Siz be dediniz bu saçmalık karşısında?Merhaba arkadaşlar daha önceden açtığım konu ile ilgili hâlâ sürecim devam ediyor ve size tekrar bir şey danışmak istiyorum. Bugün erkek arkadaşım benimle ara vermek istediğini söyledi. Ara vermek mantıklı mıydı emin değilim. Çok üzgün hissediyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım. Ara verdiğiniz durumlar ne ile sonuçlandı? Kendimi çok çok kötü hissediyorum
İlişkiye ara vermek benim gözümde ayrılmaktır. Ben olsam direkt ayrılırdım.Merhaba arkadaşlar daha önceden açtığım konu ile ilgili hâlâ sürecim devam ediyor ve size tekrar bir şey danışmak istiyorum. Bugün erkek arkadaşım benimle ara vermek istediğini söyledi. Ara vermek mantıklı mıydı emin değilim. Çok üzgün hissediyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım. Ara verdiğiniz durumlar ne ile sonuçlandı? Kendimi çok çok kötü hissediyorum
Merhaba, ara vermek, ben başkalarıyla da deneyeyim olmazsa sana geri dönerim ya da sensiz nasıl oluyor bir bakayım daha iyi hissedersem sana dönmem vs vs..Merhaba arkadaşlar daha önceden açtığım konu ile ilgili hâlâ sürecim devam ediyor ve size tekrar bir şey danışmak istiyorum. Bugün erkek arkadaşım benimle ara vermek istediğini söyledi. Ara vermek mantıklı mıydı emin değilim. Çok üzgün hissediyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım. Ara verdiğiniz durumlar ne ile sonuçlandı? Kendimi çok çok kötü hissediyorum