• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye ara vermek

meralagh

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
99
97
8
29
Merhaba arkadaşlar daha önceden açtığım konu ile ilgili hâlâ sürecim devam ediyor ve size tekrar bir şey danışmak istiyorum. Bugün erkek arkadaşım benimle ara vermek istediğini söyledi. Ara vermek mantıklı mıydı emin değilim. Çok üzgün hissediyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım. Ara verdiğiniz durumlar ne ile sonuçlandı? Kendimi çok çok kötü hissediyorum

İlişkiye ara vermek ayrılmayı sürüncemeye sokuyor ve sonunda yine her türlü ayrılınıyor. Gereksiz ayrıl

• Beğen
Reactions: PRF
Kendinizi üzgün hissetmeniz çok normal ,erkek arkadaşınızın çok önemli sorunları yoksa sağlık ya da sevdiği birinin ölmesi ,iflas etmesi gibi,bu tür ağır sorunlar dışında ara vermek kelimesine ben olsaydım ayrılık telif ederdim ve hiç aramazdım gör bak nasıl değerli oluyorsun zaman gösterecek ,ama siz acıdan Şuan duygusal davranıp süreçte kendiniz için doğru olanı yapcak güçte bulamamanız çok normal fakat zorlayın kendinizi ,doğru olan bu 🌺biz kadınlar güçlüyüz 🥰

Üzüle üzüle güçlü olacaksınız ,her zaman mantık duygulardan önde gelsin🌸zamanla bu hissettiğiniz duygular böyle kalmayacak hep en doğru olanı için savaşın ,

Merhaba arkadaşlar daha önceden açtığım konu ile ilgili hâlâ sürecim devam ediyor ve size tekrar bir şey danışmak istiyorum. Bugün erkek arkadaşım benimle ara vermek istediğini söyledi. Ara vermek mantıklı mıydı emin değilim. Çok üzgün hissediyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım. Ara verdiğiniz durumlar ne ile sonuçlandı? Kendimi çok çok kötü hissediyorum
Siz be dediniz bu saçmalık karşısında?

İlişkiye ara vermek benim gözümde ayrılmaktır. Ben olsam direkt ayrılırdım.

Merhaba, ara vermek, ben başkalarıyla da deneyeyim olmazsa sana geri dönerim ya da sensiz nasıl oluyor bir bakayım daha iyi hissedersem sana dönmem vs vs..
Genelde, bu ara vermelerin sonunun iyi olduğunu görmedim.
Siz ayrılın ya da şu an kendinizde ayrılacak gücü bulamıyorsanız ayrılığa ve yokluğuna alıştırın kendinizi.

Asla kabul etmeyin..
Ara vermenin anlamı şu: "aslında ayrılmak istiyorum, ama bu süreci acı çekmeden atmak için alıştıra alıştıra yapalım" diyor. Kısaca siz farkından olmadan ayrılık sürecinde ona yardımcı olmanızı istiyor. Ayrıca bu süreçte başka birini bulursa iletilmişi sizinle tamamen keser, bulmasada döner zaten.

İlişki başlar ve biter ara vermek gibi birsey söz konusu olamaz, öyle birseyde yok zaten😂 Bütün exlerimize ara verip ara ara dönelim kızlar nedersiniz?😂

Back
X