İlişkisinde mutlu olanlar nasıl başarıyor?

Evet, aslında bunların bilincindeyim ama bırakıp gidemiyorum. Aşırı sadık bir insanım galiba. Fazla merhametliyim ve duygusalım. Bu yüzden çok zorlanıyorum

Yazdıklarımda sadakatsizliği nasıl bağdaştırdınız anlamadım ama BAĞLI demedim BAĞIMLI dedim.
İkisi çok farklı şeyler.
Siz erkeğe bağımlı olduğunuzu hissettirirseniz o da vazgeçilmez olduğunu düşünür.
Bu arkadaşlık ilişkilerinde de böyledir ne yazık ki.
Hayvanlar,bebekler ve çocuklar dışında çok fazla vicdanlı değilimdir.
Onun için çok zorlanmıyorum.

Yazdıklarımda sadakatsizliği nasıl bağdaştırdınız anlamadım ama BAĞLI demedim BAĞIMLI dedim.
İkisi çok farklı şeyler.
Siz erkeğe bağımlı olduğunuzu hissettirirseniz o da vazgeçilmez olduğunu düşünür.
Bu arkadaşlık ilişkilerinde de böyledir ne yazık ki.
Hayvanlar,bebekler ve çocuklar dışında çok fazla vicdanlı değilimdir.
Onun için çok zorlanmıyorum.
Yazdıklarınızda sadakatsizliği bağdaştırdığım için yazmadım, kendimi ifade etmek için yazdım

Merhaba hanımlar...

Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?

Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
yüzde 50 şans geri kalan yüzde 50 si bu şansı doğru kontrol etmekten geçiyor bence.evlilik ve ilişki sürecinde öncelikle ne olursa olsun yalan söylenmemesi gerekiyor.ayrıca iki tarafında kendini karşı tarafa beğendirmek için olduğundan farklı bir kişiliğe bürünmemesi lazım.çünkü o sahte kişilik illaki bir gün bitiyor.ayrıca herşeyin çok net olması gerekiyor.eğer başta kabullenemeyeceğiniz bir huy var ise bunu değişir diye beklemek yerine hemen müdahale ederek söylemek lazım.anne baba mevzularına girmemekte çok önemli.

Öncelikle kendine değer vermek gerekiyor. İnan karşındaki insanın sana nasıl davranacağını senin tavrın belirliyor. Mesela eşim için ben asla uzulmemesi gereken, bir dediği iki edilmemesi gereken, nazlı bir prensesim. Aksi bir durumda ne hale geleceğimi de getireceğimi de tahmin edebilir.

İkincisi senin de yaptığın ama yanlış ilerlediğini ne verirsen onu alırsın. Karsı tarafın çok da poposunu kaldırmadan elinden geleni yapman gerekiyor.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Olmuyorsa zorlama.

karsınıza cıkan erkekle alakalı bu durum
kimi insan vardır siz fedakarlık ettikçe afedersiniz enayi yerine koyar ve mecbur yapacak kadın değil mi , işi ne der

kimi insan vardır sizin fedakarlıklarınız karsısında Allah razı olsun senden der, teşekkür eder.

Şhsen ben aynı beniim senelerdir , değişmedim .
İkisini de yasadıgım için kesınlıkle bu durum karsınızdaki erkeğin karakteri ile, merhameti ile , hayata bakışı ve size verdiği değerle doğru orantılı dıyebılırım

Aaa aynı ben
Bende sinirli soğuk agresif çekilmez biriyim
Ama hep alttan alan sakin birilerine denk gelmişimdir
Yada deli deliyi görünce çomağını saklar derler ya bize denk gelenlerdee öyle mi yapıyor ne :KK55:

:KK5: arkadaş olalım o zaman:-)
Bu sefer sert kayaya çattım.Ama o bile alttan alıyor.
Bazen mokumla bile kavga eden biriyim.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızda sadakatsizliği bağdaştırdığım için yazmadım, kendimi ifade etmek için yazdım

:110: alıntılamanın altına onu yazınca öyle anlaşılıyor.
Yazı dili yanlış anlamalara çok açık.
Bugüne kadar tavrınız neyse tam tersini yapın artık.
Bir de öyle deneyin bakalım nasıl olacak.
Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değil maalesef.

:110: alıntılamanın altına onu yazınca öyle anlaşılıyor.
Yazı dili yanlış anlamalara çok açık.
Bugüne kadar tavrınız neyse tam tersini yapın artık.
Bir de öyle deneyin bakalım nasıl olacak.
Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değil maalesef.
Ayrıldık, tam tersini yapmama gerek kalmadı. Ki yaptıgım zamanlar da oldu, hayatımda başkasının olmasından şüphe etti bu sefer de... Galiba tavır değil de insan yanlıştı..

Her insan kendi değerini kendi biçer.çok verici olma karşındakine.kararlı ol.karakterli dur.başka da bir şeye gerek yok.en önemlisi de sen kendini önemse. gerisi gelir.

Ayrıldık, tam tersini yapmama gerek kalmadı. Ki yaptıgım zamanlar da oldu, hayatımda başkasının olmasından şüphe etti bu sefer de... Galiba tavır değil de insan yanlıştı..

Kendine güveni olmayan insan böyle bir şüpheye düşer.Sizinle alakalı değil.
Ama arkadaşlık ilişkileri de buna dahil olmak üzere kime taviz verirseniz tepenize çıkar.
İyiniyet maraz doğurur her zaman.

çok fedakarlık derken? bunu maalesef taviz olarak algılıyorlar, tamam kötü biri olmayın ama gereksiz iyiliklerden de kaçının bence.

Kendine güveni olmayan insan böyle bir şüpheye düşer.Sizinle alakalı değil.
Ama arkadaşlık ilişkileri de buna dahil olmak üzere kime taviz verirseniz tepenize çıkar.
İyiniyet maraz doğurur her zaman.
Evet ben de kendisine söyledim; "sen kendine güvenmiyorsun bu yüzden şüphe duyuyorsun" dedim. Güvenmemesi normal çünkü beni mutsuz ettiğini ve üzdüğünü o da biliyordu. "Sen neden kötü davranıyorsun bana, düşman gibisin, beni üzüyorsun" dediğimde "kişiliğim böyle" dedi bana. Neyse artık tecrübe oldu bana...

Back
X