ilişkinizi nerede yaşamak istersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görgüsüzlükmüüü:roflol::roflol::roflol:

e oteldeki çarşafı toplayıp götürsünler barii o daha beter görgüsüzlük değilmii sizce

cnm olur mu ole sey hem otel yoneticisi anlar halden kanli kanli kalmasi daha mi iyi cinayet islenmis gibi.... :1ninca: Çok üzgünüm çoook

Bende ilk gecemi otelde geçirenlerdenim ve bende (benim anneciğim o düğün teleaşı arasında çantama iliştirmiş birde bana hatırlatmayı unutmamıştı) yanımda yedek hemde özel dikilmiş kalınca bir çarşaf götürdüm:utangac: tatillerde uzun uzun otellerde kaldığım için yatağımın çarşafı değişecek bile olsa düzenli ve temiz tutarım va asla yatağımı düzenlemeden otelden ayrılmam benden sonra bozup tekrar düzenlicek ve çarşafları değiştirecek bile olsalar:kahve::kahve:
NOT:çarşafa bakma olayı bizde yoktur ne annem istemiştir böyle birşeyi nede kayınvalidem zaten herşey eşler arasında kalmalıdır bence....

Son düzenleme:
gercekten bır zaman sonra ev helede yatak odası sıkmaya baslıyor bır ornek verebılırım
yatılı mısafırlıge gıdıldıgı zaman cok cekıcı oluyor

yok artık daha neler....
Ben sonrasında düşa girmeden uyuyamam ki o durum ne oacak kimsenin evinde gecenin bir vakti duşa giremem zaten herşeyi ortaya çıkarır buda bana göre değil çok utanırım ben:utangac::utangac::utangac:

yalnız yorumlara koptumsırnaşık şey
bu arada ben ilk gecemi özellikle otelde geçirmek istiyorum
sanki kaçamak yapmış gibi daha bir zevkli olur:jeyyar:-tatlicadiarzu-
çarşaf da kan revan olmaz ne bu ya şakır şakır mı gelecek
kagıt havlu ile sil gitsin-tatlicadiarzu-

kızlar harika cevaplar vermişsiniz süpersiniz hihoyyyt

deniz diyorum ben bu soruyaa sabah kimsecikler yokkennnkaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 evleniim denemek lasım bunusengözlerimebaksanab

valla bi külübe olsa içinde şömine olsaa oda yanıyo olsaa çok değişik olurr.. hep öyle bi fantazim vardır zaten nedenseekaydirigubbakcemile2

vallahi nasil soylesem canim nerde isterse orada arabada otelde banyoda yatak odasinda masanin uzerinde nasil denk gelirse:jeyyar:

deniz diyorum ben bu soruyaa sabah kimsecikler yokkennnkaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 evleniim denemek lasım bunusengözlerimebaksanab

Tavsiye etmem canım,boğulma tehlikesi geçiriyorsun çünkü:utangac:yerimseniben

sahsen evim derim ama evm yoksada en azindan bana ait oldugunu bildigim yatak odam nerdeyse orasi derim!!! otel yada gerdek için baska yer istemem,
bu arada hep merak etmisimdir, otel suitinde gerdege giren çiftler çarsaflari ne yapiyorlar?

Oturup bi güzel yıkıyorsun canım.Ben safın önde gideni,ne çarşaf ne havlu tamtakır gitmişim aferin bana,balayında çamaşır yıkadım bigüzel:roflol::roflol:

Ben arabada isterim aslında ama nerde nasıl olur bilemedim bi türlü...kafamçokkarıştı

İki çarşaf üst üste koyduğunda (biri oteldeki biri kendi çarşafımız) diğer çarşafa geçmiyo mu :uhm:

yok artık daha neler....
Ben sonrasında düşa girmeden uyuyamam ki o durum ne oacak kimsenin evinde gecenin bir vakti duşa giremem zaten herşeyi ortaya çıkarır buda bana göre değil çok utanırım ben:utangac::utangac::utangac:

sende dusunu sabah alıver canım bız yaz kış her sabah dus aldıgımız ıcın sorun olmuyor
bırde 10 veya 15 gun kalınca napacaz

şu an tasınıyorum esyaları sattık yenı esya alalım dedıkkk ...iki çekyatımız kaldııı .......tasınana kadar cekyatımda cekyatım:):).)sonra gidip yatak odası takımı alınca yatağımda yatagım:)

Ben arabada isterim aslında ama nerde nasıl olur bilemedim bi türlü...kafamçokkarıştı[/QUOTE]

kız arabada daracık yerde sıkıs tepişşşş............toz duman katılıyo arabanın ıcıne gel vazgeçççççç:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X