komik olacak ama ben arada bir surat yapıyorum, öyle kendine geliyor :)
"Yaptığı güzel şeyler için mutlu olun ve o sizin için daha fazlasını yapmak isteyecektir. Bir erkek hayatınıza artı kattığını hissetmediğinde size olan ilgisi azalır ve ilişkinize bağlı kalması onun için zorlaşır. Takdir, bir erkeğin sizin için hissettiği tutkuyu besler ve onu size bağlar. Ona, ihtiyacı olan takdiri göstermeye başlayın ve ilişkinizin derinleşeceğini göreceksiniz."
kızlar bu söz sizce ne kadar dogru????
ve siz ilişkinizin daha güzel
daha iyi olması için neler yaparsınız ?????
ben şöyle bir yöntem uyguluyorum
çok fazla üstüne düşmüyorum, ona olan ilgimi çok belli etmiyorum...(ki onu çok sevmeme rağmen)
aramıza hep bir mesafe koyuyorum çok hafiften...
mesela o bana 5 adım geliyorsa, ben ona 1 adım gidiyorum..
sanki böyle yapınca bana olan ilgisi daha da artıyor gibime geliyor...:103:
Tabi çok doğru perimm ..
Ben ona deli gibi aşık olduğumu olduğum gibi hissettiriyorum.
Her şeyi ile ilgileniyorum hatta utanmasam terledi mi diye kontrol edip havlu koyacağım sırtına.
Hiç aman mesafe koyayım o koşsun derdin de değilim ben 1 adım atarım o 2 adım ben ona 10 adım atarım hiç problem değil ama yaptığım hiç bir şey de karşılıksız kalmaz çok şükür.
İlgiyi alakayı hiç eksik etmez, her konuda benim fikrimi alır, üzmemek için ne yapacağını şaşırır.
Senin de yazdığım gibi onaylama konusunda dikkat ederim, yaptığı ufacık bir hareket bile olsa mutlaka dile getiririm, bu şekilde davrandın belki küçük bir şey ama beni çok mutlu etti.
Sık sık taktir ederim ve her istediğimi ( arada kendimi kaybetsem de ) tatlı dille söylerim.
Çok şükür yaptığım her şeyi hak eden bir adam.
benim gördüğüm kadarıyla ne kadar kendini çekersen o kadar üstüne düşüyorlar.
birde şöyle birşey var. adam sizi gerçekten seviyorsa ne yaparsanız yapın sevmeye devam edecektir.
sevmiyorsa ağzınızla kuş tutsanız faydasız..
haklısın ..
ama birde bu sevgiyi kaybetmemek var..
çogu zaman ilişkilerimizde farkında olmadan sevdigimiz insanı kendimizden uzaklastırıyoruz..
işte bunun için;saglıklı ilişkinin önemli noktaları olmalı muhakkak..
haklısın canım
karşındaki insanın sevgisine güveniyorsan sana dğer verdiğini hissediyorsan o seni mutlu ediyorsa, sende onu mutlu etmek için birşeyler yapmalısın
böyle oldukça ilişki daha da güçlenirr
Allah nazarlardan saklasın tatlımm
imrenilecek bir aşka sahipsin ozaman..
e bununda saglıklı olabilmesi;daha güzel olabilmesi için
elinden gelen çabayı gösteriyosun.
bizimde öyle yapmamız lazım galiba..
"sevgi ve huzur" eksik olmamalı galiba hiççç:26::26::26:
Tabi ki bunlar sevgi varken olan şeyler canım, sevmeyen insana ağzınla kuş tutsan yaranmaz ama nişanlının seni çok sevdiğine inanıyorum ben.
Kendini onun yerine koy; sevgi huzur olmadığında sen de sıkılıp bunalmıyor musun hatta bir ara ayrılsam da bitse demedin mi ?
Sonuçta sen de seviyorsun.
