iliskiye giremiyorum :(

kkarakiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
25
43
8
28
Esimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm

Esimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
kafanda bitirmen gerekiyor başka yolu yok ..

Bir yil mi

forumdaki vajinismusu yenmek konusuna bak canim ordaki kizlar sana yardimci olurlar

Ama ilk denemeyi yapmissiniz ,arkasi gelmeli,olumsuz düsünceleri kafandan sil ve netten kegel egzersizleri diye arama yap faydasi olur,hatta kk da bu konuda bir topik bile vardi oku

Ne 1 hafta ne 1 aydan bahsediyorsunuz tam 1 yıl doktora gittiniz mi ?
Eşiniz için özellikle zor bir durum olsa gerek

he annem he fake evet.
yardım almayı düşünmediniz mi hiç? 1 yıl az değil. eşiniz ne diyor? hiç doktora gidelim vs demedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…