E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bunu burda bi konuda daha okumustum.. birakip gidiyormus cogu :) bende merak etmistim..
ben şahsen evimde yatak odamda isterim..o otel odalarında kaç kişi o yatağa yatıyo yani çarşaflar değişsede bilmiyorum ben kimsenin yattığı yatağa yatamam
hemde oralarda çarşafı öyle bırakıyolarsa ayıp yani ayriyeten bez sersinler
sahsen evim derim ama evm yoksada en azindan bana ait oldugunu bildigim yatak odam nerdeyse orasi derim!!! otel yada gerdek için baska yer istemem,
bu arada hep merak etmisimdir, otel suitinde gerdege giren çiftler çarsaflari ne yapiyorlar?
ben şahsen evimde yatak odamda isterim..o otel odalarında kaç kişi o yatağa yatıyo yani çarşaflar değişsede bilmiyorum ben kimsenin yattığı yatağa yatamam
hemde oralarda çarşafı öyle bırakıyolarsa ayıp yani ayriyeten bez sersinler
inanmiyorum ayip yaw temizlemesi oda bakicilarina mi kaliyor
o kadar temizledikleri yetmiyor birde böyle görgüsüzlerin çarsaflarini mi degistiriyorlar!
esasen merak ettigim hani balayina gittiklerinde gerdege girdikten sonra maglum bazi kaynanalar görmek ister iste o zaman ne yapiyor bu millet yaw!!!
o görmek isteyenleri de hiç anlamam, oğlu kabul ettiyse o diyebilir ki yahu......ama görmek isteyenlere de saygı duyarım, burdan şimdi bana kızmasınlar....hehehehehehehehehehe
inanmiyorum ayip yaw temizlemesi oda bakicilarina mi kaliyor
o kadar temizledikleri yetmiyor birde böyle görgüsüzlerin çarsaflarini mi degistiriyorlar!
esasen merak ettigim hani balayina gittiklerinde gerdege girdikten sonra maglum bazi kaynanalar görmek ister iste o zaman ne yapiyor bu millet yaw!!!
bence arabada ve ıssız bi ormanda çok güzel olurkaydirigubbakcemile3
ormanda bide tecavüz havası verdinizmi tadından yenmezzkaydirigubbakcemile
yani şindik tam bilmiom ama evlenince uygulicamm-tatlicadiarzu-
:asigim:
tecavüz havasımıııı:1shok: nehir iyimisin kuzum :mymeka::uhm::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?