ilişkisi var olan yada evli hanimlarin fikrinize ihtiyacımiz var?

Romantiklik adi altinda sacma sapan seyler yazarsaniz insanin karsilik vereceksede veresi kalmaz. :D O ayri ama sonucta karsimizda sevdigimiz var.
Bazen benim eşimde şiir yazacagim diye sacma seyler yazabiliyor ama kalkipta dalga gecmedim. Illa karsiliginda O nunda uzzzunn romantik yazi yazmasi gerekmez kisa ama hoş bir cevap verilebilirdi. Sonucta benim icin dusunulmus. Herne kadar sacma da olsa, ne kadar tarzina da uymasa dalga gecilmez. Geciyorsa sevmiyordur. :))) Bosuna ugrasmasin arkadasin.

Üstelik belki ilk üyelikleriyle gayet iyi muhabbetimiz olan insanlar. Çok sinir bozucu . Keşke bilsek kimmiş.
Normalde ifşa edilmesi gerekmiyor mu ikinci üyeliğin.Sanki öyle okumuştum kurallarda.Yanlış mı hatırlıyorum.Bilelim tabi.Boş oyunları dert sanıp vakit harcıyoruz burda.Ayıp.

Normalde ifşa edilmesi gerekmiyor mu ikinci üyeliğin.Sanki öyle okumuştum kurallarda.Yanlış mı hatırlıyorum.Bilelim tabi.Boş oyunları dert sanıp vakit harcıyoruz burda.Ayıp.
Bence de edilmeli. Ciddiye al,hatta üzül,sonra bir fark et ki,birilerinin hayal ürünü sorununa çözüm aramışsın.

Üstelik belki ilk üyelikleriyle gayet iyi muhabbetimiz olan insanlar. Çok sinir bozucu . Keşke bilsek kimmiş.
aynisini dusunmistum dile getirmissiniz
ikinci uyeliklerin aciklanmasi gerektigini dusunuyorum
bu bize yapilan cok buyuk haksizlik
Mune Mune neden ogrenemiyoruz bu kullanicinin kim oldugunu?

Sahsen bende romantizmden nefret ederim nisanlim da ayni sekilde... bana cevabi normal geldi

Back
X