- 21 Kasım 2017
- 29.439
- 128.689
- 598
E tamam bu vajinismus zaten. Siz kendi kendinize teşhis koymuşsunuz değilim diye, bu güzel bir şey motivasyon açısından ama maalesef yanlış. Kendi kendine bunu yenemiyorsanız hastalığınızı kabul edip terapi için uzman bir doktora gitmelisiniz bir an önce.tam içer giricekk esnada canım yanıyor diye geri çekiliyorum aslında,çok ağrı yapıyor nasıl tepki verecegimi bilmiyorum belkide kafamda acicak diye diye
Benim bir bilgim yok, ama burada vajinusmus başlıkları var oralara bakabilirsiniz.Peki ne yapmalıyım sizce
Teşekür ederim güzel yorumun için en azından faydalı ve bu nebze de olsa için rahatlıyor evet tam içer giricekk esnada canım yanıyor diye geri çekiliyorum aslında,çok ağrı yapıyor nasıl tepki verecegimi bilmiyorum belkide kafamda acicak diye diye ,peki uyuşması için falan sprey varmış jel kulanam varmı
Doktor bişi yapmıyor ki rahatlatıcı konuşmalar,bı iki öneri ve birsusru para alır .bide vajinismus hastaları hiç yanastirmiyo ben yanasiyorum.olsun herşey iyi güzel sadece o esnada beni tedirgin ediyor baskı yediğim için daynamiacm diye dunuykrum sanki bilmiyorum herhakde ondan herşeyin farkındayım ama o baskıya bırakamıyorum Of yaE tamam bu vajinismus zaten. Siz kendi kendinize teşhis koymuşsunuz değilim diye, bu güzel bir şey motivasyon açısından ama maalesef yanlış. Kendi kendine bunu yenemiyorsanız hastalığınızı kabul edip terapi için uzman bir doktora gitmelisiniz bir an önce.
Doktorun bir şey yapmadığını nereden biliyorsunuz yahu? Altı aylık evliyken cesaretimi toplayıp gitme kararı almıştım, hayatımın en doğru kararıydı. Dört günde çözdüm, sağlıklı bir ilişkimiz var yıllardır.Doktor bişi yapmıyor ki rahatlatıcı konuşmalar,bı iki öneri ve birsusru para alır .bide vajinismus hastaları hiç yanastirmiyo ben yanasiyorum.olsun herşey iyi güzel sadece o esnada beni tedirgin ediyor baskı yediğim için daynamiacm diye dunuykrum sanki bilmiyorum herhakde ondan herşeyin farkındayım ama o baskıya bırakamıyorum Of ya
Ne gördünüz nasıl tedavi oldunuzDoktorun bir şey yapmadığını nereden biliyorsunuz yahu? Altı aylık evliyken cesaretimi toplayıp gitme kararı almıştım, hayatımın en doğru kararıydı. Dört günde çözdüm, sağlıklı bir ilişkimiz var yıllardır.
Yani vajinismussun. Değilim yok zarım küçük falan diye kendini boşuna kandırmaya çalışma be gerek var.Ne yapmam lazım biliykrum kaç kere beynime söyledim bunu ama açıldığını hisetigi an vücudum bunu istemiyor ama çok istiyorum sevdiğim adam beni 5 yıldır bekledi ve bende ona istediğini şimdi veremiykrum
Tamam bari en azından lazercinin kızlık zarınızı nasıl gördüğünü anlatın cidden merak ettimKomik olan ne saçma sapan yorumlar yapma burda aynı şeyi yaşayan varsa yorum yapsın yardım etsin dedim gelip kendince espiri yapıyorsun,yasamadiysan yorum yazma .fake derken ne fakesi ,burda cidi bı konudan söz ediyorum doktorlara gitigimi ama tatmin edici yanıt alamadığım için buraya yazdım
Yani vajinismussun. Değilim yok zarım küçük falan diye kendini boşuna kandırmaya çalışma be gerek var.
Burada binlerce konu var bu konu hakkında bilgilenebilirsin.
Daha başka doktora gidebilirsin.
Burada kimseye kendini kanıtlamaya ihtiyacın yok. İlk önce hasta olduğunu kabullen. Daha sonra bunu yenmeye çalış.
