3 ay ilişkiye ara vermek çok uzun bir süre bence. Neden 3 ay. Ayrıca ilişkiye ara vermek fikri her zaman iyi sonuçlar doğurmaz. Sevgilimin gönlü başkasına kayar mı diye düşünüp durursun bence.Selam bayanlar
4 yıla yakın bi ilişkim var
Son 1 senedir zor bi dönem geçirdim erkek arkadaşım destek oldu beni hiç yalnız bırakmadı
Ama son 1 haftadır tartışmalarımız fazlalaştı ve yorulduğunu hissettim
İlgili davranmaya çalışsa da yorulduğunu görüyordum ve 3 ay görüşmeyelim kendimizi toplayalım dedim hemen kabul etti
Sizce yanlış bi karar mı oldu soğur muyuz diye de korkuyorum
3 ayın bi nedeni Yok bayrama kadar dedim,bayramda bayramlaşırız dedim,açıkcası biraz da gönlü başkasına kayar mı bunu görmek istiyorum sonuçta ciddiyim onla kayacaksa kaysın diyorum en azından üzülmem3 ay ilişkiye ara vermek çok uzun bir süre bence. Neden 3 ay. Ayrıca ilişkiye ara vermek fikri her zaman iyi sonuçlar doğurmaz. Sevgilimin gönlü başkasına kayar mı diye düşünüp durursun bence.
Sakiniz küs ayrılmadık güle oynaya karar verdikSürekli tartışıp birbirini de ilişkiyi de yıpratmaktansa bir süre motoru soğutmak iyi bir şey bence. 4 yıllık ilişki öyle tak diye bitmez. 3 ay dayanamazsınız bence :) 3 güne arar bir taraf. Siz sakinleşmeye bakın. Özlerseniz arayın.
Aramızda sorun yok bazı şeyleri ters yorumlama durumu vardı son 1 senedir çok zor bi dönem geçirdim sürekli beni taşıdı benle uğraştı ve yoruldu,tek sebep bu sadece biraz kafalarımızı boşaltmakKeşke sorunları anlatsaydın
Evet daha büyük sorunlar yaşadım hanfendi ölüm gibi ve ben de o da yorulduk neden bukadar önyargılısınızSöyler söylemez tamam demiş bekliyormuş demek. Sizde 3 ay gibi bir süre sunabildiğinize göre eskisi gibi gönlü başkasına kayar mı kaygısı yok diye düşünüyorum. Kaybetme korkusu yok olmuş iki tarafta da sanki.
Hayırlısı olsun.
Yıkıcı davranmadım hanfendi ailemden birini kaybettim3 ay çok uzun insanlar ayrıldıktan sonra 3 ay içerisinde ilişkiye bile başlıyor.Ayrıca neden 2 ay değil de 3 ay ?? Erkek arkadaşım bana çok destek oldu demişsiniz benim böylesine destek olduğum bir insan bana 3 ay ara verelim derse kusura bakmasın da neden diye sormam bile.Benim onun için yaptığıma karşılık bu şekilde yıkıcı davranıyoraa eğer güle güle
Ben de öyle çok sorunlu bir durum görmedim zaten. Sakinleşmeye bakın derken, kafanızı dinleyin, o tartıştığınız şeylerden uzaklaşın, bu arayı bile düşünmeyin demek istedim :)Sakiniz küs ayrılmadık güle oynaya karar verdik
Hatta çok sevindim kına getir bi yakıyım bu karara diye kızdırdı benine o ne ben aramayız çünkü biraz yorulduk ve kafa dinlemek istedik
Ben kötü bir şey söylemedim ki, kaybetme korkunuzun kalmadığını düşünüyorum. Yaşanılan kayıplarla ilgisi ne? Ne demişim de ön yargılıyım anlatmak isterseniz dinlerimEvet daha büyük sorunlar yaşadım hanfendi ölüm gibi ve ben de o da yorulduk neden bukadar önyargılısınız
Ailenizden birini kaybederseniz yaşayan insanları kaybetmek çok da sizi üzmüyor bunu anlatıyorum hanfendi ama bunun sevmemekle ilgisi Yok hayat bazen sizin canınızı aşktan daha mühim şeylerle yakarBen kötü bir şey söylemedim ki, kaybetme korkunuzun kalmadığını düşünüyorum. Yaşanılan kayıplarla ilgisi ne? Ne demişim de ön yargılıyım anlatmak isterseniz dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?