Oysa mutlu olduğunuz da ona aşkının kat kat arttığını hissediyorsun, farklı cinslerin her açıdan empati yapması doğru sonuç vermeyebiliyor ama bu konuda bence onlar da bizim gibi ..
evett cok haklısın canım.
her insanda oldugu gibi olur ;sevgi ve huzurun olmadıgı yerlerde,insan cok fazla bunalır bencede
haklısın empati çok önemli ya
bu sevgi ve huzur ortamını nasıl daha da büyütebiliriz sence ???
Bence tek kelime hoş görü.
Zaten sevgi yeterince var siz de ama insanız sonuçta hepimizin hataları olabilir, hatalara sinirle karşılık vermek yerine güzelce anlatmak ve unutmak ( tabi çok büyük hatalardan bahsetmiyorum.) çok önemli. Geçenlerde ben çok kırıcı bir şey yaptığımı fark ettim.
Sevdiceğim ne kadar üzüldüğünü anlattı, ben fark ettim ama hislerini anlattıktan sonra konuyu bir daha yüzüme vurmadı ve bu beni çok etkiledi ne kadar anlayışlı, hoşgörülü davrandı diye ve bir sorun olduğunda onun gibi davranmam gerektiğini tekrar fark ettim. SOnuçta ben bundan mutlu oldysam o neden olmasın ?
Peri'cim benim erkek arkadaşımı görsen benim haricimdeki insanlara karşı nasıl hayt höyttür.
Azıcık gerilsin hemen bağırır çağırır.
Annesi babası da dahil bu konuya.
Ama ben ona o kadar hoş görüyle yaklaştım ki, tıpki bir anne gibi bir karşılık beklemeden o saflığıyla karşılık beklemeden sevdim, sevdiğimi hissedip şımarırsa diye hiç korkmadım.
İşte bu sevgi, bu höş görü onda öyle bir etki yaptı ki, kimseyi umursamayan adam beni kırmamak için ne yapacağını şaşırıyor.
O yüzden sabredin ve sevginizi hoş görünüzü onlara hissettirin.
Küçük çocuklar oluyor erkekler ve bizimle beraber büyüyorlar ..
Tabi biz de onlarla..
inşallah bizde senin kadar şanslı oluruz
tatlımmmm
Biraz sabır canım istediğin gibi olacak inşallah
benim gördüğüm kadarıyla ne kadar kendini çekersen o kadar üstüne düşüyorlar.
birde şöyle birşey var. adam sizi gerçekten seviyorsa ne yaparsanız yapın sevmeye devam edecektir.
sevmiyorsa ağzınızla kuş tutsanız faydasız..
Bence tek kelime hoş görü.
Zaten sevgi yeterince var siz de ama insanız sonuçta hepimizin hataları olabilir, hatalara sinirle karşılık vermek yerine güzelce anlatmak ve unutmak ( tabi çok büyük hatalardan bahsetmiyorum.) çok önemli. Geçenlerde ben çok kırıcı bir şey yaptığımı fark ettim.
Sevdiceğim ne kadar üzüldüğünü anlattı, ben fark ettim ama hislerini anlattıktan sonra konuyu bir daha yüzüme vurmadı ve bu beni çok etkiledi ne kadar anlayışlı, hoşgörülü davrandı diye ve bir sorun olduğunda onun gibi davranmam gerektiğini tekrar fark ettim. SOnuçta ben bundan mutlu oldysam o neden olmasın ?
Peri'cim benim erkek arkadaşımı görsen benim haricimdeki insanlara karşı nasıl hayt höyttür.
Azıcık gerilsin hemen bağırır çağırır.
Annesi babası da dahil bu konuya.
Ama ben ona o kadar hoş görüyle yaklaştım ki, tıpki bir anne gibi bir karşılık beklemeden o saflığıyla karşılık beklemeden sevdim, sevdiğimi hissedip şımarırsa diye hiç korkmadım.
İşte bu sevgi, bu höş görü onda öyle bir etki yaptı ki, kimseyi umursamayan adam beni kırmamak için ne yapacağını şaşırıyor.
O yüzden sabredin ve sevginizi hoş görünüzü onlara hissettirin.
Küçük çocuklar oluyor erkekler ve bizimle beraber büyüyorlar ..
Tabi biz de onlarla..
ben de istiyorum, kardeşi abisi falana var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?