- 27 Şubat 2013
- 14.799
- 42.299
- 798
Selam bayanlar
4 yıla yakın bi ilişkim var
Son 1 senedir zor bi dönem geçirdim erkek arkadaşım destek oldu beni hiç yalnız bırakmadı
Ama son 1 haftadır tartışmalarımız fazlalaştı ve yorulduğunu hissettim
İlgili davranmaya çalışsa da yorulduğunu görüyordum ve 3 ay görüşmeyelim kendimizi toplayalım dedim hemen kabul etti
Sizce yanlış bi karar mı oldu soğur muyuz diye de korkuyorum
E tamam. Bende ailemden birini kaybettim konuyla ilgisini anlayamadım gerçekten? Ben siz üzülmüyorsunuz taş kalplisiniz yazıklar olsun demedim ki. Benim fikrim bu, hayırlısı olsun dedim.Ailenizden birini kaybederseniz yaşayan insanları kaybetmek çok da sizi üzmüyor bunu anlatıyorum hanfendi ama bunun sevmemekle ilgisi Yok hayat bazen sizin canınızı aşktan daha mühim şeylerle yakar
Evet daha büyük sorunlar yaşadım hanfendi ölüm gibi ve ben de o da yorulduk neden bukadar önyargılısınız
Yıkıcı davranmadım hanfendi ailemden birini kaybettim
Aslında senin sorunu sordum , bir yıldır seni taşımış senin ara verelim demen inan öok kötü yapar onuAramızda sorun yok bazı şeyleri ters yorumlama durumu vardı son 1 senedir çok zor bi dönem geçirdim sürekli beni taşıdı benle uğraştı ve yoruldu,tek sebep bu sadece biraz kafalarımızı boşaltmak
Sonuçta ne olursa olsun size bu dönemde destek olmuş sonrasında yıkıcı davranmışsınız ara vererek demek istiyorum.Ben şahsi fikrimi söyledim.Ben kırılırdım bu şekilde davranılsaydı o kadar.Yıkıcı davranmadım hanfendi ailemden birini kaybettim
Sevdiğin insanı dertlerinle bunaltmanın alemi yok,bence siz bi uzmandan yardım alın,zira sevgiyi bunaltmak sanıyorsunuz,ölümü de güzel zaman geçirmekyanı basınız sagolsun da
ınsanlar evladını kaybedınce esını boşamıyor annesını kaybedınce sevgılısınden ayrılmıyor
tam aksıne ıkı gunluk dunya ölumlu dunya oldugunu hatırlayıp daha sakin ! olup etrafındakılerle daha guzel zaman gecırmek cevresındekılerı kaybetmek ıstemez
dedıgım gıbı tekrar basınız sagolsun bence bır uzmandan da yardım alın sız
Sevdiğin insanı dertlerinle bunaltmanın alemi yok,bence siz bi uzmandan yardım alın,zira sevgiyi bunaltmak sanıyorsunuz,ölümü de güzel zaman geçirmek
E tamam. Bende ailemden birini kaybettim konuyla ilgisini anlayamadım gerçekten? Ben siz üzülmüyorsunuz taş kalplisiniz yazıklar olsun demedim ki. Benim fikrim bu, hayırlısı olsun dedim.
Bir şey desem tamam da, cidden demedim. Konuyu durup durup yorum yapan insanlara saldırmak için mi açtınız? Buraya konu açmışsınız fikir sormuşsunuz insanlar da yazıyor, sormayın o zaman? Zaten genel olarak iğneleyici yorum yapan bir üye değilimdir, hele bunda zerre kadar bir şey yok.
Ne diyelim kaybetme korkunuz var, o da bir anda tamam dememiş. Tersine çevireyim bari.
Valla şok oldum, yorumunu görünce. Bir şey de demedim ki, üyenin doğru karar verdiğini düşünüyorumAdamın neden hemen tamam deyip sevindiğini anladım. Üye biraz poh pohlanmaya alışmış size bile naz, trip yapıyor aslında. Bu bir davranış problemine dönmüş.
3 ay çok uzun bir süre. Bu kadar zaman iletişimsizlikle soğursunuz. Asıl mesele o 3 ayı tamamlayacak mısınız, sürecin sonunda ne hale geleceksiniz. Buna bakmak lazım.
Valla şok oldum, yorumunu görünce. Bir şey de demedim ki, üyenin doğru karar verdiğini düşünüyorum
Bende kaybetme korkunuz yok dedim diye ölümden haberi olmayan ön yargılı bir ''hanfedi'' oldumölumden keyıf aldıgımı dusunduetrafınızla daha dogru vakıt gecırın dedım dıye
zor valla
Evet bu süreyi kendi adıma tamamlıcam yeterince yük oldum ve acımı tam anlamıyla yaşayamadım onu sıkmamak icin çoğu zaman gizli ağladım ve bu durumda içimde çözemediğim sorunlara sebep oldu,beni sürekli bu acıdan uzaklaştırmak istedi oyaladı oysa acı yaşanırsa çözülür ve ben sorunlarımı sindirirken o da kafasını dinlesin istedimAdamın neden hemen tamam deyip sevindiğini anladım. Üye biraz poh pohlanmaya alışmış size bile naz, trip yapıyor aslında. Bu bir davranış problemine dönmüş.
3 ay çok uzun bir süre. Bu kadar zaman iletişimsizlikle soğursunuz. Asıl mesele o 3 ayı tamamlayacak mısınız, sürecin sonunda ne hale geleceksiniz. Buna bakmak lazım.
Kusura bakmayın biraz fevriydim belki kardeşimi kaybettim 30 yasında trafik kazasında,zor günler geçirdim,belki de tamamen bitsin istiyorum,ona verebilecek enerjim kalmadı sanki,mutsuzum üzgünüm,onu da karanlığıma çekmek istemiyorum,sevsem de bazen yollar ayrılıyor,ona haksızlık etmek istemiyorum onu daha mutlu edebilecek birini bulur belki diyorum bu 3 ayı aslında bunun için istedim
sızı anlayısla ve sabırla karsılıyorum
evet ölum zor ama zaten bır nevı ölmek ıcın yasıyoruz bırı öldugunde bu omur boyu acı ıcınde yasanmaz acını yasarsın hafıfler bu senın ıcınde olan senınle alakalı olan bırseydır hayatımızdan bırını kaybedınce ılk ıs en yakınımızdakı kısıyı terk etmeyız normalde normal olarak tam aksıne etrafına daha sıkı sarılır ınsan
demek ıstedım ! herkes anladı da sızın ıcın tekrar acıkladım
sevdıgınız ınsanı gercekten bunalttıgınıza emınım
dogru karar vermıssınız haklısınız
hayırlısı olsun
tekrar basınız sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?