Zaten kızlık zarın senin dediğin gibi olsaydı doktor ameliyat
Başkalarının olumsuz yorumlarını önemsemeyin. Vajinismusun dereceleri oluyor bende başta yaklaştırmıyordum şuan baya ilerledim . Benimki tembellikten uzun sürdü o ayrı. Ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar rahat oluyor onu anladım. Sizin üste olduğunuz pozisyonda deneyin bence siz çok rahat yaparsınız. doktorlar ekstra ultrason jeli ya da bebek yağı öneriyor. Eşinle yapmadan önce rahatlatıcı müzikler eşliğinde parmağınla denersen beynin kesinlikle yapabileceğini söylüyor sana etkisi olur deneyin derim. Bir de YouTube Merve tanrıverdı Vajinismus izleyin.Siz iyimisiniz ben burda kendini ifade etmeye çalışıyorum abuk subuk yorumlar yazmayin ,daha önce yasamadiysaniz yorum yapmayın Türkçe konusykrum diimi sırf ters yorum yapın diye benim sayfama yorum yazmayın Allah için yaşayan geçirmiş yazsın net ..
Çok teşekkür ederim böyle motive alıyorum en azından beynim rahatlıyor İnan vücudum bile sen tek değilsin her kes yaşamış yaparsın diyor eşim isten gelmeden önce kendimi hazirlank için buraya yazdım inşallah eğer yenersem güzel motiveler sayesinde olucak çünkü yeni evliyim maddi açıdan doktora gidemem gidin gidin diyenler var çünkü .ben yaklastiriyorum sadece tam olucakken o esnada işte beynim uyarıyor ya çok acirsa öyle büyük derecede vajinismus değilim galiba yada daha tam yeni diye mi acaba bide şey Ultrason jel kulansam bişi olur mu acabaBaşkalarının olumsuz yorumlarını önemsemeyin. Vajinismusun dereceleri oluyor bende başta yaklaştırmıyordum şuan baya ilerledim . Benimki tembellikten uzun sürdü o ayrı. Ön sevişme ne kadar uzun olursa o kadar rahat oluyor onu anladım. Sizin üste olduğunuz pozisyonda deneyin bence siz çok rahat yaparsınız. doktorlar ekstra ultrason jeli ya da bebek yağı öneriyor. Eşinle yapmadan önce rahatlatıcı müzikler eşliğinde parmağınla denersen beynin kesinlikle yapabileceğini söylüyor sana etkisi olur deneyin derim. Bir de YouTube Merve tanrıverdı Vajinismus izleyin.
Saçma sapan konuşmayı kes tammi ,herkesin zarı aynı olacak diye bişi yok herkes vajinismus da olacak diye bişi yok , sen ultra zekamisin hemen vajinismus sun diyorsun insanlar kendilerine yaklastiramoyor bile ,ve herkesin anatomik yapısı farklı o algılarını ac öyle konuş sen doktor değilsin bana burda ahkam kesme ,kadın kadının düşmani olmuş resmn ya çok komikse başına da gelsin o Zaman.Yani vajinismussun. Değilim yok zarım küçük falan diye kendini boşuna kandırmaya çalışma be gerek var.
Burada binlerce konu var bu konu hakkında bilgilenebilirsin.
Daha başka doktora gidebilirsin.
Burada kimseye kendini kanıtlamaya ihtiyacın yok. İlk önce hasta olduğunu kabullen. Daha sonra bunu yenmeye çalış.
Zaten kızlık zarın senin dediğin gibi olsaydı doktor ameliyat ol derdi.
Öyle de denicem teşekür ederimDedikleri gibi uzun ön sevişme ve senin üstte olduğun pozisyonu dene derim. Acıyacağını değil bir seferde biteceğini düşün. Olmazsa bugun sadece minik bir kısmını almayı dene. Yarın biraz daha fazlasını denersin gibi. Kontrol sende olsun ve az az dene yani
Siz niye bu kadar yükseldiniz ki bence de vajinusmussunuz tek kriteri kendini kasmak değil zaten bu hastalığın önce bence bişeylerin farkında olun bunu kabullenin ve sorunu daha düzgün şekilde çözmeye çalışınSaçma sapan konuşmayı kes tammi ,herkesin zarı aynı olacak diye bişi yok herkes vajinismus da olacak diye bişi yok , sen ultra zekamisin hemen vajinismus sun diyorsun insanlar kendilerine yaklastiramoyor bile ,ve herkesin anatomik yapısı farklı o algılarını ac öyle konuş sen doktor değilsin bana burda ahkam kesme ,kadın kadının düşmani olmuş resmn ya çok komikse başına da gelsin o Zaman.
