Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, benim 2 aylık bir ilişkim var. Beni çok sevdiğini söylüyor baş başayken çok samimi ve aşk dolu davranıyor ama söz konusu başkaları olunca başka bir yerde başka arkadaşların olduğu bir ortamda bana soğuk davranıyor. Elimi tutmuyor, samimi davranmıyor. Özellikle etrafta onunla ilgilenen kızlar varsa hayatta ilişkisi olduğunu belli etmiyor. Uzun zamandır görmediği bir kız arkadaşı ve onun arkadaşlarıyla eğlenmeye davet edildi beni götürmemek için bin bir bahane buluyor işte sıkılabilirsin emin misin gelecek misin... Sonra benim tepem atınca yok şaka yaptım moduna giriyor. Ama inandırıcı değil. Beni seviyor, kaybetmekten korkuyor ama başkalarının ilgisi de hoşuna gidiyor. Biliyorum aldatmaz, ileri gitmez. Ama birilerinin ondan hoşlanması egosuna iyi geliyor anladığım kadarıyla. Ama buda beni aptal yerine koymak demektir. Ben etrafımdaki herkese ondan bahsediyorum başka erkeklerin ilgisi rahatsız ediyor beni. Sizce ne yapmalıyım? Siz bu tarz bir durumla karşılaştınız mı daha önce? Soğuk mu davranmalıyım yoksa umursamamak mı lazım?