ormanda bide tecavüz havası verdinizmi tadından yenmezzkaydirigubbakcemile
yani şindik tam bilmiom ama evlenince uygulicamm-tatlicadiarzu-
:asigim:

görgüsüzlükmüüü:roflol::roflol::roflol:

e oteldeki çarşafı toplayıp götürsünler barii o daha beter görgüsüzlük değilmii sizce

bence arabada ve ıssız bi ormanda çok güzel olurkaydirigubbakcemile3
ormanda bide tecavüz havası verdinizmi tadından yenmezzkaydirigubbakcemile
yani şindik tam bilmiom ama evlenince uygulicamm-tatlicadiarzu-
:asigim:

tecavüz havasımıııı:1shok: nehir iyimisin kuzum :mymeka::uhm::teselli:

tecavüz havasımıııı:1shok: nehir iyimisin kuzum :mymeka::uhm::teselli:

kız tevavüz dmiom tecavüz havası diom yani böle giyinik bi vaziyette vahşi olarak:jeyyar:
psikopatmıyım sapıkmıyım neyim bende çözemedimm -tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…