Ben doktorada gittim ultrason jeliyle parmak çalıştı. Aklınız kalmasın farklı bir şey yapılmıyor. Aynı çalışmaları evde kendiniz de yaparsınız. Jelin hiç bir zararı yok. Burdaki Vajinismusu yendim yorumlarını da okuyun isterseniz içiniz daha da rahatlayacaktır. Ön sevişme+ jel + uygun pozisyon. Yaparsınız inşallahÇok teşekkür ederim böyle motive alıyorum en azından beynim rahatlıyor İnan vücudum bile sen tek değilsin her kes yaşamış yaparsın diyor eşim isten gelmeden önce kendimi hazirlank için buraya yazdım inşallah eğer yenersem güzel motiveler sayesinde olucak çünkü yeni evliyim maddi açıdan doktora gidemem gidin gidin diyenler var çünkü .ben yaklastiriyorum sadece tam olucakken o esnada işte beynim uyarıyor ya çok acirsa öyle büyük derecede vajinismus değilim galiba yada daha tam yeni diye mi acaba bide şey Ultrason jel kulansam bişi olur mu acaba
Sizi çok iyi anlıyorum . Benimde canım o kadar yanmistiki. Çoğu insan azıcık acıdı o kadar olmaz diyip duruyor ama bu kişiden kişiye değişiyor bence. Çünkü o an ciddi caniniz açıyor.benimde öyle olduğunda ilk gün yok olacak diye kendimi resmen şartlamıştım olmustuda ama 2 ay kadar her ilişki yaşadığımızda ağrım olmuştu şuan daha normal . Krem vs kullanmadım ama on sevismeyi uzatmak gerekiyor2 aydır wvlyim ilişkiye giremiyorum yardım edin doktora gitim muayne Etiler bişi yok dedi kızlık zarı normal sadece biraz küçük dedi ama baya küçük nokta gibi bence vajinusmus değilim çünkü olsun diye çaba gosteriyorum eşim tam yapacak agyr ve girmiyor bende istemiykrum canım yanıyor çünkü çok dar ve baya deliği küçük ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun ama vajinismus oldugmu düşünmüyorum kızlık zarım küçük canım yanıyor jel ve sprey öneren kulaaman barmi yada olunca nasıl bı his deneyemililer
Valla ya ne regl sancıları çekiyoruz o ne ki. Acıya odaklanmamak lazım.Acıdığı noktada geri çekilme bekle o acı sen sürekli yaptıkça süresi daha da kısalıyor ilk başta belki 1 dakika acıyor sonra geçiyor sonra yavaş yavaş tekrar birazcık daha ileri git yine 1 dakika açıyor sonra tekrar geçiyor tamamen alana kadar yavaş yavaş hareket et zaten yaptıkça ve girişe alıştıkça o süre daha da kısalıyor Ilk etapta bazen on saniye açıyor bazen hiç acımıyor senin hatan ilk acıdığın anda geri çekilmek geri çekilme bekle bu geçecek de geçecek de inan tamamen geçiyor yavaş yavaş ilerle
Kesinlikle öncelikle ön sevişmenizi uzatın. Yeteri kadar ıslanmadığınız için canınız cok acıyor. Adetimize 1-2 gün kala biz kadınlar hormonlarımız tavan olur. O günler deneyin, daha fazla ıslanırsınız. Eşinizden genital bölgenize oral yapmasını isteyebilirsiniz. Buda sizi daha çok ıslandıracaktır. Ne kadar ıslaklık, o kadar az acı. Jel de kullanabilir eşiniz. Kendinizi keşfedin biraz sevişirken. Hangi temas daha hoşunuza gidiyor, ona yönelsin eşiniz. O gün yapıcağınız yeri romantik bi yere çevirin. Mumdur, slov müziktir, geceliktir. Buda size şehvet katacaktır. Bende eşiminde benimde ilk deneyimimizdi. İki dk sevişip direkt oraya daldık2 aydır wvlyim ilişkiye giremiyorum yardım edin doktora gitim muayne Etiler bişi yok dedi kızlık zarı normal sadece biraz küçük dedi ama baya küçük nokta gibi bence vajinusmus değilim çünkü olsun diye çaba gosteriyorum eşim tam yapacak agyr ve girmiyor bende istemiykrum canım yanıyor çünkü çok dar ve baya deliği küçük ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun ama vajinismus oldugmu düşünmüyorum kızlık zarım küçük canım yanıyor jel ve sprey öneren kulaaman barmi yada olunca nasıl bı his deneyemililer
Doktor bişi yapmıyor ki rahatlatıcı konuşmalar,bı iki öneri ve birsusru para alır .bide vajinismus hastaları hiç yanastirmiyo ben yanasiyorum.olsun herşey iyi güzel sadece o esnada beni tedirgin ediyor baskı yediğim için daynamiacm diye dunuykrum sanki bilmiyorum herhakde ondan herşeyin farkındayım ama o baskıya bırakamıyorum Of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?