İlişkiye giremiyorum vajinusmus değilim

Doğru ilk ay ben kendi kendime dedim herhalde ıslaklık normal yoluyla olur kuruyud esnek olur yapar demiştim ama oyoe değilmiş belkide çok kuruydu ,eşimin gelmesine daha var inşallah kendimi toplar yaparım ve buraya da yazarım

Her doktor aynı mi sanki ,her doktor aynı şeyleri mi söylüyor sence

Ama canım her doktor teşhis eder kızlık zarı gözüküyor ama septalı olan bölmeli 2 tane delik varmış gibi oluyor. Ben kendimde var mı diye şüphelenip o zamanlar kimbilir kaç vajina inceledim görsellerden ah ah. Dr'a inanmayıp güzellik salonunda ki kadına inanıyorsun mesela. Başka salonda ki belki farklı der değil mi?
Dar diyorsan ben inanırım çünkü gözüküyor delik ufak ise. Aslında kızlık zarını cerahi müdahale ile alıyorlar bazıları gerekmeden sürekli deneyerek başarıyor. Azim önemli Aslında ne acılar çekiyoruz böyle saçma birşey hiç olmasa bilinç altında acaba bir yanlış bilgi olmasın. İnşallah atlatırsın. Bol bol yoga kegel egzersizleri yap ve organını iyice taanı gevşemesini komut olarak almalı.

Ben ilk gitimde soyeldi bana zatn evet küçük diye ama doğum da da zatn yavaş yavaş açılıyor genişliyor diye ilişki sırasında da öyle olması lazım lazere mevzusuna da gelirsem gitim kız yakın arkadim evlendiğketen sonra oraya gitim tekrar bikini bölgesini yaparken fark eti bana sordu sen niye yapmadın diye o arada konuştuk biraz sonra benim böyle değildir daha geniş seninki nokta kadar görünüyor sanki dedi o kadar,yani onun lafıyla değil .bide tecrübeli değilim ve önüme gelene de sormadım tabiki evlenmeden önce araştırmadım yani Kendi kendine yaparım diye düşündüm ama öyle değilmiş ,bu bı hastalık yada değil oladabilir ama önemli olan burda bilgisi olan daha önce yaşamış olan deneyim tecrübe ve motive etsin ki biz de atlatalim

Kendisinde böyle bir sıkıntı olmadığını söyleyen kadını vajinusmus olduğuna ikna etmek mükemmel bir psikolojik strateji gerçekten...

Farklı hymen tipleri vardır. Vajinusmus olmayan kişilerde de ilişki sırasında fiziksel acıya sebep olabilir. Maalesef her doktor bu konuda yetkin olamayabiliyor. Gerekirse birden fazla doktorla görüşün eğer zarın şekli sizi fazla zorluyorsa basit bir operasyonla aldırabilirsiniz. Deneyimlediğim kadarıyla herhangi bir acı hissetmiyorsunuz, genel anestezi kullanılıyor. Birkaç haftalık ilişki yasağı oluyor. Kendi vücudunuzu en iyi siz tanırsınız, insanların dayatmalarını umursamayın lütfen. İyi şanslar

Kesinlikle bir okuyusta anlayın insan beyni lazım kendimi daha ne kadar ifade edebilirim bilmiyorum ki. Aynn öyle doktor da evet küçük dedi ama operasyonla ilgili bişi demedim çünkü 1 doktora gitim daha başka doktora gitmedim .ama gidicem de her doktor aynı değil çünkü ve bana göre benim çünkü biliyorum küçük yani nokta kadar ve ondan canım yanıyor ben her şekilde ilişki kabul ediyorum kacmiykrum sadece o kısma gelince birleşme olunca zorlayınca canım yaniiyir ve her seferinde deniyorum da biliyorum yine aynı şeyi yasicam diye yapma olmasın diyorum , kaçmıyorum yoksa belkide tecrubesisim çok kuruydu eşimde bilmiyor du ama sizin sayenizde ( bilgilisi olanin yasayanin) sayesinde bunu aşmak istiyorum daha 21 yaşındayım bilmem çok normal aileme bile dememdim utandım dalga geçerler belki diye yabancıya söylemek biraz daha rahat.

Farkındaysan yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle vajina girişini açıp bakmak gerekiyor bence sallamiş o kadın nasıl bakabilir ki cidden birdaha lazere gitmem o ne öyle ayrıntılı bakmalar falan doktor değil o. Birşey fark ettiği yok sallamış. Birde doğum yapıp hala da girişe izin vermeyen var beyinde bitiyor fizyolojik mi psikolojik mi önce onu öğrenin sonra yaz o zaman.
Motive edenleri de azarlıyorsun neyse iyi forumlar bizim dediklerimiz sana tatmin edici gelmiyor belli ki.

Kızlık zarına vajina dudakları iyice ayrılıp aralanarak bakılıyor. Biz de lazere gittik, o bölgeyi yaparken fark edilebilecek bir şey değil bu. Arkadaşınız sallamış biraz.

