İlişkiye ara vermek, ilişkiyi kurtarır mı batırır mı?

ben eşimle flört donemındeyken ne buyuk kavgalar yaptıkta yınede ara verelım demedık.. ( ne kadar kırsakta bırbırımızi, kıyamadık işte :asigim: )
bence ara vermek ilişkiyi yıpratır.. partnerler bırbırınden sogur..

bence ara verilmemeli.tamam kavga edersiniz 1 yada 2 gün konusmazsınız ama yok arkadasım ben karsıyım böyle uzun ayrılıklara.o verilen aradan sonra bir araya gelsende eskisi gibi olmuyor tatlım

Duruma göre, ilişkinin boyutuna, neden ara verildiğine göre değişir... Galiba en çokta neden ara verildiğine göre değişir.. Ara vermekten korkarım ben açıkcası(ama evliliklerde) çünkü bir lafa çok inanaırım "denemişi deneme"... Ara verildiğinde ve sorunlar üzerinde konuşup tekrar denemeye karar verildiğinde sanki yazgı yine değişmiyor ve tekrar bir ayrılık geliyor..
Ayrıca ara verildiğinde kavgaların tartışmaların azalması, kişinin kendini iyi hissetmesine ve eski günlerini aslında ne kadar özlediğini farketmesine neden olursa bu da kötü... Gerçi tam terside olabilir evliliğinin kıymetini de çok iyi anlayabilir insanlar...

Bilemiyorum yani...

İlişkide taşlar yerine oturmuş, sağlamsa daha da iyi olabilir özlemek....
Ancak zaten yolunda gitmeyen birşeyler sözkonusu ise kopmasını kolaylaştırır.

bu konuyu açıcaktım ama varmış zaten.. bende çok merak ediyorum. çoğu kişi batırır demiş ama bence ilişki bi açıklık kazanır::bu arada hala her iki tarafta birbirini özleyip yokluğunu hissediyorsa bu özlem daha da sağlamlaştırabilir ilişkiyi. ama hiç bi değişim yoksa ilişkinin bitmesi gerektiği açığa çıkar.
bilmiyorum doğrumu düşünüyorum...

off kafam çok karışıkkk!!

bence ara vermek hiç iyi değil.. bi çözüme ulaşamıyosun ki bi zaman sessizlik oluyo sonra yine aynı durum değişen bişey olmuyo.. ara vermek yerine sorunlarınızı konuşup çözebilirsiniz. ara vermek ilşkinizi yıpratmaktan birbirinizden soğumaktan başka bi işe yaramaz.. bizde böyle ara vere vere sorunlarımızı kenara ata ata bittik

ya oturup hadi ara verelim diye bir karar almak bana saçma geliyor ufak bir kırgınlık olur bir iki gün herkes kendini dinler ama sonra oturulur konusulur onu anlarım.. ama sorunlarımız var deyip ara verme kararı almak bence saçma.. çevremdede işe yaradığını pek görmedim. sonrası genelde uzatmaları oynar gibi oluyor..

walla erkeklerin hiç istemediği ve kesinlikle saçma bulduğu bi durum
ilişkiye zarar verebilir
bizde vermemiştii

bir arkadaşım sevgilisiyle ara verme kararı almıştı. 2-3 ay arada arkadaşça görüştüler o kadar. daha sonra barıştılar. bu verilen ara arkadaşıma iyi geldi çünkü kendinde bazı şeyleri törpüledi. ama çocuk için boşa geçen bir zamandı hiç değişmedi. hatta ara verdikleri dönemde başka bir kızla görüştüğünü itiraf etti.. sonuç itibariyle sorunlarını çözemediler, bir işe yaramadı ara vermek.

bu ara verme işini nişanlıma (o zama sevgilimdi) anlattığımda " ara mara olmaz ilişkide, ara verilirse tamamen biter" demişti.

bence de ara verilmemeli. insan rahatça düşünmek isteyebilir bazen, ama ara vermeden de yolunu bulabilir.

ara vermek bizede saçma geliyor ama her ayrılıktan sonra değişmiş ve özlem dolu dönüyor sevgilim.

bense ilk yıl çok acı çekerdim ama artık aramıyorum onu,ister döneer ister dönmez diye düşünüyorum oda bunun farkında çok üzülüyor ve beni yeniden kazanmak için uğraşıyor hep

bitirir. Eğer ara vermek istiyorsa karşımdaki o ilişki çoktan biter böyle bir beyni olduğu için.

ara vermek zaten karşıdaki insan duyunca pat diye kalpten gitmesin diye "artık seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum"un hafifletilmiş ve alıştıra alıştıra söylenmiş halidir...

ne bu film mi izliyoruz da on dakika ara verelim... küslük müslük doğal gelişen şeyleri tabiki hariç tutuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…