Ay ne alaka ya bu kadar herşeydrn bişey çıkarılarak yaşanır mıBu vaziyete geldik en sonunda maalesef yapılan her olaya anlam çıkarmaya çalışıyoruz ve şu an öyle bir devirdeyiz ki insanlar birbirine kolay güvenmiyor sevgili de olsan bir olasılık bırakıyoruz
Yani konu sahibi burada o kişinin kendisine yani konu sahibine güvendiğini hissetmiş sanırım.Yani herşeyi anladım da arabada para ve telefon bırakıp yemek almaya gitmesine nasıl bir anlam yüklenmesi gerekiyor
Herkesin kendi tercihiAy ne alaka ya bu kadar herşeydrn bişey çıkarılarak yaşanır mı
Ben de ise tam aksi hangi erkek daha böyle ağırbaşlı ulaşılmaz gibiyse daha çok ilgimi çekiyor bunun nedeni ise her kişiye karşı bu cocuk böyle mesafeli, güven veriyor böyleleri
Güvendiğini hissettim de diyebilirm bir yandan belki denenmiş te olabilirim ikilemli bir durum. Öyle aklıma geldi de sorma gereği duydum buradanYani konu sahibi burada o kişinin kendisine yani konu sahibine güvendiğini hissetmiş sanırım.
İlişki konularıyla ilgili yaniIlişkisel kelimesinide ilk defa duydum. Anlami nedir?
İlk aşamadan diyorum canım. İlk zamanlardan olan yoğun ilgi samimi gelmiyor bana.Insanin hoşlandigi kişiye ilgi gostermesi normal bir sey. Hoşlanilan kişiye, eşe, sevgiliye ilgi göstermek demek butun önümüze gelenle flortleşiriz, herkes bizi kolay elde eder anlamina gelmiyor.
Bu adamlar boyle poz keserek sizi yiyor.
Gidin bakin internet ortaminda erkeklerin yaptigi muhabnetlere. Erkekler hakkinda forumlarda fikir alisverisi yapam sadece biz degiliz onlar da konusuyor.
Kadinlari nasil peşimizde kopek ederiz, alfa erkek nasil olunur gibi sacma sapan muhabbetlerin döndügü yerler var hatta videolar var.
Kadina fazla yuz vermeyeceksin agir olacaksin ilgiyi iki verip bir cekeceksin tarzinda. Ayni sizin bu adamin taktikler.Boyle bir karakter oluşturanlar var genel hayatinda.
Valla bu taktik olayını bilmiyordumInsanin hoşlandigi kişiye ilgi gostermesi normal bir sey. Hoşlanilan kişiye, eşe, sevgiliye ilgi göstermek demek butun önümüze gelenle flortleşiriz, herkes bizi kolay elde eder anlamina gelmiyor.
Bu adamlar boyle poz keserek sizi yiyor.
Gidin bakin internet ortaminda erkeklerin yaptigi muhabnetlere. Erkekler hakkinda forumlarda fikir alisverisi yapam sadece biz degiliz onlar da konusuyor.
Kadinlari nasil peşimizde kopek ederiz, alfa erkek nasil olunur gibi sacma sapan muhabbetlerin döndügü yerler var hatta videolar var.
Kadina fazla yuz vermeyeceksin agir olacaksin ilgiyi iki verip bir cekeceksin tarzinda. Ayni sizin bu adamin taktikler.Boyle bir karakter oluşturanlar var genel hayatinda.
İlişkimiz yoksa hayırdır cerrraaam derimBir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acabave aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?
Ama altında başka anlamlar olmayan boş örnekler, yaşınız çok genç sanırım ileride bu konuyu dönüp okuduğunuz zaman sizde anlayacaksınız diye düşünüyorum.Ya bunlar sadece bir örnek canım
Evet 20 yaşındayımAma altında başka anlamlar olmayan boş örnekler, yaşınız çok genç sanırım ileride bu konuyu dönüp okuduğunuz zaman sizde anlayacaksınız diye düşünüyorum.
Onu belirttiğini anladım zaten bana anlamsiz geldi. Ne diyecek bana hırsız gözüyle bakmıyor diue mi sevinecek yaniYani konu sahibi burada o kişinin kendisine yani konu sahibine güvendiğini hissetmiş sanırım.
hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor.
Her şeyden anlam çıkarma çabalarınızı anlamadığım gibi, konuyu bir kendi başınıza gelmiş gibi, bir de başkasının başına gelmiş gibi anlatmanızı da anlamadım.aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp
Bir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acabave aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?
Güveni bilmem de keko bir erkektir.Bir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acabave aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?
Yani napcaksın ilgisiz erkeği? Bir erkeğin ilgi kırıntılarıyla nereye kadar? Asıl bunları sorman gerekmez miydi? Cüzdanını bırakıp gitmiştir belki unuttu? Niyet okumak bu biz bilemeyiz. Çok merak ediyorsan kendisine sorBir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acabave aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?