İlişkisel

userrry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
142
27
13
Bir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acaba ve aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?

Bu vaziyete geldik en sonunda maalesef yapılan her olaya anlam çıkarmaya çalışıyoruz ve şu an öyle bir devirdeyiz ki insanlar birbirine kolay güvenmiyor sevgili de olsan bir olasılık bırakıyoruz
Ay ne alaka ya bu kadar herşeydrn bişey çıkarılarak yaşanır mı

Ben de ise tam aksi hangi erkek daha böyle ağırbaşlı ulaşılmaz gibiyse daha çok ilgimi çekiyor bunun nedeni ise her kişiye karşı bu cocuk böyle mesafeli, güven veriyor böyleleri

Insanin hoşlandigi kişiye ilgi gostermesi normal bir sey. Hoşlanilan kişiye, eşe, sevgiliye ilgi göstermek demek butun önümüze gelenle flortleşiriz, herkes bizi kolay elde eder anlamina gelmiyor.
Bu adamlar boyle poz keserek sizi yiyor.

Gidin bakin internet ortaminda erkeklerin yaptigi muhabnetlere. Erkekler hakkinda forumlarda fikir alisverisi yapam sadece biz degiliz onlar da konusuyor.
Kadinlari nasil peşimizde kopek ederiz, alfa erkek nasil olunur gibi sacma sapan muhabbetlerin döndügü yerler var hatta videolar var.
Kadina fazla yuz vermeyeceksin agir olacaksin ilgiyi iki verip bir cekeceksin tarzinda. Ayni sizin bu adamin taktikler. Boyle bir karakter oluşturanlar var genel hayatinda.

İlk aşamadan diyorum canım. İlk zamanlardan olan yoğun ilgi samimi gelmiyor bana.

Valla bu taktik olayını bilmiyordum

İlişkimiz yoksa hayırdır cerrraaam derim yeni nesil pat bir gunde sevgili olmaya karşıyım abi bana söyle biz neyiz sonra öp .ilişkim varsa da hoşuma gider.

Helalimsin demenin bir yoludur alından öpmek kdskjkjd
Bundan sonra dizini kırıp onun kadını olacak sözünden çıkmayacaksın

Güveni bilmem de keko bir erkektir.

Alnından öpmek bir kriter degil bence.
Bizim okulun güreş takımı vardı.
Bunların antrenöru her maça çıkmadan önce alnından operdi adamları
Ayrıca telefonunu sokakta birkmiyor adam arabasında bırakıyor.
Tanımasa ; elinin kadınini arabasina almaz herhalde.

Yani napcaksın ilgisiz erkeği? Bir erkeğin ilgi kırıntılarıyla nereye kadar? Asıl bunları sorman gerekmez miydi? Cüzdanını bırakıp gitmiştir belki unuttu? Niyet okumak bu biz bilemeyiz. Çok merak ediyorsan kendisine sor

“Telefonu bırakıyorum bak güvenilebilir erkeğim” demek istemiş. Güvenilir erkek bunu bu şekilde kanıtlamaya çalışmaz. Alnından öpmesi, telefonu bırakması, para bırakması.. cidden bir erkeğin bu hareketlerine mi düştün? Çıtayı yerle bir etmektir bu, yapma bunu kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…