benimde böyle bi arkadasım var 5 senelik evlililer doktorada gitti kız klasık kremler iste sunu yavas yavas sok ıkın acılıyo bilmemne sacmalık sen evlenene kadar bisey yasamaa anneler aman sakın kızım de sonra dügün oldu diye hadi yap bakalım öyle olmuyo bu isler neysee 3 seneden sonra baktılar yapamıyolar tüp bebek yaptılar simdi cocugu var mutlulular halada birlesme olmadı ama cinsel hayatları oldukca iyi
eee napsınlar ya ayrılcaklar ya olcak ee kızda yapamıyo korkuyo ilk gece olmus konudaki kız gibi bidaha yok
Birleşme olmaksızın cinsellik yaşayıp mutlularsa bize diyecek laf yok ama şaşırdım bu kadar uç bir örneği ilk kez duydum.
Evet tabular var, korku var, canım acır mı endişesi falan filan ama aslında aşılıyor bir şekilde de aşana kadar cidden hayat çok zor geliyor.
ben tedaviye cevap alamamasını değil, 1 yıl beklemesini garip buluyorum. Bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum.
nasıl yani!!! tamamını okumadım hemen bakıyorum tekrardan
profiline tedavi olmadım yazmışsın, burayada tedaviler işe yaramıyo. doktora gitmezsen biz napabilirizBazi tedaviler ise yaramio isste
wajinusmus yardım alın acilenEsimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
Merakımı mazur görün; birleşme olmadan cinsel hayat nasıl iyi olabiliyor?benimde böyle bi arkadasım var 5 senelik evlililer doktorada gitti kız klasık kremler iste sunu yavas yavas sok ıkın acılıyo bilmemne sacmalık sen evlenene kadar bisey yasamaa anneler aman sakın kızım de sonra dügün oldu diye hadi yap bakalım öyle olmuyo bu isler neysee 3 seneden sonra baktılar yapamıyolar tüp bebek yaptılar simdi cocugu var mutlulular halada birlesme olmadı ama cinsel hayatları oldukca iyi
Konunun sahte olduğunu düşündüğüm için şakayla karışık böyle bir tabir kullandım. Profilimi iyi incelemişseniz mizahi bir üslubum olduğunu göreceksiniz.KK da yeni misinizi diye baktım ama çok da yeni değilsiniz. Böyle kaç tane konu açıldı. Bırakın 1 yılı 2 yıl yapamayan tedavi de olmayan insanlar var. Yaptıkları doğru değil tabi ama "git kız burdan" nasıl bir tabirdir?
Haklisiniz, bende ayni seyi dusundum. Ve ona göre fikir beyan ettim.Konunun sahte olduğunu düşündüğüm için şakayla karışık böyle bir tabir kullandım. Profilimi iyi incelemişseniz mizahi bir üslubum olduğunu göreceksiniz.
Tipik bir vajinismus vakası acilen doktor yardımı almanı öneririm bu gidişle cinsellik olsa da hamile kalsan bebeği doğurmak çok sıkıntılı olur.Esimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
Profili incelememistim nickinizin altinda uye olus tarihiniz yaziyor ona bakmistim. Grafikle anlatim mi bekliyorsunuz falan bana cok mizahi gelmedi ama tabi mizah anlayisimiz ayni olmak zorunda degil.Konunun sahte olduğunu düşündüğüm için şakayla karışık böyle bir tabir kullandım. Profilimi iyi incelemişseniz mizahi bir üslubum olduğunu göreceksiniz.
Yalan falan dil eger yalansa allah bna cocuk yuzu gostermesn tm mi yalan diyip duruyosun sen yasamadigin icin bunu bilemesinben tedaviye cevap alamamasını değil, 1 yıl beklemesini garip buluyorum. Bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum.
peki kardeşim özür dilerim. ama lütfen git tedavini ol. hayatı kendine zehir etme. tıpta ayıp olmaz. gerçekten de olmuyor. benim doktorum erkek. bir çok kadın doktordan daha iyi. bir kere gidince alışıyorsun zaten.Yalan falan dil eger yalansa allah bna cocuk yuzu gostermesn tm mi yalan diyip duruyosun sen yasamadigin icin bunu bilemesin
tmda benim cogu akrabamdan duydum ise yaramiyomis ama madem oyle ben bu hafta hastaneye gidcempeki kardeşim özür dilerim. ama lütfen git tedavini ol. hayatı kendine zehir etme. tıpta ayıp olmaz. gerçekten de olmuyor. benim doktorum erkek. bir çok kadın doktordan daha iyi. bir kere gidince alışıyorsun zaten.
ben 8 yıl cektım bagıra bagıra ılıksı oluyordu.1,5 yıl her türlü tedaviye, psikoloğa gidip aşamayan arkadaşım vardı. Sitede ki vajinusmus konusuna girersen 2-3 yıl ilişki yaşamayan olduğunu görürsün. O kadar ama o kadar zor bir hastalık ki, hani yaşamayanlar oha nasıl ya 1 yıl diyorsunuz ya, ben oha diyemiyorum. Hele ki ben yüksek lisans mezunuyum, cahil biri hiç değilim ama yaşadım bunu ve en çok yaşayanlar da okumuş insanlarmış. Tedavi için gittim ama fayda görmedim. Sonra kendi kendimi telkinle aşabildim.
Çözümü basit görünüyor ama beynine laf geçiremiyorsun ve kasılıyorsun müthiş şekilde. Aşınca aaaa bumuymuş desen de aşana kadar çok zor geliyor hastaya bu durumu aşmak.
Burada bir konuda bayanın biri her yolu denemiş aşamayınca anestezi uzmanı getirtip kendini uyutmuş ve yine olmamış. Düşünün bu dereceye kadar getiren birşey. Psikolojik olarak zaten berbat ve altüst oluyorsunuz. Herkes bunu yaparken ben de ne eksik diyorsunuz.
Evliliği bitmek üzereymiş, umarım aşar bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?