ilişkisi var olan yada evli hanimlarin fikrinize ihtiyacımiz var?

Sevgili hanimlar merhaba,

Suan arkadaşımla birlikteyim, bugun arkadasimin sevgilisiyle beraber tanisma yıl dönümü (evli degiler) benim arkadasım gece güzel şeyler yazip sevgilisine yolladi örnek vereyim : seninle ilk tanistigimda hemen bir elektrik denen birsey varya o oldu gibisinde, oda sakayaya vurdu kac volt elektrik dedi.. arkadaşim yazdiklarimi okudun demi dedi sevgilisi ise evet okdum canim dedi, cute diye cevap verdi

Halbuki arkadaşım, ondanda guzel soz beklemisti, mesela iyiki varsin gibi tatz felan.. ama söylemedi..

Arkadasimda biraz bozuldu.. sizce bozulmakla hakli mi? Yada abartiyormu?
Bazı erkekler böyledir sürprizlere büyük tepki vermezler erkekler dedim ama bende öyleyim büyük tepkiler veremem yani.

Suan arkadaşımla birlikteyim, bugun arkadasimin sevgilisiyle beraber tanisma yıl dönümü (evli degiler) benim arkadasım gece güzel şeyler yazip sevgilisine yolladi örnek vereyim : seninle ilk tanistigimda hemen bir elektrik denen birsey varya o oldu gibisinde, oda sakayaya vurdu kac volt elektrik dedi.. arkadaşim yazdiklarimi okudun demi dedi sevgilisi ise evet okdum canim dedi, cute diye cevap verdi

Halbuki arkadaşım, ondanda guzel soz beklemisti, mesela iyiki varsin gibi tatz felan.. ama söylemedi..

Güzel söz söylemek içinden gelmemiş olabilir ancak şakaya vurması hoş olmamış.
Belli ki ciddiye almamış arkadaşının yazdıklarını.

Bir de ilişkisi olan ya da evli olanların fikirlerini özellikle dikkate alması gereken bir durum değil :)

bu arada arkadasinizin yazdigi da hic romantik degil yani bana yazsa sevgilim bende dalga gecerdim

Klasik odun erkek ne bekliyor ki?O bir de evlenince görsün abartmayı:halay:

erkekler boyle degil odun olanlar boyle
benimki ilk ayimizdan 12.ayimiza kadar her ay donumumuzde isyerime cicek getirdi
hala da hem cikmaya basladigimiz tatihi hem tanisyigimizi hem de evlilik yildonumumuzde kutlama yapar
Cok sanslisin canim

bu arada arkadasinizin yazdigi da hic romantik degil yani bana yazsa sevgilim bende dalga gecerdim
Yani okadar çok seyler yazdiki kendim okudum ve guzrl seyler yazdi. Sadece sevgilisi bu cumleye cevap verdi..

Ben olsam ben de öyle cevap verirdim. :)
Eğleniniz efendim. Güzel vakit geçirip egleniyorsaniz ötesi laf.

Klasik odun erkek ne bekliyor ki?O bir de evlenince görsün abartmayı:halay:
Mesela arkadasim iyiki varsin, benim icin cok önemlisin ve yerin herzaman ayridir, ona olan duygularini dile getirdi. Sonra arkadasim dediki : duygularimi anlatim sendende guzel bi soz beklerdim mesela iyiki varsin gibisinde. Sonra kendisi dediki: tabiki iyiki varsin vsvs.

Elektrik nedir ama :) saçma geldi bana da ilk gördüğümde elektrik aldım mı dedi? :KK70:Sanırım bende aynı cevabı verirdim.

Elektrik nedir ama :) saçma geldi bana da ilk gördüğümde elektrik aldım mı dedi? :KK70:Sanırım bende aynı cevabı verirdim.
Internet uzere tanistilar. Yani.ilk bulusma goz goze gelirsiniz ya yani isindim demek istiyor sanam bunu okadar abartilicak ne var kiz duygularini ifade etmis..

larissaa larissaa merhaba..
Sözlere takılmasın arkadaşınız. Çocuk 1 sayfa dolusu, kızın duymak istedigi şeyi yazar ama hareketleri tavırları insanlık dışı olur...
Diğer taraftan lafla söylemez ama bir hareketiyle dünyalar kızın olur.. Tavır davranış onemli olan ;)

Arada gıcıklığım tutarsa bende öyle tepki veriyorum ama eşim yapsaydı ilk ve son duygusal mesajım olurdu:)

Cok sanslisin canim
sansli oldugumu dusunmuyorum , bu odunlarin alicisi oldugu surece duzelmek yada caba sarfetmek icin bir nedenleri olmuyor
ben herseyin kadinlarin elinde olduguna inanirim , arkadasinizjn sevgilisi ile kimse beraber olmasa o da bir kadin icin caba sarfederdi bana gore

sansli oldugumu dusunmuyorum , bu odunlarin alicisi oldugu surece duzelmek yada caba sarfetmek icin bir nedenleri olmuyor
ben herseyin kadinlarin elinde olduguna inanirim , arkadasinizjn sevgilisi ile kimse beraber olmasa o da bir kadin icin caba sarfederdi bana gore

Kadinin elinde derken? Nasil yani.. acarmisiniz konuyu. Arkadasim ne yapsa adam odunluktan vazgecer

Ay genç arkadaşlarım azıcık şiir okuyun!
Öyle yeni yetmeleri de değil hani!
Duygular nasıl ifade edilir, nasıl anlatılır öğrenmiş olursunuz.

Onun dışında ben "cute" ve " tatz" a takıldım.

Nerde eski aşklar ah ah!

Arkadaşında pek romantik şey yazmamış .bana da yazsa sevgilim elektrik cart curt bende voltajını sorardım:KK53:

Yanı arkadasınızda soylenmemiş bişey dememiiş ki yani.tv lerde milyonlarca kez soylenıyor bu cumle eşim bana soylese hıc hosuma gıtmez mesela. Hıcde romantık değil usak haklı ne yapacadı:110:

Back
X