Tek takıldığınız nokta lazer mi yani .2. ben kimseyi azarlamiyorum bana söylenilen yorumlar alaycı ve bilgisiz üslubnuz yanlış .3 .sanki doğum yapınca her zaman kadınlar mı bakıyor ve sanki hayatınız da yada genel olarak hiç erkek doktor bakmıyor mu kadınlara ,ve sanki kadınların vücuduna 1 kişi tek bakıyor dimi belki hayatlarinda hastalık vs vs olan birusu insan var tek doktor mu bakıyor oralarina buralarina ben bu yaşıma geldim sadece eşim ve en yakın arkadaşım oda lazerde çalıştığı için ona bakmasını soyeldim zarımin yapısınin farklı olduğunu düşündüm bende bilmiyorum dediğim için bakmasını istedim yani burda herkes kıza takılmış neyse ya .

Vajinusmusun dereceleri var. Ben de böyleydim hatta ucu bile giriyordu. Bunun adı vajinusmus

İdrar deliğinizi zar olarak mı düşündünüz acaba? (Bazı arkadaşlarımız idrar deliğini ilişkiye girilen yer sandığı için bunu yazdım.)Zar görülebilen bir şey değil ki.

Lazer konusu kendimle alakalı bir çıkarımdı. Nasıl bakarlar falan diye kendimde gidiyorum bu konuda yorum yapacak son kişi. Ayrıca zerre anatomiden anlamıyorsunuz içine ayrılıp bakılması gerekiyor diyoruz yine anlamadınız. Ayrıca çok çıkışlısınız hani bir sakin mi olsanız yaaa sakin SAKİNNN. Kompleks yaptınız galiba herşeyi alay olarak algılıyosunuz döveceksiniz neredeyse ne dediğiniz bile anlaşılmıyor ayrıca benim her dediğimi zerre algılamamışsınız ki hep yanlış anlamışsınız.

Son cümle beni benden aldı yarabiim sana geliyorum. Erkek doktor ne alaka? Ben vajinismus bir kadın doğum yaptığı halde girişe izin vermiyor penisin diyorum yahuuu gördüm bizzat bu insanları şartlamışsınız ya kendinizeeee dar dar diye. Genişlese yine bu bakış açısı değişmeye bilir diyorum önce tam teşhisi alın fizyolojik birşey yok diyorlarmış o halde beyinde yani.
Amannn neyseee Allah aşkına nerden yazdım yardımcı olan olsun ne zor insansınız ya anlamanız da kıt. İyi dileklerde bulundum onu bile anlamadınız pes.

Vajinusmusun dereceleri var. Ben de böyleydim hatta ucu bile giriyordu. Bunun adı vajinusmus

İdrar deliğinizi zar olarak mı düşündünüz acaba? (Bazı arkadaşlarımız idrar deliğini ilişkiye girilen yer sandığı için bunu yazdım.)Zar görülebilen bir şey değil ki.
Yok onu biliyorum ama daha önce hiç bakmadıgim için bilmiyor dum zarın nerde olduğunu,zarımı kontol etmedim hiç gerek duymadım hani Altan kendim bakınca da anlamdım yani neresi diye akıl akıldan üstündür çünkü ben bilmem ama başkası bilir onun için arkdsimdsn bakmasını soyeldim zatn lazere gidince herşey ortada bı orası kalmıis çok yakın olduğu için bende bakmaisniistedim ne tarafta nasıl diye o benden daha çok biliyordu bana yerini söyledi bence normal bişi ama bazıları çok ayipladi

Bana da doktor girişin dar bu şekilde ilişkiye giremezsin demişti ama dilatörlerle çalıştıktan sonra ilişkiye girebildim bir sorun yok cinsel hayatımızda yani. Öyle şeylere odaklanma çözüme odaklan dilatör sipariş et ve çalışmalara başla burada seni bir sayfaya etiketlerim orayı oku. Kendi kendine halledemezsen de doktor öneririz bu alanda uzman vs halledersin.

İnşallah kısa sürede yenersin

Ayıplayan yok bakan kişi uzman değil teşhisi belkide seni şuan etkiliyor hala ne peşindesiniz ya nerelere çektiniz konuyu oha ya.

Ayıplayan yok bakan kişi uzman değil teşhisi belkide seni şuan etkiliyor hala ne peşindesiniz ya nerelere çektiniz konuyu oha ya.
Ya bende diyorum ki ben hemen tamm odur demiyorum ki o kendisiyle kıyasen küçük dedi ve zatn yine soyliylrum doktor da küçük ama zatn zar açılabilen dedi ve 1 doktora tek bakindim daha baskasina gitmedim dedim acaba küçük diye mi canım acıyor dedim ,yada başka bişi mi dedim bence sende bu sakın ol sanki buraya kızmak için yazıyorsunuz .yasamadiysan yazma o zaman ne dim anlamıyorsunuz sonra sen asabisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…